- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.361
maşallah canımValla bütün tencereleri tekrar elimde yikadim baktim bi yerden su gelmiyor canim :) en azindan aksama kadar idare etsin beni yoksa mutfak kokacak. En azindan bulasiklari yikayip yerleri deterjanla sileyim. Aksam kocam gelince de bulur borunun yerini :))
Saol canım inşallah :)
Ben de merak ediyorum bi hissetseydim :) zaman çabuk geçiyor ama az kaldı bana da inşallah :) öpüyorum canım görüşmek üzere
Arkadaslar tamam sakin olun. Birbirinize empati yaparsaniz herkesin iyi niyetle konuştuğunu göreceksiniz. Önemli olan bebeklerimizin sağlığı..! Sonrasinda isteyen beşik alir isteyen oda yapar isteyen eskilerle idare etmenin mantigina inanır. Lütfen kirmayin birbirinizi bu sayfanin amacı üstünlük kurmak degil sevincleri ve hayalleri paylaşmak :))) biri hayalini yazdigi zaman digeri katılmak zorunda degil yeter ki niyetimizi doğru yansıtalim..
Bu arada ben sabahtan beri su basmis bütün dolap malzemeleri ve halisi mahvolmus biri olarak elimde 10 tl para olduğu için bir tamirci bile cagiramadim düşününsagolsun kocam kartı da alıp gitmiş yardim edecek kimsem de yok :)) ama ben durur muyum girdim dolabin icine koca koca boruları söktüm banyoda temizleyip yerine taktim ve olayi çözdüm hatta bi tane boru artti yerini bulamadim kafam basmadi artik 10 tl de bana kalmış oldu çok mesuuuudum olsun bakalim akşam o koca bu eve gelecek
Lcw bende alıyorum. Ama daha pahalı markalarda alıyorum. Emin ol oradan alınan ya da başka bir yerden çocuk kıyafetleri hiçte ucuz değil. Yani isteyen istediğini alsın paylaşsın heyecan sevinç bu. Ama kötülemek vs sacma ve gereksiz bana görede. Bu arada alısveris deyince heyecan yaptım yineYalniz bisey itiraf ediyim k9nu acilmiskrn bi ara bu grupta cok ama cok yuksek gelirlileein toplandigini dusunmustum:) sonra farkettimki aslinda her kesim var ama onlar konusurken sessiz kalmayi tercih ediyorlar. Mesela kiyafet konusunda lcw civil vs begenmeyenler var bunlar cok dile getirilmese guzel olur diye düşünüyorumCunku oralardan alisveris yapan yapacak olan cok buyuk bi kesim var uzmeyelim bence kimseyi:)
Yalniz bisey itiraf ediyim k9nu acilmiskrn bi ara bu grupta cok ama cok yuksek gelirlileein toplandigini dusunmustum:) sonra farkettimki aslinda her kesim var ama onlar konusurken sessiz kalmayi tercih ediyorlar. Mesela kiyafet konusunda lcw civil vs begenmeyenler var bunlar cok dile getirilmese guzel olur diye düşünüyorumCunku oralardan alisveris yapan yapacak olan cok buyuk bi kesim var uzmeyelim bence kimseyi:)
hadi hayırlı haberlerle gel insallah cnm hersey gönlune göre olsun :)Günaydın hanımlar şimdi oda takımı arastırmaya çıktık D durumira07 senin mağazaya gidicez ordanda ayrıntılı ultrason randevum var saat 1 buçukta heycan hat safada bi degisigim bu sefer kızlar dualarınızı esirgemeyin allahın izniyle sorunsuz geçsin inşallah
Lcw bende alıyorum. Ama daha pahalı markalarda alıyorum. Emin ol oradan alınan ya da başka bir yerden çocuk kıyafetleri hiçte ucuz değil. Yani isteyen istediğini alsın paylaşsın heyecan sevinç bu. Ama kötülemek vs sacma ve gereksiz bana görede. Bu arada alısveris deyince heyecan yaptım yine
Sagol canim valla ben de anlamadim tesisatcidan daha pratik bir boru hatti döşedim sanırım:))) bu arada sen de bursalisin tesisat işlerine para verme ben gelir yaparimAz biraz gülmedim alemsin canım yaMaşallah sanaa boruları takıp bide arttırmışsın
Ay bayada varmisBen 18 ekimi bekliyorum canım halâ ayrıntılı ultroson için. Bi kız bi erkek diyolar artık bişiler almak istiyorum bende
Canim cok sevindim iyi olduguna kist de hemen erir insallah bize guzel haber verirsin. Sayfanda yazmiyo kac hafta kac gunluksun?Bu arada bugun detayli ultrason vardi hersey normal şükür sadece bebeğin beyninde mm bir kist var ama endiselenmeyin ilerki haftalarda emilip yok oluyor olmazsa bile sorun yaratmıyor dedi bende endişe etmedim inş sorun yaratmaz ..kiz cinsiyeti hala değişmez dediler ..413 grm
Sagol canim valla ben de anlamadim tesisatcidan daha pratik bir boru hatti döşedim sanırım:))) bu arada sen de bursalisin tesisat işlerine para verme ben gelir yaparim
ben lcw dan aldım baya bişey cünkü kızımda biraz bende kıyafete hevesle marka seylere ozendim ama baktımkı cok cabuk bi iki giymede küçülüyor o yuzden simdi begendiğimi alıyorum markası onemli değilYalniz bisey itiraf ediyim k9nu acilmiskrn bi ara bu grupta cok ama cok yuksek gelirlileein toplandigini dusunmustum:) sonra farkettimki aslinda her kesim var ama onlar konusurken sessiz kalmayi tercih ediyorlar. Mesela kiyafet konusunda lcw civil vs begenmeyenler var bunlar cok dile getirilmese guzel olur diye düşünüyorumCunku oralardan alisveris yapan yapacak olan cok buyuk bi kesim var uzmeyelim bence kimseyi:)
Emirsultan camii yukarisi teleferik caddesi asagisi canim ortalarda bir yerde :) sen nerede oturuyorsunHahahaya sen beni öldürceksin valla sen bursada nerede otruyorsun canımm
Ay bayada varmis
Benim oğlumda yaptığim fazla fazla yeter bu 2.oglumada. kendimi tutacağım bakalım ne kadar başarırım. Bide tam geçiş dönemi olacak o yüzden pek fazla birseye gerek yok aslında.
Emirsultan camii yukarisi teleferik caddesi asagisi canim ortalarda bir yerde :) sen nerede oturuyorsun
Ebet canim o zaman bir gün yakamiza kirmizi karanfil takip cami avlusunda bulusuruz belki :))Ay inanmıyorum :) kendi annem emirsultan camiisi altında oturuyor ben ordan millet mahallesine gelin geldim ama emirsultana çok sık gidiyorum annemene kdar yakınmışız inanmıyorum
Ebet canim o zaman bir gün yakamiza kirmizi karanfil takip cami avlusunda bulusuruz belki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?