- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.401
Doğru canım. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama toplum olarak stresli ve gergin yapımız var. Sağından solundan anlamaya çok müsait olunabiliyor. E eyymii arkadaşımızın dediği gibi gün gelecek şu konuşulanlara gülüp geçilecek ama şuan hayat meselesi gibi geliyo. Tabi insanın içinde ukde kalanlar olabiliyor. bende ilk bebeğimde çok şey istemiştim ama çocuk büyüdükçe daha çok iste daha çok daha çok baktım sınırı yok bunun. Babyshowerlar doğum günü partileri vs
oncelik konusunu dusununce, mesela benim oto koltugu takintim var. 9-36kg alip tek seferde cikaracagina guvenilir olsun diye 0-9 / 9-18 / 18-36 aldik :) banada bu konuda abartiyorsun dendi ama dedigin gibi benimde onceligim buydu.
Aynen canım hemen hamile kalanlara şaşıyorum bende ama tercih meselesi bazıları hemen cesaret ediyor..allah size bağışlasın yavrularınızı o zaman Ne diyelimHiç sorma aynı dediğin gibi
Artı bir de o kadar çok ayrılan var ki eşinden az bi deneme sürümü yapmak istiyorsun öyle deli cesareti hemen çocuğa girmek daha fazla risk sanki
Yok biz eşimle çocukları bölüştük büyüğü onun küçüğü benim 3.ye bakacak adam YÖK
Benim evde ikeanın sallanan sandalyesi var eşim heveslenmişti vakti zamanında şimdi balkonda kullanıyorum onu odaya koyarımheralde :))Ben aldım caploonba dan sallanan sandalye ve ayaklığı 950 tl fiyatı
Kullancakmiyiz çok merak ediyorum bende kullanmazsam tv koltuğu falan yaparım diye düşünerek aldımBenim evde ikeanın sallanan sandalyesi var eşim heveslenmişti vakti zamanında şimdi balkonda kullanıyorum onu odaya koyarımheralde :))
Bir sen bir benbide oto koltuklarının hepsi isofixli olacak diye kafayı yedim. Koltukları bir baģlıyoruz sökebilene aşkolsun
Emniyet kemeri+isofix+ güvenlik çengeli var. Herkes gereksiz diyor ama bana göre bebek arabasindan bile daha gerekli. 0-9 9-18 var elimde sonrada 18-36 alıp yükselticiye geçeceğim ama onun isofixlisi turkiyede yok simdiden araştırdim planım getirtmek
Biberonu mamayı sorsan bilmem böylr
Soylediklerinde cok haklisin herkesin birbirine saygi duymasi lazim. Birbirine zit fikirler de olsa katilan katilir katilmayanin da elestiri yapmamasi lazim.Fakat diger konuyla ilgili olarak, burda bazen esimizle bile konusamadigimiz en zayif noktalarimizi yaziyoruz. Dunyanin en sacma sapan evhamini yapsak da, en gereksiz sorusunu sorsak da hickimsenin dalga gecmeye hakki yok diye dusunuyorum.
Kızlar o koltuklar rahat oluyor mu böyle tek kişilik olunca çocuğun kafası filan yanlara çarparak gibi zamanla dar gelir gibi geliyor bana saçma mı düşünüyorum bilmiyorum hiç canlı görüp oturmadım açıkçası
:) ama valla çok memnun... uzun zamandır odasında yatar ve keyfi de yerindeooooo senin ki direk ergenlige gecis yapmis
Yok canım şu emzirme koltuğu mu ne oluyor ya onu diyorum
Soylediklerinde cok haklisin herkesin birbirine saygi duymasi lazim. Birbirine zit fikirler de olsa katilan katilir katilmayanin da elestiri yapmamasi lazim.Fakat diger konuyla ilgili olarak, burda bazen esimizle bile konusamadigimiz en zayif noktalarimizi yaziyoruz. Dunyanin en sacma sapan evhamini yapsak da, en gereksiz sorusunu sorsak da hickimsenin dalga gecmeye hakki yok diye dusunuyorum.
Tabi geniş geniş rahat rahat yatıyordur oh ne güzel :):) ama valla çok memnun... uzun zamandır odasında yatar ve keyfi de yerinde
Yok canım şu emzirme koltuğu mu ne oluyor ya onu diyorum
:) ama valla çok memnun... uzun zamandır odasında yatar ve keyfi de yerinde
Canım olayı en başta yanlış anlayıp gergin konuşan sendin. Benim ilk arkadaşa yaptığım yorumu ve kendi cevabını tekrar oku lütfen. Dramatizelik durum yok. Kendin parlıyosun farkında değilsin. Daha fazla anlayışla karşılamaya çalışamam. Senin gibi bende hamileyimKirk yılda bi yorum yaptım durum nerelere geldi arkadaşlar burda günlerce mamas&papas bebek arabaları falan konuşuldu bebek bakım çantaları falan kimse bu kadar dramatize etmesin olayı ya lütfen sinirlerim hopladı ben illa oda mi yapın çocuğunuz eksik mi kalcak dedim oda gereksiz bence yapmayın diye birkaç arkadaş yorum yapmış bende neden yapmayım bence gereksiz değil diye yorum yaptım hepsi bu yok döşek te yatırıyor yok sedirde allah aşkına benim üzerimden böyle yorumlar yapmayın birkaç arkadaş var fikirleri güzel yapmak istemiyorlar hevesleri de yok saygı duydum benim var yapıyorum saygı duyun...onun dışında kimseden üstün gördüğümüz yok kendimizi herkezin çocuğu kendine kıymetli ozel ve bir cocuk için en önemli şey onu seven anne babaya sahip olması bundan ötesi yok lütfen bu konuda daha fazla saptırma yapmayın herkez hamile herkez hassas
dramatize ediyorsun diye sana demedim ki ben senle olan diyaloğumuz bittikten sonra birisi mesaj yazdı maddi durumu iyi olanlar kendini üstün görüyor falan diye ona kızdım kendimizi üstün görmüyoruz diye sana değilCanım olayı en başta yanlış anlayıp gergin konuşan sendin. Benim ilk arkadaşa yaptığım yorumu ve kendi cevabını tekrar oku lütfen. Dramatizelik durum yok. Kendin parlıyosun farkında değilsin. Daha fazla anlayışla karşılamaya çalışamam. Senin gibi bende hamileyim
Mesajin sonunda belirttigim gibi herkez hamile herkez hassasCanım olayı en başta yanlış anlayıp gergin konuşan sendin. Benim ilk arkadaşa yaptığım yorumu ve kendi cevabını tekrar oku lütfen. Dramatizelik durum yok. Kendin parlıyosun farkında değilsin. Daha fazla anlayışla karşılamaya çalışamam. Senin gibi bende hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?