- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.381
Yok yok yanlis anlasilmak istemem paylasilmasi cok hosuma gidiyor heyecanla bakiyorum hattaLcw bende alıyorum. Ama daha pahalı markalarda alıyorum. Emin ol oradan alınan ya da başka bir yerden çocuk kıyafetleri hiçte ucuz değil. Yani isteyen istediğini alsın paylaşsın heyecan sevinç bu. Ama kötülemek vs sacma ve gereksiz bana görede. Bu arada alısveris deyince heyecan yaptım yine
En son sikacagim seydir canim sadece birbirimize saygi gostermek acisindan dile getirdimHerkesin kazandığı herkesin geliri gideri ayrı canım. Senin gelirin karşı komşunla dahi aynı değildir ama aynı apartmanda oturuyosundur mesela. Burasınıda öyle düşün herkesin geliri gideri ayrı ama aynı platformdayız. Bu zamana kadar kimse biri çok yüksek markalı araba almadı diye eziklemedi. Her zaman hoş görülü olduk kimseyi küçümsemedik etmedik ona bakılırsa bende 4 5 milyara oda takımı beğenmiştim ama eşimle maddi olarak bunu karşılayamıcağımızdan 1 300 civarında bişi aldık herkes tabiki kesesine göre hareket edicek sıkmayalım böyle şeyler için canımızı
Aynen katiliyorum cnmben lcw dan aldım baya bişey cünkü kızımda biraz bende kıyafete hevesle marka seylere ozendim ama baktımkı cok cabuk bi iki giymede küçülüyor o yuzden simdi begendiğimi alıyorum markası onemli değil
Canım hersey yolundaymıs oglum saglıklıymiş allaha bin şukur mobilyayida senin yardimınla hallettik allah razi olsun yardimci oldular ilgilendiler bütcemize uygun icimize sinen bi model aldık garanti olarakda sonuna kadar malımızin arkasindayız dediler güvendik hem de uygun geldihadi hayırlı haberlerle gel insallah cnm hersey gönlune göre olsun :)
Sagol canim hemen balkon kapisina kadar katlayip balkona attim zaten. Aynen tek derdimiz temizlik olsun :))Birdilimkek geçmiş olsun cok relax ol zaten birak ev elbet temizlenir kendini strese sokma halı felan agir kaldirma
Ayyy masallah canim :)) ben de 6 ekimde ayrintiliya girecegim ister istemez stres yapiyorum. Darisi bizlerin başına insallah:))Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz tamamlandı allaha bin şükür iyiyiz 16 ekim şeker yüklemesi yapacağız inşallah allahın izniyle onuda sağlıkla atlatırız 507 gr 26.6 cm olmuş oğlum tombisiz radyolog oyle dedi maşallah subhanallahhepinizin aynı saglıklı sonucları almasını yurekten diliyorum bebislerin saglığı iyi olsunda ne aldik ne almadik marka felan önemli değil bütcemiz neyi el veriyosa hepimiz evlatlarimiz icin en iyisini istiyoruz dualarım siz ve evlatlarınızla
Amin canim allahin izniyle saglıkli sonuç al insaĺlah 30dk fazla surdu benim heryerine baktık çok guzel ama stresliydi radyolog konusup anlatana kadar sonra rahatladık simdi sira seker yüklemesinde bitmiyoki ne kadar çok detay varmışAyyy masallah canim :)) ben de 6 ekimde ayrintiliya girecegim ister istemez stres yapiyorum. Darisi bizlerin başına insallah:))
Aynen canim benim de saglik ocaginda haftaya açlık tokluk sekerine bakilacakmis haftaya hemşire söyledi.. Bu haftalari da hayirlisiyla atlatinca cok daha rahat gidecegiz doguma insallah :)Amin canim allahin izniyle saglıkli sonuç al insaĺlah 30dk fazla surdu benim heryerine baktık çok guzel ama stresliydi radyolog konusup anlatana kadar sonra rahatladık simdi sira seker yüklemesinde bitmiyoki ne kadar çok detay varmış
Benimki daha kötü direk genç odasına geçtik... şimdi 90 190 normal yatakta odasında yatıyor... 5.5 yaşında gayet memnunK Kaan-merve
bende bu durumun ozellikle alamayan aileler acisindan bakildiginda abartildigini dusunuyorum. zaten 3 sene sonra bir cok seyini degistireceksem neden alayim. yada 3 senede kirilmaz dokulmez neden bir daha masraf yapayim gunah degil mi?
Evet valla ya benimde 10 ekimde 2. Doz asımda var rabbimin izniyle saglıklı olsunlarda 6 ayı doldurunca odasıydi hastane cantasiydı zaman akıp gidecek doguma kosucaz inşallahAynen canim benim de saglik ocaginda haftaya açlık tokluk sekerine bakilacakmis haftaya hemşire söyledi.. Bu haftalari da hayirlisiyla atlatinca cok daha rahat gidecegiz doguma insallah :)
Ay çok güzelllBen bu şirin tulumu lcw den aldim mesela arkadaslar ya nolacak ki Allah aşkına annemiz bizi Paristen Milanodan mi giydiriyordu sanki :)) benim marka takintim yok valla çocuğuma da bunu aşılamak istemiyorum. Yeri gelir bir gömleğe 500 tl veririm yeri gelir bir tişörte 5 tl veririm
Gözün aydın, darısı bize inşşşKızlar ayrıntılı ultrasonumuz tamamlandı allaha bin şükür iyiyiz 16 ekim şeker yüklemesi yapacağız inşallah allahın izniyle onuda sağlıkla atlatırız 507 gr 26.6 cm olmuş oğlum tombisiz radyolog oyle dedi maşallah subhanallahhepinizin aynı saglıklı sonucları almasını yurekten diliyorum bebislerin saglığı iyi olsunda ne aldik ne almadik marka felan önemli değil bütcemiz neyi el veriyosa hepimiz evlatlarimiz icin en iyisini istiyoruz dualarım siz ve evlatlarınızla
Doğru canım. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama toplum olarak stresli ve gergin yapımız var. Sağından solundan anlamaya çok müsait olunabiliyor. E eyymii arkadaşımızın dediği gibi gün gelecek şu konuşulanlara gülüp geçilecek ama şuan hayat meselesi gibi geliyo. Tabi insanın içinde ukde kalanlar olabiliyor. bende ilk bebeğimde çok şey istemiştim ama çocuk büyüdükçe daha çok iste daha çok daha çok baktım sınırı yok bunun. Babyshowerlar doğum günü partileri vsöncelik durumu belirliyor canım bence bu işi. ben çalışıyorum mesela, ücretsiz izne ayrılacağım inşallah doğum sonrası. ayrılmayıp ıvır zıvır luzumlu luzumsuz heveslendiğim herşeyini almak da bir seçenek, şu an sadece temel ihtiyaçları alıp kalabildiğim kadar bebeğimin yanında kalmak da bir seçenek. ben ikinciyi seçiyorum. o yüzden temel ihtiyaç, olmazsa olmazlar ne ise bunlara yoğunlaşma planım var.
imkanı olan gönlünden geçeni yapsın tabi, herkesin imkanı da önceliği de farklı , her düşünceye saygım var
öncelik durumu belirliyor canım bence bu işi. ben çalışıyorum mesela, ücretsiz izne ayrılacağım inşallah doğum sonrası. ayrılmayıp ıvır zıvır luzumlu luzumsuz heveslendiğim herşeyini almak da bir seçenek, şu an sadece temel ihtiyaçları alıp kalabildiğim kadar bebeğimin yanında kalmak da bir seçenek. ben ikinciyi seçiyorum. o yüzden temel ihtiyaç, olmazsa olmazlar ne ise bunlara yoğunlaşma planım var.
imkanı olan gönlünden geçeni yapsın tabi, herkesin imkanı da önceliği de farklı , her düşünceye saygım var
Bu arada bugun detayli ultrason vardi hersey normal şükür sadece bebeğin beyninde mm bir kist var ama endiselenmeyin ilerki haftalarda emilip yok oluyor olmazsa bile sorun yaratmıyor dedi bende endişe etmedim inş sorun yaratmaz ..kiz cinsiyeti hala değişmez dediler ..413 grm
Benimki daha kötü direk genç odasına geçtik... şimdi 90 190 normal yatakta odasında yatıyor... 5.5 yaşında gayet memnun
öncelik durumu belirliyor canım bence bu işi. ben çalışıyorum mesela, ücretsiz izne ayrılacağım inşallah doğum sonrası. ayrılmayıp ıvır zıvır luzumlu luzumsuz heveslendiğim herşeyini almak da bir seçenek, şu an sadece temel ihtiyaçları alıp kalabildiğim kadar bebeğimin yanında kalmak da bir seçenek. ben ikinciyi seçiyorum. o yüzden temel ihtiyaç, olmazsa olmazlar ne ise bunlara yoğunlaşma planım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?