2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok yok yanlis anlasilmak istemem paylasilmasi cok hosuma gidiyor heyecanla bakiyorum hatta

En son sikacagim seydir canim sadece birbirimize saygi gostermek acisindan dile getirdim

hadi hayırlı haberlerle gel insallah cnm hersey gönlune göre olsun :)
Canım hersey yolundaymıs oglum saglıklıymiş allaha bin şukur mobilyayida senin yardimınla hallettik allah razi olsun yardimci oldular ilgilendiler bütcemize uygun icimize sinen bi model aldık garanti olarakda sonuna kadar malımızin arkasindayız dediler güvendik hem de uygun geldi

Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz tamamlandı allaha bin şükür iyiyiz 16 ekim şeker yüklemesi yapacağız inşallah allahın izniyle onuda sağlıkla atlatırız 507 gr 26.6 cm olmuş oğlum tombisiz radyolog oyle dedi maşallah subhanallah hepinizin aynı saglıklı sonucları almasını yurekten diliyorum bebislerin saglığı iyi olsunda ne aldik ne almadik marka felan önemli değil bütcemiz neyi el veriyosa hepimiz evlatlarimiz icin en iyisini istiyoruz dualarım siz ve evlatlarınızla

Ayyy masallah canim :)) ben de 6 ekimde ayrintiliya girecegim ister istemez stres yapiyorum. Darisi bizlerin başına insallah:))

Ayyy masallah canim :)) ben de 6 ekimde ayrintiliya girecegim ister istemez stres yapiyorum. Darisi bizlerin başına insallah:))
Amin canim allahin izniyle saglıkli sonuç al insaĺlah 30dk fazla surdu benim heryerine baktık çok guzel ama stresliydi radyolog konusup anlatana kadar sonra rahatladık simdi sira seker yüklemesinde bitmiyoki ne kadar çok detay varmış

Aynen canim benim de saglik ocaginda haftaya açlık tokluk sekerine bakilacakmis haftaya hemşire söyledi.. Bu haftalari da hayirlisiyla atlatinca cok daha rahat gidecegiz doguma insallah :)

Benimki daha kötü direk genç odasına geçtik... şimdi 90 190 normal yatakta odasında yatıyor... 5.5 yaşında gayet memnun

Aynen canim benim de saglik ocaginda haftaya açlık tokluk sekerine bakilacakmis haftaya hemşire söyledi.. Bu haftalari da hayirlisiyla atlatinca cok daha rahat gidecegiz doguma insallah :)
Evet valla ya benimde 10 ekimde 2. Doz asımda var rabbimin izniyle saglıklı olsunlarda 6 ayı doldurunca odasıydi hastane cantasiydı zaman akıp gidecek doguma kosucaz inşallah

Ay çok güzelll

Gözün aydın, darısı bize inşşş

Doğru canım. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama toplum olarak stresli ve gergin yapımız var. Sağından solundan anlamaya çok müsait olunabiliyor. E eyymii arkadaşımızın dediği gibi gün gelecek şu konuşulanlara gülüp geçilecek ama şuan hayat meselesi gibi geliyo. Tabi insanın içinde ukde kalanlar olabiliyor. bende ilk bebeğimde çok şey istemiştim ama çocuk büyüdükçe daha çok iste daha çok daha çok baktım sınırı yok bunun. Babyshowerlar doğum günü partileri vs

Aynen, benimde saygim var, alan istedigini alsin hatta heveslenen alsin hevesi kursaginda kalmasin kimsenin ama almayi gerekli gormeyene ya da alamayana sanki biz cocuklari kapi arkasinda buyutmusuz gibi cocugun yeri olmali, ben hamile kalmayi planladigimda bu masraflari goze almistim gibi ithamlarda bulunmasin, tek dert bu bence.

Öyle dedilerse dağılacaktır hiç canını sıkma, diğer her şey de yolundaymış gözün aydın.

oncelik konusunu dusununce, mesela benim oto koltugu takintim var. 9-36kg alip tek seferde cikaracagina guvenilir olsun diye 0-9 / 9-18 / 18-36 aldik :) banada bu konuda abartiyorsun dendi ama dedigin gibi benimde onceligim buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…