2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen canm bnde ilk baslarda bebegimi goruyordum suan kavgali olan yakinlarimi görüyorum kafaya takimda ruyalara giriyo
kız bende küs olduğum eşimin ailesindin biri var. geçen beni üzdüler 3 senedir de konuşmuyorum.gene laf taşımış.
neyse
bende dedimki allahım kim hatalıysa artık evini barkını unutsun para bürüsün gözünü...
eşşek gibi çalışsın.
hehe
işe başlamışlar hafta sonu akşamları. tatile gitmek için para biriktiriyorlar. allahım ne kadar adil. beni ağlattı. ama rabbimde tutturdu ahımı.
SENDE RABBİME HAVALE ET TATLIM

Günaydın kızlar

Bugün bende devlet hastanesine gidicem ilk kez, ayrıntılı ultrason için randevu almak amacıyla gidiyorum. Asıl yarın kendi doktorumda randevum var. Bebişimi özledim vallahi 1aydır göremedim inşallah artık cinsiyette belli olur

kızlar bizim boy 19 cm kilo 200 gr 18. haftadayım
eşim 1.72 falan ben 1.58 eşimin aile kısa benim babam 1.75 annem kısa ya bizim bebeğin boyu bana küçük gibi geldi bi de şu dokor kadının uygulaması var ya orda 22 cm yazınca şaşırdım acaba küçük mü sizce de

O şimdiden hiç belli olmaz. Doğduktan sonra bile degisebilir. Normal sınırlar içinde olsun yeter

O programda ekstra uzun gösteriyor haftalara göre boy oranı onu baz alma derim..

Şu hafta ve ay olayını neye göre baz alıcaz anlayamadım..
nette 21hafta 3gün 5 aylık olursunuz diyor yani 4 gün sonra 5. Aya giricem
Ama buranın hamilelik takvimine göre totalde 40 hafta 10 ay diye hesaplanmış yani ben 5 ay 1 haftalık hamile oluyorum hangisini baz alacağımızı sasırdım

Amaan ben 20 bitiyor mesela 5 aylık diyorum soranlara ne fark eder zaten 40 ı ya görüyorsun ya görmüyorsun oğlumda 38 i bile görmedim bunda da erken doğum riski var :))

Ay hesabı yapmıyor bu yüzden doktorlar. Ben son adet tarihinden hesaplıyorum. 9 mayıs mesela son adetim şuan 4 ay 9 gün diyorum ay hesabında. Normalde 18+6 günlük hafta olarakta.

Şuna göre bakılabilir boy ve kiloya kişiye göre değişir tabi ölçüler anns baba boy kilo faktörü aile faktörü filan :)

Canım iyi cnm herkesin aynı olmaz doktorum bana kendi dedi sizin cocugunuz kısa olmaz diye anne uzun baba uzun benim 1.74 esim 1.85 seninkinin boyu gayet guzel bence saglıklı olsunlarda sadece kafamı karıstıran yeni dogan kıyafetleri olmuyomus cok uzun olursa bebek buda kafa karıstırıyo yeni dogan alıyorum genelde olmazsa birde bilemedim .

Bende 174üm eşim 186 sizin gibi yani oğlum 37 haftada 52 cm dogdu zamanını tamamlada 54 55 doğardı. yenidoğan çok alma derim. 0 3 ay ya da 1 3 ay almak daha mantıklı. 15 günden sonra olmadı yenidoğanlar.

Okul başladı ben de ilk gün gazabına uğradım sesim kısıldı, oğlum yapma, tabağındakini bitir, sıraya geç, yanıma gel derken:) var mı ses kısıklığına bir çare?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…