- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.341
öncelik durumu belirliyor canım bence bu işi. ben çalışıyorum mesela, ücretsiz izne ayrılacağım inşallah doğum sonrası. ayrılmayıp ıvır zıvır luzumlu luzumsuz heveslendiğim herşeyini almak da bir seçenek, şu an sadece temel ihtiyaçları alıp kalabildiğim kadar bebeğimin yanında kalmak da bir seçenek. ben ikinciyi seçiyorum. o yüzden temel ihtiyaç, olmazsa olmazlar ne ise bunlara yoğunlaşma planım var.@kaancelil
bende bu durumun ozellikle alamayan aileler acisindan bakildiginda abartildigini dusunuyorum. zaten 3 sene sonra bir cok seyini degistireceksem neden alayim. yada 3 senede kirilmaz dokulmez neden bir daha masraf yapayim gunah degil mi?
Saol canım inşallah :)Ayyy canım maşallah maşallah Sağlıkla gelsinler
Hissediyorum canım ama sakın bi bebek genelde :) öyle tekmeler falan yemiyorum daha :)
Bu arada bugun detayli ultrason vardi hersey normal şükür sadece bebeğin beyninde mm bir kist var ama endiselenmeyin ilerki haftalarda emilip yok oluyor olmazsa bile sorun yaratmıyor dedi bende endişe etmedim inş sorun yaratmaz ..kiz cinsiyeti hala değişmez dediler ..413 grm
bir aralar ben de buralarda takılırdım.
iş hayatımın çokluğu vs. derken koptum.
biraz da bazı muhabbetler sıkıcı gelmiş, zaman kaybetmeyim demiştim. şimdi yeniden açtım bildiğim isimler için her şey yolunda mı bir bakayım dedim; resmen bir bebek odası yüzünde atarlar, yükselişler olmuş. dedim aynı sebepten gitmiştin.
ilk gebeliğimi de böyle bir topikten takip etmiş bir anne olarak ve daha öğrenci iken evlendiğimiz için maddi olarak olanaksız olduğum için takip ettiğim topikteki marka muhabbeti, alanların aldıklarını övme yarışı bana hep garip gelmiştir. ve demişimdir ki acaba alamayanların da içinin kalacağını düşünmezler mi?
sonra bişi oldu bebeğim doğmadan mezun olduk iyi birer işe girdik ve her şeyini dört dörtlük aldık. şimdi yine hamileyim ve maddi durumum o günlerden daha iyi. ama oda yapabiliyorum diye kimseden üstün olmadığım gibi bunu öncelik görüyorum diye artılarını da sayıp durmam. çünkü bilirim ki bir yerlerde bin lira ila dört bin lira arası bütçeyi odaya ayıramayacak ama ayırmak isteyecek ve hatta bir fotoğrafa bakıp da iç geçirecek insanlar vardır.
kimi park yatak alır.
kimi tahta beşik alır yatırır.
kimi sandığın üstüne yatırır, kimi kanepeye kimi de prens prenses odası alır.
herkes cebini ve kendi hesabını alır ona göre alır. gücü yetenin bebeği de diğerinden daha şanslı değildir. çünkü onlar nerede yattıklarını pek bilmezler.
ama biraz büyüsünler gittikleri evlerin çocuk odalarına heves edebilirler. Allah kimsenin evladını kimsenin bir çaputa özenerek bakarken çaresizce bunu görmezden gelen ailelerden etmesin. İmkan versin de herkesin çocuğu tastamam büyüsün inşallah.
Inşallah canım aminhiçbişey olmaz canım inşallah.Önemli olsa söylerlerdi.
biraz da bazı muhabbetler sıkıcı gelmiş, zaman kaybetmeyim demiştim. şimdi yeniden açtım bildiğim isimler için her şey yolunda mı bir bakayım dedim; resmen bir bebek odası yüzünde atarlar, yükselişler olmuş. dedim aynı sebepten gitmiştin.
ilk gebeliğimi de böyle bir topikten takip etmiş bir anne olarak ve daha öğrenci iken evlendiğimiz için maddi olarak olanaksız olduğum için takip ettiğim topikteki marka muhabbeti, alanların aldıklarını övme yarışı bana hep garip gelmiştir. ve demişimdir ki acaba alamayanların da içinin kalacağını düşünmezler mi?
sonra bişi oldu bebeğim doğmadan mezun olduk iyi birer işe girdik ve her şeyini dört dörtlük aldık. şimdi yine hamileyim ve maddi durumum o günlerden daha iyi. ama oda yapabiliyorum diye kimseden üstün olmadığım gibi bunu öncelik görüyorum diye artılarını da sayıp durmam. çünkü bilirim ki bir yerlerde bin lira ila dört bin lira arası bütçeyi odaya ayıramayacak ama ayırmak isteyecek ve hatta bir fotoğrafa bakıp da iç geçirecek insanlar vardır.
kimi park yatak alır.
herkes cebini ve kendi hesabını alır ona göre alır. gücü yetenin bebeği de diğerinden daha şanslı değildir. çünkü onlar nerede yattıklarını pek bilmezler.
ama biraz büyüsünler gittikleri evlerin çocuk odalarına heves edebilirler. Allah kimsenin evladını kimsenin bir çaputa özenerek bakarken çaresizce bunu görmezden gelen ailelerden etmesin. İmkan versin de herkesin çocuğu tastamam büyüsün inşallah.
Kimse kimseye ustunluk siz durumu yanlış anlamışsınız..hiçbişey olmaz canım inşallah.Önemli olsa söylerlerdi.
kimi park yatak alır.
ay valla helal olsun :) e boru ne olacak tekrar tasma oldu mu denedin mi cnmArkadaslar tamam sakin olun. Birbirinize empati yaparsaniz herkesin iyi niyetle konuştuğunu göreceksiniz. Önemli olan bebeklerimizin sağlığı..! Sonrasinda isteyen beşik alir isteyen oda yapar isteyen eskilerle idare etmenin mantigina inanır. Lütfen kirmayin birbirinizi bu sayfanin amacı üstünlük kurmak degil sevincleri ve hayalleri paylaşmak :))) biri hayalini yazdigi zaman digeri katılmak zorunda degil yeter ki niyetimizi doğru yansıtalim..
Bu arada ben sabahtan beri su basmis bütün dolap malzemeleri ve halisi mahvolmus biri olarak elimde 10 tl para olduğu için bir tamirci bile cagiramadim düşününsagolsun kocam kartı da alıp gitmiş yardim edecek kimsem de yok :)) ama ben durur muyum girdim dolabin icine koca koca boruları söktüm banyoda temizleyip yerine taktim ve olayi çözdüm hatta bi tane boru artti yerini bulamadim kafam basmadi artik 10 tl de bana kalmış oldu çok mesuuuudum olsun bakalim akşam o koca bu eve gelecek
Valla bütün tencereleri tekrar elimde yikadim baktim bi yerden su gelmiyor canim :) en azindan aksama kadar idare etsin beni yoksa mutfak kokacak. En azindan bulasiklari yikayip yerleri deterjanla sileyim. Aksam kocam gelince de bulur borunun yerini :))ay valla helal olsun :) e boru ne olacak tekrar tasma oldu mu denedin mi cnm
Aynen canim tesisat işine atılmayı düşünüyorum şu an
Bende yazilan her mesajı okuyorum okumadan geçemiyorumKızlar herkese merhaba, yazdıklarınızı okuyorum ama telefondan yazı yazmaktan nefret ettiğimden pek cevap yazamıyorum.
Hastalar varmış, çok geçmiş olsun.
Su basanlar, halısında aşçılık denemesi olanlar da sabırlar ve kolaylıklar diliyorum :)
kimi park yatak alır.
Arkadaslar tamam sakin olun. Birbirinize empati yaparsaniz herkesin iyi niyetle konuştuğunu göreceksiniz. Önemli olan bebeklerimizin sağlığı..! Sonrasinda isteyen beşik alir isteyen oda yapar isteyen eskilerle idare etmenin mantigina inanır. Lütfen kirmayin birbirinizi bu sayfanin amacı üstünlük kurmak degil sevincleri ve hayalleri paylaşmak :))) biri hayalini yazdigi zaman digeri katılmak zorunda degil yeter ki niyetimizi doğru yansıtalim..
Bu arada ben sabahtan beri su basmis bütün dolap malzemeleri ve halisi mahvolmus biri olarak elimde 10 tl para olduğu için bir tamirci bile cagiramadim düşününsagolsun kocam kartı da alıp gitmiş yardim edecek kimsem de yok :)) ama ben durur muyum girdim dolabin icine koca koca boruları söktüm banyoda temizleyip yerine taktim ve olayi çözdüm hatta bi tane boru artti yerini bulamadim kafam basmadi artik 10 tl de bana kalmış oldu çok mesuuuudum olsun bakalim akşam o koca bu eve gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?