2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
maşallah canım

Yalniz bisey itiraf ediyim k9nu acilmiskrn bi ara bu grupta cok ama cok yuksek gelirlileein toplandigini dusunmustum:) sonra farkettimki aslinda her kesim var ama onlar konusurken sessiz kalmayi tercih ediyorlar. Mesela kiyafet konusunda lcw civil vs begenmeyenler var bunlar cok dile getirilmese guzel olur diye düşünüyorum Cunku oralardan alisveris yapan yapacak olan cok buyuk bi kesim var uzmeyelim bence kimseyi:)

Az biraz gülmedim alemsin canım ya Maşallah sanaa boruları takıp bide arttırmışsın

Lcw bende alıyorum. Ama daha pahalı markalarda alıyorum. Emin ol oradan alınan ya da başka bir yerden çocuk kıyafetleri hiçte ucuz değil. Yani isteyen istediğini alsın paylaşsın heyecan sevinç bu. Ama kötülemek vs sacma ve gereksiz bana görede. Bu arada alısveris deyince heyecan yaptım yine

Herkesin kazandığı herkesin geliri gideri ayrı canım. Senin gelirin karşı komşunla dahi aynı değildir ama aynı apartmanda oturuyosundur mesela. Burasınıda öyle düşün herkesin geliri gideri ayrı ama aynı platformdayız. Bu zamana kadar kimse biri çok yüksek markalı araba almadı diye eziklemedi. Her zaman hoş görülü olduk kimseyi küçümsemedik etmedik ona bakılırsa bende 4 5 milyara oda takımı beğenmiştim ama eşimle maddi olarak bunu karşılayamıcağımızdan 1 300 civarında bişi aldık herkes tabiki kesesine göre hareket edicek sıkmayalım böyle şeyler için canımızı

hadi hayırlı haberlerle gel insallah cnm hersey gönlune göre olsun :)

Ben 18 ekimi bekliyorum canım halâ ayrıntılı ultroson için. Bi kız bi erkek diyolar artık bişiler almak istiyorum bende

Ben 18 ekimi bekliyorum canım halâ ayrıntılı ultroson için. Bi kız bi erkek diyolar artık bişiler almak istiyorum bende
Ay bayada varmis

Benim oğlumda yaptığim fazla fazla yeter bu 2.oglumada. kendimi tutacağım bakalım ne kadar başarırım. Bide tam geçiş dönemi olacak o yüzden pek fazla birseye gerek yok aslında.

Canim cok sevindim iyi olduguna kist de hemen erir insallah bize guzel haber verirsin. Sayfanda yazmiyo kac hafta kac gunluksun?

ben lcw dan aldım baya bişey cünkü kızımda biraz bende kıyafete hevesle marka seylere ozendim ama baktımkı cok cabuk bi iki giymede küçülüyor o yuzden simdi begendiğimi alıyorum markası onemli değil

Ay bayada varmis

Benim oğlumda yaptığim fazla fazla yeter bu 2.oglumada. kendimi tutacağım bakalım ne kadar başarırım. Bide tam geçiş dönemi olacak o yüzden pek fazla birseye gerek yok aslında.

Zaman geçmiyor valla tam cinsiyetini öğrenicez hemen arkasını dönüyor çok inatçı kime benzedi dicem ama aynı anası gibi inatçı olucak belli ki benim ilk bebiş diye hiç hazırlık yok

Emirsultan camii yukarisi teleferik caddesi asagisi canim ortalarda bir yerde :) sen nerede oturuyorsun

Ay inanmıyorum :) kendi annem emirsultan camiisi altında oturuyor ben ordan millet mahallesine gelin geldim ama emirsultana çok sık gidiyorum anneme ne kdar yakınmışız inanmıyorum

Ay inanmıyorum :) kendi annem emirsultan camiisi altında oturuyor ben ordan millet mahallesine gelin geldim ama emirsultana çok sık gidiyorum anneme ne kdar yakınmışız inanmıyorum
Ebet canim o zaman bir gün yakamiza kirmizi karanfil takip cami avlusunda bulusuruz belki :))

Ben bu şirin tulumu lcw den aldim mesela arkadaslar ya nolacak ki Allah aşkına annemiz bizi Paristen Milanodan mi giydiriyordu sanki :)) benim marka takintim yok valla çocuğuma da bunu aşılamak istemiyorum. Yeri gelir bir gömleğe 500 tl veririm yeri gelir bir tişörte 5 tl veririm

Eklentiler

• 20170913_110256-1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…