2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Okul başladı ben de ilk gün gazabına uğradım sesim kısıldı, oğlum yapma, tabağındakini bitir, sıraya geç, yanıma gel derken:) var mı ses kısıklığına bir çare?
kolay gelsin şimdiden canım ben igde suyu kaynatıyorum frajıte bırebır ıdrar yollarına iltihapa
sımdı de arkadasım dağ nanesi kanatmıs onu ıctım gargara yapıyorum bi dene derim iğdeyi

Kesinlikle canım ben de 2 kilo aldım ama 5-7 yazıyor :)
Son ay atağa geçiyor :))

Ilk 8 ayda 5 kilo alıp 33 haftadan sonra her hafta 1 kilo alarak 9 kiloyla tamamladım 40ı görsem daha yolu vardı yani
evet bünyeye göre değişiyor mesela ben kilolu olduğum için doktorum 3 4 ay kilo almaman gerek dedi son aylarda 2 2 alacaksın diye tabloya bakarsak 5 6 kılo almam gerekiyordu
tabloda son haftalar yerinde sayıyor gösteriyor ama hiç öyle olmuyormus son 1 ayda 4 kilo alanları bile duydum

Merhaba son 1 ayda 4 kilo alan ben memnun oldum

Allah görüyor canm ya kim hakli kim haksz hele ki biz hamileleri duasi kabul oluuo birde halimeyi üzende gunaha giriyo bnm hmn hmn her gunun olayli stresli geciyo esimin ailesi saolsun ama artk umursamiyorum Allahin adaleti var bosu bosuna kendimi uzmicwm artik

kızlar doktor bana efa mom vitamine devam dedi ek olarak gyno ferro sanol hap verdi demir hapı sanırım
bir de franjiyim azdıgı için sambucol eff tablet verdı kullananız var m

doktora sordunmu canım .Anlamadım bende deli gibi başladı birden.
Sordum canm yanma birde bulanti var dedim bebegin saclari cikiyormus ondan dedi birde bazi gebelerde bulanti komple gecmiyo bir varsa bir gun yok dedi normal ac kalmamaya calis dedi bn ac kaldigim zmn bulaniyo canm

Sordum canm yanma birde bulanti var dedim bebegin saclari cikiyormus ondan dedi birde bazi gebelerde bulanti komple gecmiyo bir varsa bir gun yok dedi normal ac kalmamaya calis dedi bn ac kaldigim zmn bulaniyo canm
benim başından beri en fazla bir iki kere bulanmıştır.Şimdi başlayınca şaşırdım birden.

benim başından beri en fazla bir iki kere bulanmıştır.Şimdi başlayınca şaşırdım birden.
Bnm gorumcem de uc aya kadar bulantisi olmadi dördüncü ayda basladi bulantilari kisiden kisiye degisiyormus hafif mide agrisida olabiliyo rahim büyüyor mideye baski yapar dedi doktor bugun doktora ne cok soru sordum ya:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…