- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.441
Y yyllzz kizlar gunaydin siz oto koltugu ne aldiniz? 0-9 kilo mu ay mi? Ya benim o konuda kafam cok karisik bi aydinlatin noolur...Bir sen bir benbide oto koltuklarının hepsi isofixli olacak diye kafayı yedim. Koltukları bir baģlıyoruz sökebilene aşkolsun
Emniyet kemeri+isofix+ güvenlik çengeli var. Herkes gereksiz diyor ama bana göre bebek arabasindan bile daha gerekli. 0-9 9-18 var elimde sonrada 18-36 alıp yükselticiye geçeceğim ama onun isofixlisi turkiyede yok simdiden araştırdim planım getirtmek
Biberonu mamayı sorsan bilmem böylr
Ya evet çocuğu boğulanlar oluyor allah korusun öğreneceğim artık :)
Yahu sana da demedim canım sizler fikrinizi söylediniz bende saygı duydum sizinle polemigimiz yok konu bittik ten sonra tutuna diye birisi daha önceden burda takılıyordum hep böyle marka muhabbeti oluyor diye gittim hala da öyle imkanı olamayan var böyle şeyler biye konuşuluyor kimsenin çocuğu üstün değil falan gibi şeyler yazmış ben ona kızdım ondan sonra yazdım seninle veya başkası ile alakası yok direk o duruma ilk defa yazan kişinin mesajına yazdım siz ustunuze alınmayın geçmişe dönüp o kişinin mesajını okursanız anlarsınız günaydın bu aradaMinamom
Laf bana gelmis :)
Bende senin yapmis oldugun gergin yoruma cevaben yazdim ve yorumu sakince tekrar okursan asla saygi sinirini asmadim. oda yapmadiysak kapi arkasinda yatirmadik dedim, -ki yatirmadikda. ve kesinlikle ustun goruyorsunuz gibi birsey de yazmadim, yorumlar duruyor. oda konusunun, ozellikle alamayanlar tarafindan bakildiginda abartildigini dusunuyorum dedim, -ki dusunuyorum. ben dosekte yatirdim derken, alamiyorum durumum yok diye dramatize etmedim, ama durumum olmayabilirdi de, parayla iman kimde bilinmez. Herkesin fikri farkli, hayati farkli, kizlardan birinin dedigi gibi oncelikleri farkli. ben sadece keskin ve kesin fikirlere, sivri cumlelere karsiyim. elestiriye acigim ama okla degil. istersen odasini altinla kapla bebeginin, hakkindir, banane ne karismak duser ne bi laf etmek. ama bir bebegin odasi altinla kaplanmali, paril paril olsun, diger bebeklerin anneleri bunlari goze almamis dediginde, herkese cevap hakki dogar. (burada teşbih var, senin altin kapla gibi birsey demedigini biliyorum.)
amacim ne polemik olusturmak ne de sahsina saldirmak degil. genelleme yapildigi icin fikrimi beyan ettim.
Allah kolaylık versin canım kaçıncı haftalarda yapılıyor yükleme bir de aç karnına mı gidiyorsun sanırım ayrıntılıdan sonra şeker yüklemesi yapılıyor değil mi doktorum önden hiç bir şey söylemiyor o hafta gelince telefon acıyorlar bu hafta bekliyoruz diye o yüzden ne zaman yaptırcam bilmiyorum bendeKizlar Gunaydin seker yukleme testimdeyim suan až once içtim o şeyi
Çokta kötü değil ama insan içerken zorlanıyor azcık tabiKizlar Gunaydin seker yukleme testimdeyim suan až once içtim o şeyi
Hangi renkti cnm, benim beyaz akıntım varMrb güzel anneler. Bugün kontrolüm vardı. Akıntım olduğunu doktoruma söyledim ve normal bir durum olmadığını söyleyip fitil verdi.Akıntısı olan arkadaşlar için yazayım istedim. İyi akşamlar
canım iğde suyu posası kaynat iç bir de doktorum bana sambucol kara mürver özütü ef tablet verdi hastalandıgımdaYa benim boğazlar gitti, kızlarrr yardım: burun akıntım da başladııı, ne yapmalıyımmmm
ben ondan çok korkuyorum. Haftasonu aldım aletimi. Ölçeceğim sürekli. İnşallah temiz çıkar geçmiş olsunKizlar Gunaydin seker yukleme testimdeyim suan až once içtim o şeyi
Valla ben bugün 22+2 deyim bugüne randevu verdiler.. enaz 8 saat önceden bişey yememek lazım ben su da içmedim normalde içilebiliyor sanırım. Bizim burda ilk kanımı aldılar sonra sıvıyı içtim yine kan verdim 1 saat sonra yine vericeö toplamda 3 kere yaniAllah kolaylık versin canım kaçıncı haftalarda yapılıyor yükleme bir de aç karnına mı gidiyorsun sanırım ayrıntılıdan sonra şeker yüklemesi yapılıyor değil mi doktorum önden hiç bir şey söylemiyor o hafta gelince telefon acıyorlar bu hafta bekliyoruz diye o yüzden ne zaman yaptırcam bilmiyorum bende
İlk başlarda iyi de sona doğru iğrenç oluyor :))Çokta kötü değil ama insan içerken zorlanıyor azcık tabi
Ne aleti aldın. Amin inşallahben ondan çok korkuyorum. Haftasonu aldım aletimi. Ölçeceğim sürekli. İnşallah temiz çıkar geçmiş olsun
Yahu sana da demedim canım sizler fikrinizi söylediniz bende saygı duydum sizinle polemigimiz yok konu bittik ten sonra tutuna diye birisi daha önceden burda takılıyordum hep böyle marka muhabbeti oluyor diye gittim hala da öyle imkanı olamayan var böyle şeyler biye konuşuluyor kimsenin çocuğu üstün değil falan gibi şeyler yazmış ben ona kızdım ondan sonra yazdım seninle veya başkası ile alakası yok direk o duruma ilk defa yazan kişinin mesajına yazdım siz ustunuze alınmayın geçmişe dönüp o kişinin mesajını okursanız anlarsınız günaydın bu arada
ben ankaradayım doktorum kendi yapıyor ayrıntılı ultrasonu ama eyüp ekicinin iyi olduğunu çok duydumMerhaba kızlar aranızda ankarada ayrıntılı ultrason eyüp ekiciye giden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?