- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.521
Ben ilk dozu dün oldum, eve geldiğimde koluma ara ara buz kompresi yaptım , bugün öyle çok da ağrım yok. Herkeste etkisi farklı olur elbet ama buz yapmak ödemi engelleyebiliyor tavsiye ederim
İşte yani zaten mantığıma da sinmiyor tam olarak en iyisi gidip görüp küçük modellere bakmak canım sanırımBiraz basit bir beşik yani bana güvenli gelmiyor. Bide bebek büyüdükçe sağa sola devriliyor sürekli hafif olduğundan
oğlumda biz resim incelemekle başlamıştık. desenlere karşı ilgisi vardı diye söylemiştim. ilk zamanlar sevmiyordu kıskanıyordu elimden alıyordu. yırtıyordu falan ama çok yolculuk yaptığımız için yolda sıkılmak yerine resimlere bakıyordu. derken şimdi seviyorBu biraz taklit sanırım. Biz oğlum doğacagı zaman tvyi kaldırdık halada yok. Çoğuna göre gereksiz ama bencede tv gereksiz. Kitap okumak alıskanlık evet ama sevdirmek şart en başından.
ayyy bende gece aynı şeyi düşündüm. gece 3 te uyandım kıpır kıpırdı. sabah öğlen akşam her saat hareketlenmeye başladı. korktum kızımda mı uykuyu sevmeyecek diye. oğlum bana çekmiş hiç sevmez uykuyuSelam kızlar
çok giremiyorum son Zaman'larda nasılsınız?
Benim bu aralar iştahım çok açık,dikkat edeyim biraz dedikçe daha çok yiyorum,Allah sonumuzu hayır etsin :) bir de nefes alamıyor gibi oluyorum yemekten sonra özellikle,sizde de oluyor mu?
Yavrum da çok hareketli kız çocuğu dedik uslu olur dedik falan ama abisini aratmıyor şimdilik cadı kızım
Bebişlerimiz sağlıkla büyüyordur inşallah
sevabına doktora dekiBenim aksama kontrolum var hem grip icin ne yaparim onu sorcam hemde aylik kontrolum var bebisimi gorcem.
Bir problem gormedilerse gondermiyor genellikle. Ama senin ozel talebin olursa yonlendirirbeyni gözüküyor mu ayrıntılı da arkadaşlar
bir de ayrıntılı olunca fetal ecoya bakmasına gerek var mı
aayyyy allah sesli güldümDün eşim işten geldikten sonra uzun uzun baktı yüzüme hayır adam zannedersiniz ki tarihi eser inceliyo o derece bi bakıştı. Hayırdır didim noluyo söyle bakayım. Bizim çocuğun belli olmayan cinsiyetini çözdüm kesin erkek dedinerden anladın diye sorduğumda dün googleye yazdım kadınlar klubu diye bi yer var ordaki kadınlar erkek annelerinin hamilelikte güzelleştiklerini kız annelerininde çirkinleştiklerini yazmışlar orda okudum dedi. Beni bi efkar aldı ki sormayın bide demez mi göbeğin sivrimi yuvarlak mı kalk bakayım bi diye hayır yakında herif şubat anneleri formu için üyelik açıcak diye korkuyorum
baba tarafında ırsi kalp var o yüzden istiyorum bendeBir problem gormedilerse gondermiyor genellikle. Ama senin ozel talebin olursa yonlendirir
ahahaha ay yıkıldım :) yalnız kızlar çirkinleşmiyor ya çok değişik bence bizim iş yerinde ark akne cıkardı hep mayın tarlası oldu yüüz herkes kız dedi erkek cıktıDün eşim işten geldikten sonra uzun uzun baktı yüzüme hayır adam zannedersiniz ki tarihi eser inceliyo o derece bi bakıştı. Hayırdır didim noluyo söyle bakayım. Bizim çocuğun belli olmayan cinsiyetini çözdüm kesin erkek dedinerden anladın diye sorduğumda dün googleye yazdım kadınlar klubu diye bi yer var ordaki kadınlar erkek annelerinin hamilelikte güzelleştiklerini kız annelerininde çirkinleştiklerini yazmışlar orda okudum dedi. Beni bi efkar aldı ki sormayın bide demez mi göbeğin sivrimi yuvarlak mı kalk bakayım bi diye hayır yakında herif şubat anneleri formu için üyelik açıcak diye korkuyorum
Ay cok guldum kizDün eşim işten geldikten sonra uzun uzun baktı yüzüme hayır adam zannedersiniz ki tarihi eser inceliyo o derece bi bakıştı. Hayırdır didim noluyo söyle bakayım. Bizim çocuğun belli olmayan cinsiyetini çözdüm kesin erkek dedinerden anladın diye sorduğumda dün googleye yazdım kadınlar klubu diye bi yer var ordaki kadınlar erkek annelerinin hamilelikte güzelleştiklerini kız annelerininde çirkinleştiklerini yazmışlar orda okudum dedi. Beni bi efkar aldı ki sormayın bide demez mi göbeğin sivrimi yuvarlak mı kalk bakayım bi diye hayır yakında herif şubat anneleri formu için üyelik açıcak diye korkuyorum
Tamam sorarim. Zaten sorcam zaten benimki neden givildamiyo diyesevabına doktora dekibenim bir manyak arkadaşım var onun oynuyor gibiymiş şimdi oynamıyor daha normalmi de yoksa bu kız anormal mi diye soruver
aynen bende 1 doz yapilcak sadece okadar kan veriyorum asi fobi oldu bana bu sefer sankiselam kızlar.. yarın tetanoz aşısı 1.doz için çağırıldım, iğneden hiç korkmayan ben bu aşıdan korkuyorum nedense
Cnm ayakta fazla kalınca hissetmiyorsun ben uzanıp ayaklarımı yukarı kaldırınca ozaman çok gıvıldıyo ve sessizlik teTamam sorarim. Zaten sorcam zaten benimki neden givildamiyo diye
Bende anne yanı istiyorum cnm bulunca banada haber ver çocuk odasına mobilya aldık yanımada kücük birşey almak istiyorumİşte yani zaten mantığıma da sinmiyor tam olarak en iyisi gidip görüp küçük modellere bakmak canım sanırım
Valla canım bende pişman oldum yazdığıma ama ne güzel içime su serpmiştiniz neyse artık Uzamaz daha fazla umarım. Kızlar ben acı yemek istiyorum süreli acı ekşi tuzlu ne olacak bu halim :)Yok bence o deli benim. Keşkemaviucurtma33 e özelden yazaymışım konunun buralara götürüleceğini nerden bilirdim. Üzlme gerekli değil dedik ama şuan kıza daha cazip gelmiş olmasın Bu arada almanca mı tercüme ediyorsun ingilizcemi ikisi demi
tamamdır o zaman haber bekliyorumTamam sorarim. Zaten sorcam zaten benimki neden givildamiyo diye
Bende anne yanı istiyorum cnm bulunca banada haber ver çocuk odasına mobilya aldık yanımada kücük birşey almak istiyorum
Aldıklarımı yazmaya da korkar oldum
Doğuma kabaca 15 hafta var kızlaarrOğlumu 37 haftalık doğurdum bu daha erken olacak gibi zaten azcık heyecan yükleyeyim çabuk bitirin hazırlıkları sonra doğum çantası var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?