2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu biraz taklit sanırım. Biz oğlum doğacagı zaman tvyi kaldırdık halada yok. Çoğuna göre gereksiz ama bencede tv gereksiz. Kitap okumak alıskanlık evet ama sevdirmek şart en başından.

0 9 kilo oluyor. Kiloya göre oto koltukları. Isofixli bir model oğlumun onu kullanacağim. Baya geniş, ters bakıyor. Adac testini geçmis bir model ama benimki amerikadan türkiyede aynı model yoktu.
Anladim, ben de siz burda yazdiktan sonra adsc testini soruyorum. Modeli olmasa da markasi neydi?

Kışı hiç sevmezdim takii hamile kalıp doğumumun şubat ayında olcağını öğrenene kadar

Bu biraz taklit sanırım. Biz oğlum doğacagı zaman tvyi kaldırdık halada yok. Çoğuna göre gereksiz ama bencede tv gereksiz. Kitap okumak alıskanlık evet ama sevdirmek şart en başından.
bende 4 5 senedir tv izlemiyordum
evlenince eşimle izlemeye basladım yoksa ortak bi noktamız aksamları olmayacaktı :)
yabancı dizi izler belgesel izler geçirirdim akşamları gezmediğim zamanlar :)
gerçi eşimle yine belgesel izliyoruz ama oda yabancı diziye bi alışamadı hala acmam tvyi esım gelince acar
kızımı da belirli ölcülerde tv izlemesini istiyorum bakalım ama evdeki hesap bazen çarsıya uymaya biliyor babannenin özllikle tv karsısına oturtacagını dusuuyorum

Evet canım plesanta bebeği besleyen şey aynı zamanda bakalım yoluna girer inşallah herşey , evde istirahat et dedi kanama ve erken doğum riskine karşı :)

evet şekerim biraz daha dikkatli olman lazım uzat ayağını dinlen bol bol uyu depola hepimize lazım olcak uyku dinlenme bebişler gelince uyku ayak uzatma artık yalan olacak hayırlısıyla hiçbirşey olmaz içini ferah tut rahatına bak :)

Canım bez kitap ve siyh beyaz kartları nerden temin edebiliriz

cok sevindim cnm benim hayırlı olsun insallah ben kızıma alalı bes yıl oldu daha bi yerinde cizik yok kulparı bile sallanmadı yani , insallah sende memnun kalırsın . oglumada yine ordan aldık bakalım allah güle güle kullanmayı nasıp etsin insallah :)

Tabi canım uyuyorum bir de oğlum var ya 2 yaşında ama maşallah hiç yormuyor çok uslu kız da uslu olursa inşallah yorulmam

ben de internetten araştırıp gittim şehir dışından. 10 dk sürdü işlem çok kısa sürünce ben tedirgin oldum acaba iyi bakmadı mı diye

ben ankaradayım doktorum kendi yapıyor ayrıntılı ultrasonu ama eyüp ekicinin iyi olduğunu çok duydum
Ben de interntten araştırıp gittim eyüp ekiciyi. Anakarada yaşamıyorum şehşr dışından gittim. Ama işlem 10 dk sürdü tedirgin oldum acaba iyi bakmadı mı diye. Çünkü uzun bir işlem diye biliyorum

hiç bilemiyorum canım ben daha girmedim acaba 10 dk mı sürüyor daha mı uzun bilemiyorum
nasıl baktı mesela parmakları vs sayıyorlarmış yaptıranlar sana fikir verebilir içine sinmediyse tekrar girmek istiyorum de isterse

Hee görmüyonmu delinin biri ortaya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış
Gordum gordum. Arada bende denk geliyorum onu yazmayin bunu yazmayin diyenlere. Yahu burası hamile topigi kalkip siyaset tarisilsa. Tamam yeri degil dersin (kaldiki cocuklarin gelecego soz konusu oldugundan siyaset bile konusulmali bence )ama isteyen derdini anlatsin isteyen aldigini alacagini anlatsin isteyende alamadiginin derdini paylassin burada o kadar insaniz bir yolunu bulur yardim etmeye calsiiriz

Birbirimizi kirmayalim hepimiz birbirimize lazimiz :)

E eyymii ve Minamom ben sizlerin yorumlarini seviyorum hormonlarin esiri olup bizi sizsiz birakmayin lutfen :)

Eyup ekici normalde çok iyi bu alanda. Ama ne yazıkki artık sektör haline geldiğinden bu kadar kısa sürmüştür. Bende son yorumlarda çok ilgilenmedigini okumuştum. Benim normal muayene eden doktorumun bile 15 dkdan az sürmüyor 10 dk ayrıntılı için gerçekten kısa bir süre.tüm organların bakılmasi vs için. Ben ilk oğlumda yaptırdigimda yaklasık 30 dk sürmüstü tek tek incelemişti doktor bunda daha gitmedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…