- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.461
selam kızlar uzun bir aradan sonra yeniden geldim aslında ara ara yazdıklarınızı okuyorum 3-4 gün önce tetanoz ikinci dozunu oldum dengem şaştı acaip ağrım oldu midem bulandı ben doktora gitmeyi çok sevmem dayanılmaz olmadığı için ve bir süre devam edecekmi acaba diye beklerken gitmedim bugün kontrolüm vardı doktora anlattım tetanoz dan dolayı olmuştur sorun değil dedi herkeste aynı olmayabilir ama başınıza gelirse çok korkmayın yinede benim kadar rahatta davranmayabilirsiniz tabi... bu arada kaşıntı bendede oluyor hatta iğnelenme gibi tam sebebini bende çözemedim duş krem losyon hiçbirşey kesmiyor ara ara duruyor bende huzursuz bacak sendromuda var o da artıyor giderek...şeker yüklemesi fln genelde yaptırmayı tercih etmiyorum saolsun doktorumda benim gibi henüz ne demir ilacı verdi ne de şeker yüklemesi istedi ben zaten üçlü beşli testide yaptırmadım :) kimine göre aşırı rahat biri olabilirim ama tabiki bu da benim tercihim
Ben de yaptırmadım canım hiç bir testi ayrıntılı ve şeker yüklemesini düşünüyorum ama oğlumda yapmıştık bakalım bu doktorum ne dicekAşı yerim şişmişti benim de kızarmıştı ama 3 güne geçiyor normalmiş
canım bir defa yaptırdıysan ilk gebeliğinde seker yuklemesi 2. 3. cocukta gerek yokmusBen de yaptırmadım canım hiç bir testi ayrıntılı ve şeker yüklemesini düşünüyorum ama oğlumda yapmıştık bakalım bu doktorum ne dicekAşı yerim şişmişti benim de kızarmıştı ama 3 güne geçiyor normalmiş
Hangi doktora ya da hastaneye gidiyorsun gördum belki ama hatırlamıyorumben ankaradayım doktorum kendi yapıyor ayrıntılı ultrasonu ama eyüp ekicinin iyi olduğunu çok duydum
Cnm sen içince fenalaşmamışsın bişi yoktur heralde. Benim başım döndü midem fena oldu bende var heralde o yüzden çok etkilendim. Kilo vermiştim bunda olmaz sanıyordum ama var sanırım. Şeker ölçüm aleti aldım artıkValla ben bugün 22+2 deyim bugüne randevu verdiler.. enaz 8 saat önceden bişey yememek lazım ben su da içmedim normalde içilebiliyor sanırım. Bizim burda ilk kanımı aldılar sonra sıvıyı içtim yine kan verdim 1 saat sonra yine vericeö toplamda 3 kere yani
İlk başlarda iyi de sona doğru iğrenç oluyor :))
Ne aleti aldın. Amin inşallah
Öyle mi canım bilmiyordum iyimiş o zaman. :)canım bir defa yaptırdıysan ilk gebeliğinde seker yuklemesi 2. 3. cocukta gerek yokmus
Hmm kötü olunca olma ihtimali var yani anladım canım.. evet ben hiç kötü olmadım midemde bulanmıyorCnm sen içince fenalaşmamışsın bişi yoktur heralde. Benim başım döndü midem fena oldu bende var heralde o yüzden çok etkilendim. Kilo vermiştim bunda olmaz sanıyordum ama var sanırım. Şeker ölçüm aleti aldım artık
Geçmiş olsun canım bnm ki de ayrıntılı baktı biraz ama bebişin eşinin aşağı indiğini görünce ayrıntılıyı yaptır mutlaka dedi ayın 3 ünde gidicem ona dabende ayrıntılı ultrasonu doktor kendisi yaptı zaten onu her doktor 22 haftadan sonra yaparmış şeker yüklemesi için dediğim gibi henüz doktorum bana illa yapalım lazım fln demedi zaten ben iğnedende çok korkarım canıma minnetdoktorda bana hep soruyor nasılsın nasıl gidiyor diye demir ilacını sordum vericekmisin diye kasılman varmı dedi yok dedim tamam lazım değil demekki dedi tetanoz fenaydı ama ya bende şişme kızarma hiç birşey olmadı sadece akşam fenalaştım
İnşallah yoktur olursa da yerine göre diyet ilaç uygulanıyor okadarHmm kötü olunca olma ihtimali var yani anladım canım.. evet ben hiç kötü olmadım midemde bulanmıyor
Geçmiş olsun canım bnm ki de ayrıntılı baktı biraz ama bebişin eşinin aşağı indiğini görünce ayrıntılıyı yaptır mutlaka dedi ayın 3 ünde gidicem ona da
konusmustuk ama baya oldu tabi estf:) ben sevtap hamdemir kılıç hocaya gidiyorum kendi muaynehanesine liv hospital ile çalışıyorHangi doktora ya da hastaneye gidiyorsun gördum belki ama hatırlamıyorum
Geçmiş olsun canım bnm ki de ayrıntılı baktı biraz ama bebişin eşinin aşağı indiğini görünce ayrıntılıyı yaptır mutlaka dedi ayın 3 ünde gidicem ona da
ben öyle duydum canım nette de öyle yazıyordu yine de sorarsın bi doktoruna boşu boşuna 2. kez sıkıntı çekmemiş olursunÖyle mi canım bilmiyordum iyimiş o zaman. :)
TRifi tam olarak yazabilir misin? Yutkunamıyorum bile, doktorun mı tavsiye etti ilk defa duydumcanım iğde suyu posası kaynat iç bir de doktorum bana sambucol kara mürver özütü ef tablet verdi hastalandıgımda
canım ben iğdeyi kaynattım su da kaynattıktan sonra posasını ezdim onu içtimTRifi tam olarak yazabilir misin? Yutkunamıyorum bile, doktorun mı tavsiye etti ilk defa duydum
Benim alanım çocuk gelişimi. 16 aylık şuan. Doğar doğmaz bez kitap ve siyah beyaz kartlara başladim. 6 aydan sonrada renkli kartlara ve kalın baskılı az yazılı kitaplara gectim. Şuan istediği kitabi alır getirir okuyayim diyekonusmustuk ama baya oldu tabi estf:) ben sevtap hamdemir kılıç hocaya gidiyorum kendi muaynehanesine liv hospital ile çalışıyor
6 aydan sonra falan oğlunuza kitaba basladınız mı ben şimdiden bakıyorum annemle ablamda yönlendiriyor tabi yayın nesne kartları vs önereceğiniz varsa çok sevinirim
0 9 kilo oluyor. Kiloya göre oto koltukları. Isofixli bir model oğlumun onu kullanacağim. Baya geniş, ters bakıyor. Adac testini geçmis bir model ama benimki amerikadan türkiyede aynı model yoktu.@yyllzz kizlar gunaydin siz oto koltugu ne aldiniz? 0-9 kilo mu ay mi? Ya benim o konuda kafam cok karisik bi aydinlatin noolur...
ay ne güzel benim annem ablamda çocuk gelişimci annem emekli oldu şuan zihinsel engellilerle çalışıyor onlarda kartla başlarsın dediler sizin gibi şimdiden karnımdayken de okumamı tavsiye ettiler ama işin garibi ben kitap okumayı hiç sevmesem de bir edebiyatçı olarakBenim alanım çocuk gelişimi. 16 aylık şuan. Doğar doğmaz bez kitap ve siyah beyaz kartlara başladim. 6 aydan sonrada renkli kartlara ve kalın baskılı az yazılı kitaplara gectim. Şuan istediği kitabi alır getirir okuyayim diye
6 aya kadar kartları gösterdim ve bez kitaptaki nesneleri tanıttım. 6 aydan sonra her gece yatmadan önce kitap okudum halada okurum çok seviyorbaşta hic ilgilenmedi tabi ama zamanla çok sevdi
Evet canım plesanta bebeği besleyen şey aynı zamanda bakalım yoluna girer inşallah herşey , evde istirahat et dedi kanama ve erken doğum riskine karşı :)himmm internette biraz bakındım plasenta(bebeğin eşi) aşağıda tutunuyormuş ama giderek yukarı çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?