2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
D durumira07 canim sen mobilya alacakmısın antalyadasin ya bi de sana sorayım dedim arastirdiğin yerler varmı
cnm benim kızıma oda takımı yaptırdığım bi yer vardı mdf den cok memnun kalmıstık ondan 4 yıldır cizik yok sapa saglam tasındık falanda , kızımın oda takımının besiğini oğlana gecirdık kıza karyola oglana da 3 kapılı gardrop yaptırdık yine aynı yere yeni geldi , zaten antalyadaki biçok bebek magazasınada bu adam yapıor yeni sanayide imalathanesi kırcamide de mağazası var düşünürsen FAVORİ BEBEK magazanın adı oradan aldık yıne cok memnunum hemde mdf normalde daha pahalı ama nuh bey var orda kendi imalatı oldugu için dısarıya göre daha uygun ustelik istediğin model varsa aynısını da yapıyor bi bak istersen cnm

Bilmem ki, o heyecan halinde yanlış mı anladım ki. Ben kontrollerde çok panik halde oluyorum çünkü. Yalnız bahsettiğim boy baş-popo değil, komple boy.

Akşam eşime de sorarım yine de ben mi yanlış anladım ki.

Ben biberon ve emzik almayacağım. Emzik çene yapısını bozuyor zaten. Oğlumda emme sorunu cok yaşadım zar zor emzirdim 3 4 ay biberon kaynaklıydi birazda zorla unutturdum bide. Mama vermem gerekse bile önce şırıngayla vereceğim başlarda ve beni emsin diye uğraşacağım.

Ben yazacaktım yorumu biraz fazla uzun geldi banada. Hoş artık boy pek ölçmeyecekler kiloya göre hareket edecek doktorlar bebekler artık iyuce büyüdüğünden.

Ama şuda var. 15 16 cm baştan popoya uzunluk aslında bacak boyu harić. Bacak boyu eklense ortalama 26 27 cm olur. Belki bacak boyuyla beraberdir bu ölcü.

Teşekkür ederim tatlım. Yarın ilk uçak yolculuğunu yapacak minik adam :)

Harfi harfine aynı fikirdeyim. Bütün bebekler kıymetli. Kaldı ki sezeryanın riski yok mu. Olacak olduktan sonra doğduktan bir saat sonra bile neler oluyor. O yüzden o kıymetli bebek, keselim alalım fikrine alışamıyorum. Ama çatı dardır, vajinal bir hastalık vardır, bebek aşağı inmez o zaman tamam anlarım.

Ben de zorlandım oğlumda ve oğlum galip geldi bilemiyorum çok zor bir durum

baş popo ölçümü değil ki artık benimki canım bacak boyunu 7.3 ile çarpıp söylüyor değeri. fl : 2,6. yaklaşık 15-16 cm dedi ama tam çarptığımda 18 çıkıyor benimki. senin son gittiğin fl kaç?

Ben de zorlandım oğlumda ve oğlum galip geldi bilemiyorum çok zor bir durum
Bir sürü etken oluyor. Ben çok sıkıntı çektim ama sebep en başta kv di. Şimdiden dertleniyorum ne yaparım diye. Çocuģa nerdeyse her saat 60 70 cc mama verdi ee emer mi beni? Emmez. Şimdi biberon almayacağim ki yapamasın. Ben mama karsıtı değilim tabiki gerekiyorsa alır mama ama beni emmeyi doğdugu an reddeden bebeğe o kadar mama verilince kolay geldi. Sonra göğsümü tutmadi süt gelsin tutar dedi ee süt emmeden gelmedi. Makinayla 2 saatte bir sağa saga süt getirdim sonrada sürekli uğraştım. Bide kolik bebek. Büyükler anlayışlı olmalı ama nerde?

Şimdi konuya açıklık getirmek için eşimle konuştum, fl ölçüsü 31 miş, yani uyluk kemiği. Bunu 7 ile çarparsak da boy bulunuyormuş. Yani haklısınız ben saçma bir şey anlamışım.

Fl: 3.5 benimde. Ama baştan popoya ölcüyor bide belki o yüzden dedim. Ama doktor önemli değil dedi bana boydan çok kilo takibi yapacağiz dedi.

Şimdi konuya açıklık getirmek için eşimle konuştum, fl ölçüsü 31 miş, yani uyluk kemiği. Bunu 7 ile çarparsak da boy bulunuyormuş. Yani haklısınız ben saçma bir şey anlamışım.
Yok ya saçma değil ben neler anliyordum bilsen çocuğun ultrason resminde popoyu yüzü sandım ilk

ultrason kağıdı üzerinde fl boyu ne yazıyor canım ordan çıkarırız. var mı elinde kağıt?

Canim benim eger elinde usg kagidi varsa orada sadece FL diye bir deger var. O değeri 7 ile çarptiginda bebegin tam boyu hesaplaniyor oradan bakabilirsin hemencecik

estafurullah canım, sadece doğumda 50 cm oluyor ya bebekler şimdiden 30 olması çok fazla gelmişti. 2-3 cm değişiklik herkeste olabilir tabiki yapısal olarak. ayrıntılıya ne zaman gideceksiniz siz bu arada? bir de ayrıntılıyı kendi kadın doğumcunuz mu yapıyor radyolojiye mi yönlendiriyor?

aynen bakıcaz duruma devlette kadrolu degılım kadroyu alırsam ıns 2 yıl ucretıse ayrılırım hıc cıkmam ısımden
ben öğretmenlikten eve iş gittiği için soğudum suan ki işimde sözleşmeli memurum en azından işten çıkınca kafam rahat evime iş götürmüyorum şimdi işten cıksam bu işe 2 sene sonra dönmem zor yine sözleşmeli öğretmenliğe kalacağım onuda yapmak ıstemedıgımden sanırım 8. ayın sonunda her sey belli olacak

canım benim ark 1.85 kocası 1.95 bebekleri 6 aylık 39 cm bence dogru duymussundur onlarında bastan popaya
sende 5 aylıksın normal bence sizin boylaırnıza göre

Ay cok saol valla hemen gidilecek listesine ekledim kafam karısıkti baya etrafımdaki herkes ilke bebek diyo orayı duydunmu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…