2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende sen senin asla çıkarmam..

O manyaklara benide ekleyin daha cocuk yok piyasada koltugunun derdine düştüm

Minamom
Laf bana gelmis :)
Bende senin yapmis oldugun gergin yoruma cevaben yazdim ve yorumu sakince tekrar okursan asla saygi sinirini asmadim. oda yapmadiysak kapi arkasinda yatirmadik dedim, -ki yatirmadikda. ve kesinlikle ustun goruyorsunuz gibi birsey de yazmadim, yorumlar duruyor. oda konusunun, ozellikle alamayanlar tarafindan bakildiginda abartildigini dusunuyorum dedim, -ki dusunuyorum. ben dosekte yatirdim derken, alamiyorum durumum yok diye dramatize etmedim, ama durumum olmayabilirdi de, parayla iman kimde bilinmez. Herkesin fikri farkli, hayati farkli, kizlardan birinin dedigi gibi oncelikleri farkli. ben sadece keskin ve kesin fikirlere, sivri cumlelere karsiyim. elestiriye acigim ama okla degil. istersen odasini altinla kapla bebeginin, hakkindir, banane ne karismak duser ne bi laf etmek. ama bir bebegin odasi altinla kaplanmali, paril paril olsun, diger bebeklerin anneleri bunlari goze almamis dediginde, herkese cevap hakki dogar. (burada teşbih var, senin altin kapla gibi birsey demedigini biliyorum.)
amacim ne polemik olusturmak ne de sahsina saldirmak degil. genelleme yapildigi icin fikrimi beyan ettim.

sen bana deli mi dedin, hibidi hibidi
ya bence bunlar hep 20li haftalardan
Yok bence o deli benim. Keşke maviucurtma33 e özelden yazaymışım konunun buralara götürüleceğini nerden bilirdim. Üzlme gerekli değil dedik ama şuan kıza daha cazip gelmiş olmasın Bu arada almanca mı tercüme ediyorsun ingilizcemi ikisi demi

olabilir valla ne diyeyim
neyse insallah diger arkadas benimde niyetimin kotu olmadigini, neden o cevabi verdigimi anlarda konu uzamaz.
her ikisinide yapiyorum canim. ama bugun sabaha kadar almanca :)

Çocuklar sevgi ile sağlık ile büyüsün De kapı önü arkası nerde yatarsa yatsın canım yaa, anneleri mümkünse yanlarında olsun , ailede huzur mutluluk olsun , hangi mobilya kıyafet yada cihaz bunların yerini alabilir ki? Bebek ne anlar mobilyadan markadan paradan , hata bizde değil bize en iyi ebeveynliği en çok harcanan para ile olacağına inandıranlarda.

Bu kadar gerilim de burdan çıkıyor bence, alanınkine ben merakla bakıyorum , eee günün birinde illa alınacak zaten fikir de oluyor, ama hevesi kalmak vs bunları da anlayamıyorum. Çocuk muyuz neden hevesimiz kalsın ki? Koskoca yetişkin insanlarız , çok heves kalınırsa zaten alınamayacak hiçbirşey Yok. Hepsinin imkan dahilinde geniş yelpazeli fiyat aralığı var. Çok isteyen herkes bir şekilde alabilir istediğini bu günün şartlarında

Hee görmüyonmu delinin biri ortaya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış
Valla bence de bundan sonra bu konudaki mesajlara cevap yazmayıp görmezden gelmek uzadıkça uzadı saçma sapan bişeyden mesele. 3 kuruşluk mobilyalar mesele oldu , amaç fikir alışverişi idi ne ara ego savaşlarına döndü marka vs ne çirkin konular oldu. Seviyeyi çok dibe çektik hanımlar.

Hormonlara laf atıp kendimizi aklamayalım , güzel bir sohbet ortamı idi ne hale geldi.

Ben gidip bikaç gün sonra tekrar geleyim olmazsa , konu da kapanmış olur tamamen.

Daha size soracağım oto koltuğu konusu var. İzofix ne bilmiyorum bile , bikaç gün sonra gelip bilgileri alıcam inş

olabilir valla ne diyeyim
neyse insallah diger arkadas benimde niyetimin kotu olmadigini, neden o cevabi verdigimi anlarda konu uzamaz.
her ikisinide yapiyorum canim. ama bugun sabaha kadar almanca :)
Oh ne güzel bir lisan bir insan sende üç dil var. Bide karnında insan var etti 5 insan

Artık kapansın şu mesele. Bu tarz şeylere takılıp sürekli laf yetiştirmeye çalışmayalım. Herkes sussun büyüklüğünü göstersin. Pahalı ucuz herkes aldığını göstersin. Sadece alırken çok gerekli gibi düşünmeyelim almak istiyorum çünkü ben böyle olunca daha rahat ederim daha mutlu olurum diyelim. mesela sallanan sandalyede bebeğim koynumda uyurken bahçede kitap okuma hayalim var ama mutlu olurum ama gerekli elzem bişi değil. Hatta bebek odası giyimi vs yanında çok gereksiz. hatta en fazla üç defa kullanırım kesin Ama benim hoşuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…