2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Y yyllzz kizlar gunaydin siz oto koltugu ne aldiniz? 0-9 kilo mu ay mi? Ya benim o konuda kafam cok karisik bi aydinlatin noolur...

Ya evet çocuğu boğulanlar oluyor allah korusun öğreneceğim artık :)
Yahu sana da demedim canım sizler fikrinizi söylediniz bende saygı duydum sizinle polemigimiz yok konu bittik ten sonra tutuna diye birisi daha önceden burda takılıyordum hep böyle marka muhabbeti oluyor diye gittim hala da öyle imkanı olamayan var böyle şeyler biye konuşuluyor kimsenin çocuğu üstün değil falan gibi şeyler yazmış ben ona kızdım ondan sonra yazdım seninle veya başkası ile alakası yok direk o duruma ilk defa yazan kişinin mesajına yazdım siz ustunuze alınmayın geçmişe dönüp o kişinin mesajını okursanız anlarsınız günaydın bu arada

Bencede kapansın ben artık buraya da yazmiycam gerçekten ...insanlar anlamamak için direniyor resmen.kendinize iyi bakın hayırlı dogumlar

günaydın arkadaşlar güzel bi gün olsun hepimiz için
ben bebişi cumadan beri hissetmeye başladım ama iş yerinde oluyor eşim hiç hissedemedi daha
ve dün göbek altım kaşınıyordu göremediğim için ablama sordum meğer çatlamışım zaten çatlaklaırm var diyip önemesemeyip sürmüyordum bir şey ama alttan çatlamışım benim göbek aldı başını gitti herkes 7 aylık mısın doğum yakın zamanda mı diyor valla 9 aylkken nasıl bi göbek olacak merak içindeyim

oto koltuğuna beni de ekleyin alış verişe çıkar çıkmaz oto koltuğuna bakacağım bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim önceliğim darbeye dayalı olması terletmemesi ve yanmaya karşı koruması çok araştırma yapmadım kullanan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var :)

Kizlar Gunaydin seker yukleme testimdeyim suan až once içtim o şeyi
Allah kolaylık versin canım kaçıncı haftalarda yapılıyor yükleme bir de aç karnına mı gidiyorsun sanırım ayrıntılıdan sonra şeker yüklemesi yapılıyor değil mi doktorum önden hiç bir şey söylemiyor o hafta gelince telefon acıyorlar bu hafta bekliyoruz diye o yüzden ne zaman yaptırcam bilmiyorum bende

Şeker yüklemesine kasımda gel dedi bana doktor 20kasım dedi hatta. Daha 2ay var yani. Ben hiç hesaplamadım kaçıncı haftaya geldiğini ama baya geç oluyor. Şuan 18+2yim. 26. Hafta sanırım.

Bu arada benim karnımda da kaşıntı var bir ara günde 4-5mandalina yemeye başlamıştım ondan oldu diye düşünüp kesmiştim. Ama yine de kaşıntı devam ediyor. Hindistan cevizi yağına başladım dün akşam. Sabah akşam ve duştan sonra sürücem inşallah

Valla ben bugün 22+2 deyim bugüne randevu verdiler.. enaz 8 saat önceden bişey yememek lazım ben su da içmedim normalde içilebiliyor sanırım. Bizim burda ilk kanımı aldılar sonra sıvıyı içtim yine kan verdim 1 saat sonra yine vericeö toplamda 3 kere yani

Çokta kötü değil ama insan içerken zorlanıyor azcık tabi
İlk başlarda iyi de sona doğru iğrenç oluyor :))

ben ondan çok korkuyorum. Haftasonu aldım aletimi. Ölçeceğim sürekli. İnşallah temiz çıkar geçmiş olsun
Ne aleti aldın. Amin inşallah

Canım biryerlerde birşeyleri karistiriyorsun sanırım ben bu konuyla ilgili hiiiiiiiiiç yorum yapmadım. Adım geçmiş cevap vereyim dedim.

selam kızlar uzun bir aradan sonra yeniden geldim aslında ara ara yazdıklarınızı okuyorum 3-4 gün önce tetanoz ikinci dozunu oldum dengem şaştı acaip ağrım oldu midem bulandı ben doktora gitmeyi çok sevmem dayanılmaz olmadığı için ve bir süre devam edecekmi acaba diye beklerken gitmedim bugün kontrolüm vardı doktora anlattım tetanoz dan dolayı olmuştur sorun değil dedi herkeste aynı olmayabilir ama başınıza gelirse çok korkmayın yinede benim kadar rahatta davranmayabilirsiniz tabi... bu arada kaşıntı bendede oluyor hatta iğnelenme gibi tam sebebini bende çözemedim duş krem losyon hiçbirşey kesmiyor ara ara duruyor bende huzursuz bacak sendromuda var o da artıyor giderek...şeker yüklemesi fln genelde yaptırmayı tercih etmiyorum saolsun doktorumda benim gibi henüz ne demir ilacı verdi ne de şeker yüklemesi istedi ben zaten üçlü beşli testide yaptırmadım :) kimine göre aşırı rahat biri olabilirim ama tabiki bu da benim tercihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…