- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #17.721
cnm benim kızıma oda takımı yaptırdığım bi yer vardı mdf den cok memnun kalmıstık ondan 4 yıldır cizik yok sapa saglam tasındık falanda , kızımın oda takımının besiğini oğlana gecirdık kıza karyola oglana da 3 kapılı gardrop yaptırdık yine aynı yere yeni geldi , zaten antalyadaki biçok bebek magazasınada bu adam yapıor yeni sanayide imalathanesi kırcamide de mağazası var düşünürsen FAVORİ BEBEK magazanın adı oradan aldık yıne cok memnunum hemde mdf normalde daha pahalı ama nuh bey var orda kendi imalatı oldugu için dısarıya göre daha uygun ustelik istediğin model varsa aynısını da yapıyor bi bak istersen cnmD durumira07 canim sen mobilya alacakmısın antalyadasin ya bi de sana sorayım dedim arastirdiğin yerler varmı
aaa canım 31 cm olayından emin misin? çok fazla değil mi şu an için? bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi acaba? kilo benim de 220 idi hafta sonu tamam ama boy 15-16 cm idi. 1-2 cm oynama olabilir herkeste belki ama 15 cm oynama olur mu ki
iyi tatilleeeeer :)
Iyi tatiller canım herseyin yolunda olmasına sevindim huzurla geçirecegim bi tatil olsun maşallah kuzuya
Ben biberon ve emzik almayacağım. Emzik çene yapısını bozuyor zaten. Oğlumda emme sorunu cok yaşadım zar zor emzirdim 3 4 ay biberon kaynaklıydi birazda zorla unutturdum bide. Mama vermem gerekse bile önce şırıngayla vereceğim başlarda ve beni emsin diye uğraşacağım.Eki Görüntüle 2046735 Eki Görüntüle 2046736 Kızlar emzik için ne düşünüyorsunuz oğlum emzik de tutmadı bnm
Yine alsam mı bilmiyorum gerek var mı bana kalırsa yok oğlumda hiç ihtiyaç duymadım
Ama şimdi iki çocukla uğraşmak zor olacak emzik kurtarıcı olur mu bilmiyorum
Hangi model sizce ?
Üstteki de sağlıklı ama çok büyük bebek taşıyamıyor diyor kimisi..
Alttaki de ortodontik sağlıklı bir emzik oğluma almıştım çok hafif rahat , philps aventin iki model de
Ben yazacaktım yorumuaaa canım 31 cm olayından emin misin? çok fazla değil mi şu an için? bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi acaba? kilo benim de 220 idi hafta sonu tamam ama boy 15-16 cm idi. 1-2 cm oynama olabilir herkeste belki ama 15 cm oynama olur mu ki
Iyi tatiller şimdiden:)
Benim şahsi fikrim kıymetli bebek ve sezeryanın bağdaştırılmasi çok anlamlı gelmiyor. 2016 haziran annelerinde tüp bebekle hamile kalan ve normal.doğum yapan bir arkadas vardi. Illa normal doğuma diretmeyide doğru bulmuyorum ama en azından ilk doğum için şansını denemeli herkes. Sonuçta sezeryanda bir ameliyat ve o kadar masum değil.
Ben de zorlandım oğlumda ve oğlum galip geldi bilemiyorum çok zor bir durumBen biberon ve emzik almayacağım. Emzik çene yapısını bozuyor zaten. Oğlumda emme sorunu cok yaşadım zar zor emzirdim 3 4 ay biberon kaynaklıydi birazda zorla unutturdum bide. Mama vermem gerekse bile önce şırıngayla vereceğim başlarda ve beni emsin diye uğraşacağım.
baş popo ölçümü değil ki artık benimki canım bacak boyunu 7.3 ile çarpıp söylüyor değeri. fl : 2,6. yaklaşık 15-16 cm dedi ama tam çarptığımda 18 çıkıyor benimki. senin son gittiğin fl kaç?Ben yazacaktım yorumubiraz fazla uzun geldi banada. Hoş artık boy pek ölçmeyecekler kiloya göre hareket edecek doktorlar bebekler artık iyuce büyüdüğünden.
Ama şuda var. 15 16 cm baştan popoya uzunluk aslında bacak boyu harić. Bacak boyu eklense ortalama 26 27 cm olur. Belki bacak boyuyla beraberdir bu ölcü.
Bir sürü etken oluyor. Ben çok sıkıntı çektim ama sebep en başta kv di. Şimdiden dertleniyorum ne yaparım diye. Çocuģa nerdeyse her saat 60 70 cc mama verdi ee emer mi beni? Emmez. Şimdi biberon almayacağim ki yapamasın. Ben mama karsıtı değilim tabiki gerekiyorsa alır mama ama beni emmeyi doğdugu an reddeden bebeğe o kadar mama verilince kolay geldi. Sonra göğsümü tutmadi süt gelsin tutar dedi ee süt emmeden gelmedi. Makinayla 2 saatte bir sağa saga süt getirdim sonrada sürekli uğraştım. Bide kolik bebek. Büyükler anlayışlı olmalı ama nerde?Ben de zorlandım oğlumda ve oğlum galip geldi bilemiyorum çok zor bir durum
Ben yazacaktım yorumubiraz fazla uzun geldi banada. Hoş artık boy pek ölçmeyecekler kiloya göre hareket edecek doktorlar bebekler artık iyuce büyüdüğünden.
Ama şuda var. 15 16 cm baştan popoya uzunluk aslında bacak boyu harić. Bacak boyu eklense ortalama 26 27 cm olur. Belki bacak boyuyla beraberdir bu ölcü.
baş popo ölçümü değil ki artık benimki canım bacak boyunu 7.3 ile çarpıp söylüyor değeri. fl : 2,6. yaklaşık 15-16 cm dedi ama tam çarptığımda 18 çıkıyor benimki. senin son gittiğin fl kaç?
Yok ya saçma değil ben neler anliyordum bilsenŞimdi konuya açıklık getirmek için eşimle konuştum, fl ölçüsü 31 miş, yani uyluk kemiği. Bunu 7 ile çarparsak da boy bulunuyormuş. Yani haklısınız ben saçma bir şey anlamışım.
ultrason kağıdı üzerinde fl boyu ne yazıyor canım ordan çıkarırız. var mı elinde kağıt?Bilmem ki, o heyecan halinde yanlış mı anladım ki. Ben kontrollerde çok panik halde oluyorum çünkü. Yalnız bahsettiğim boy baş-popo değil, komple boy.
Akşam eşime de sorarım yine de ben mi yanlış anladım ki.
Canim benim eger elinde usg kagidi varsa orada sadece FL diye bir deger var. O değeri 7 ile çarptiginda bebegin tam boyu hesaplaniyor oradan bakabilirsin hemencecikBilmem ki, o heyecan halinde yanlış mı anladım ki. Ben kontrollerde çok panik halde oluyorum çünkü. Yalnız bahsettiğim boy baş-popo değil, komple boy.
estafurullah canım, sadece doğumda 50 cm oluyor ya bebekler şimdiden 30 olması çok fazla gelmişti. 2-3 cm değişiklik herkeste olabilir tabiki yapısal olarak. ayrıntılıya ne zaman gideceksiniz siz bu arada? bir de ayrıntılıyı kendi kadın doğumcunuz mu yapıyor radyolojiye mi yönlendiriyor?Şimdi konuya açıklık getirmek için eşimle konuştum, fl ölçüsü 31 miş, yani uyluk kemiği. Bunu 7 ile çarparsak da boy bulunuyormuş. Yani haklısınız ben saçma bir şey anlamışım.
aynen bakıcaz duruma devlette kadrolu degılım kadroyu alırsam ıns 2 yıl ucretıse ayrılırım hıc cıkmam ısımdencanım benim bir arkadaşım oda öğretmen hatta doğum yaptığı zaman ankaraya çıkmamıştı görevi. 2 yıl ücretsiz izin aldı. hayatımın hatasını yaptım diyo banamemnun olup işi tamamen bırakanlarda var. ben evde üç gün durunca depresyona bağlayan biriyim mesela. birde ücretsiz izin alsam çocuğumla otursam boğulurum heralde. çünkü annem, ablam falan etrafımdaki herkez çalışıyor benim yanıma gelemez. kayın validemle mi takılayım yani devlet dairesindeysen işler bir nebze daha düzgün ilerliyor. en azından özel sektördeki gibi bazı sıkıntılar yok. mesela özelde 6 ay ücretsiz izni vermeyedebiliyor işverenler bence bu işler doğumdan sonra senin hissettiğin duygulardan belli olucak eğer 8 ay gibi bir zamanın da olacaksa düşünebilirsin gayette :))
canım benim ark 1.85 kocası 1.95 bebekleri 6 aylık 39 cm bence dogru duymussundur onlarında bastan popayaBilmem ki, o heyecan halinde yanlış mı anladım ki. Ben kontrollerde çok panik halde oluyorum çünkü. Yalnız bahsettiğim boy baş-popo değil, komple boy.
Ay cok saol valla hemen gidilecek listesine ekledim kafam karısıkti baya etrafımdaki herkes ilke bebek diyo orayı duydunmu peki?cnm benim kızıma oda takımı yaptırdığım bi yer vardı mdf den cok memnun kalmıstık ondan 4 yıldır cizik yok sapa saglam tasındık falanda , kızımın oda takımının besiğini oğlana gecirdık kıza karyola oglana da 3 kapılı gardrop yaptırdık yine aynı yere yeni geldi , zaten antalyadaki biçok bebek magazasınada bu adam yapıor yeni sanayide imalathanesi kırcamide de mağazası var düşünürsen FAVORİ BEBEK magazanın adı oradan aldık yıne cok memnunum hemde mdf normalde daha pahalı ama nuh bey var orda kendi imalatı oldugu için dısarıya göre daha uygun ustelik istediğin model varsa aynısını da yapıyor bi bak istersen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?