2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende kilo almadım yani 1 kilo aldım gibi görünüyor ama oda tam değil çok yedimse o zaman akşam. Ama ben dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum. Ilkinde de almadım iyi ki almadim dedim.

Bende kilo almadım yani 1 kilo aldım gibi görünüyor ama oda tam değil çok yedimse o zaman akşam. Ama ben dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum. Ilkinde de almadım iyi ki almadim dedim.

ya ne güzel.. ilk bebeğinizde ne kadar kilo almıştınız?

ay pardon ya 78 idim 68 ile gelin oldum gelinlik için diyet yapmıştım sonra hop aldım 80 oldum 8 ayda :)

Kızlaaar sağolsunlar bugün de aklımı karıştırdılar

Bir yakınım göz doktoru bugün beni aradı dedi ki hayırdır bebekte sıkıntı mı varmış dedi ben de anlattım işte eşi aşağı inmiş filan diye o da o aşağı inmemiştir ya sonradan inmez ki o ayrıca geri yukarı da çıkmaz o ayrıntılı yaptırsan ne olcak hiç bir Allah ın kulu plesentanın yerini değiştiremez istirahat et doğumu bekle 32 de doğsa bile gayet büyük bir bebek biz burda hergün görüyoruz 24 26 haftalık bebekleri , bişey olmaz belki de zamanında doğar stres yapma dedi.

Aklım çook karışık şuan ayrıntılı yaptırsam mı :/

Ben hala 16.hafta.hiç kilo alamadım iyimidir kötümüdür bilemedim.
Ben 19. Haftadayim ve kilo almadim canim cok da mutluyum bu durumdan. Ama birkac hafta daha dayanabilir miyim bilmiyorum. İlerde alicaz zaten kaçış yok ne kadar gec alirsak o kadar iyi bence. Yeter ki bebegin gelisimi iyi olsun

bwnce gittiğin kadın doğum dr na güveniyorsan ve onun sözünü dinle. o neyi uygun görüyorsa onu yap..

Sevgi ve selamlarımı ilet rahim ağzını neredeyse kapatan plesantam yüzünden 25 haftaya kadar kanamalı gebelik geçirdim. Sonra yavas yavaş yukarı cıktı ve üstüne normal doğum yaptım bal gibide cıkıyor. Ayrıca 32de kesin doğar gibi bir durum yok dikkat edersen.

kızlar size bsy sorcam özel ama ya nasıl sorsam bilemedim :)

bwnce gittiğin kadın doğum dr na güveniyorsan ve onun sözünü dinle. o neyi uygun görüyorsa onu yap..

Canım güveniyorum aslında ama kayınvalide doktor nerden biliyormuş 32 de kanama olacağını erken doğacağını filan deyip aklımı karıştırıyor zaten tanıdık doktoru da o arattı o söylemiş Gökçe nin doktoru böyle böyle diyor diye

İşte canım ya hepsi beni bişeye inandırmaya çalışıyor ne yapacağımı neye inanacağımı şaşırıyorum

Hiç bir karar veremiyorum, ayrıntılı yaptırsan yerini öğrensen ne olcak diyor beynim yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…