2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
slm kızlar. sabah sağlık ocağına kaydımı oldum. 1.doz tetanoz aşısı için 2 hafta sonra arayacağını, 2 dozunda 24. haftada vurulacağını söyledi. bi de minnoşun kalp atışını duyduk.. dün akşamdan beri kıpır kıpır bebiş. Allahım çok güzel bir duygu, henüz hissedemeyenler de inşallah bir an önce hissederler dün gece babaı tekmeleri durmak için göbeğime kulağını dayamıştı, yanağına tekme yedi

Bnm gorumcem de uc aya kadar bulantisi olmadi dördüncü ayda basladi bulantilari kisiden kisiye degisiyormus hafif mide agrisida olabiliyo rahim büyüyor mideye baski yapar dedi doktor bugun doktora ne cok soru sordum ya:))))
daha geçen hafta gittim ama öyle stresli bir hafta geçirdimki bir bahane bulup doktora gidesim var.henüz yaratıcı birşey üretemedim:)
doktorum çok dominant resmen tırsıyorum

daha geçen hafta gittim ama öyle stresli bir hafta geçirdimki bir bahane bulup doktora gidesim var.henüz yaratıcı birşey üretemedim:)
doktorum çok dominant resmen tırsıyorum
Ay bnde her hafta gidesim geliyo kendi doktorum cok yogun oluyo bnde baska hastanelere randevu alip oyle gidiyorum kendi doktorum bu sefer bir ay sonra gel dedi bnde dayanamıyorum ki

Ay maşallah bebise ilk tekmeyi babasi yemiş ozmn cok Şükür bnde bu bir haftadr cok net hissediyorum bugun doktorda cok hereketli cocuk maşallah dedi hp boyle guzel haberler alalim inşallah

Güzel haberlerle gel inşallah.

Hay sizin boyunuza kilonuza şaka şaka. Benim kızımın 17. Haftada 16 cm idi benimki kısa boylu olmayacak kesin cüce kalacak canım doktorların makineleri farklı ölçebilir. Kimi bebeği doğumdan önce 3000 gr ölçerken doğumdan sonra 15 dk sonra 2500 veya 3500 çıkabiliyor. Boya kiloya takılmayın bu kadar. Doktor normal dedimi. İyi gidiyor dedimi sağlıklımı sıpa sen sağlıklımısın bunları önemse. Çok fazla ayrıntıya girip incelemeyin. Ve şunu unutmayalım. %100 sağlıklı doğan bebek yoktur insan da yoktur

Bende 174üm eşim 186 sizin gibi yani oğlum 37 haftada 52 cm dogdu zamanını tamamlada 54 55 doğardı. yenidoğan çok alma derim. 0 3 ay ya da 1 3 ay almak daha mantıklı. 15 günden sonra olmadı yenidoğanlar.
Aynen. Zaten büyük gelse bile bir hafta büyük geliyo. Bide firmalar kurnazlık mı yapıyo bilemiyorum. 3 aylık diye alıyorsun küçük geliyo gidip büyüğünü alıyorsun

Ben oğlumda Çok az kilo almıştım. Ama 4 kilo son ayda aldım. Buna göre ayarlarsak iyi olmaz. Şimdiden gardımızı almalı. Son haftalar çok alınıyor.

Yok canım yanlış anlaşılmasın bu şu kadar kilo alın diye değil bundan fazla kilo almayalım diye bu sınırları aşmamak için

iyi dedi ama bana sanki her şeye iyi iyi diyor gibi geldiği için :)

Ben oğlumda Çok az kilo almıştım. Ama 4 kilo son ayda aldım. Buna göre ayarlarsak iyi olmaz. Şimdiden gardımızı almalı. Son haftalar çok alınıyor.
aynen bende ona göre almamaya calısıyorum yuruyuse basladık zaten kılolu basladıgım ıcın metobolızmam da yavas

Bende 174üm eşim 186 sizin gibi yani oğlum 37 haftada 52 cm dogdu zamanını tamamlada 54 55 doğardı. yenidoğan çok alma derim. 0 3 ay ya da 1 3 ay almak daha mantıklı. 15 günden sonra olmadı yenidoğanlar.
Sagol cnm soylemen cok iyi oldu biraz buyuk alım olmazsa aldiklarım yeter bundan sonrasi buyuk alırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…