- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.601
Canim nerden aldin?bizde ergobaby alcaz ama fiyat indirimi bekliyorum ben.fotograflarini ve ilk izlenimlerini bekliyorumYorumlara baktım canım öncelikle , yenidoğan döneminden itibaren kullanılan ergobaby varmış. Arkadaşım chicco almış ama ergonomik olmadığı için hiç kullanamadım dedi. Direk ergobaby aldım ben de. Bakalım gelince detaylı inceler resim de atarım inş.
Bilmiyorum ki canım benim ilk çocuk olacak Allah kısmet ederse , kanguru bana çok kullanışlı geldi arabaya kıyasla. Hemen at kanguruya bebeği çık gez. Bilmiyorum kullanınca görücem inş kullanışlı olup olmadığını.
Kpds ingilizce 73 ales 95 mülakat ise 5 puan. Düşün torpilin kıymetini. Bu sadecce yüksek lisans başvurusu için örnek.Herşey de torpil mi gerekiyor ya o kadar okumuşsun emek vermişsin umarım yoluna girer canım sıkma canını K Kaan-merve
Çok yorum yapmasam daha iYi gün geçerek insanlardan daha bi soğuyorum. Allahım büyük. Almayacaksan söz verme diyaset yapma koşturma beni ayağına sürekli. Bi mazeret uydur alamam de. Düz memur olarakta almayacaklar. Çünkü hamileyim. Mazeretleri bu. Rektörle görüştüm üniversitede. Adam dürüstçe söyledi. Alırım ama mühendis kadrosuyla alamam dedi. Üniversiteye geçeceğim ama oda aralığı bulacak. Allahım sağlık versin güç versin koşturabileyimVicdansızlık ya, kendileri gökten zembille mi inmiş. Ayrıca mühendisliğini düşürmek nedir. Bence kadınları iş hayatından uzaklaştırma çabaları bunlar. O kadar çok duymaya başladım ki.
Gözün aydın canım.En sonunda hissettim sükürler olsundarısı duyamayanlara 1 2 hafta öncesi sanki goz segirmesi gibiydi ama bu iki gündur bildiginiz tekmeliyo masallah 20 +4 net hissettim bebek diyebiliyorum
Ben doktordan ciktim :) herbisey yolunda 400 gr olmus bebegim. 1 hafta onden gidiyor gelisimi dedi. Neden onden gidiyor dedim. Ee sende uzun boylusun esinde normal onden gitmesi dedi.
Bu arada bu haftalarda bi hissedip bir hissetmemek normalmis. Cogunlukla uyuyormus bebek. Yerlesimide degistigi icin bazen hisseder bazen hissetmezmisiz. 28 haftadan sonra full hissetmeye basliycakmisiz o zaman hssetmezsek 12 saat yada daha fazla sikinti varmis. :)
Sagol cnmGözün aydın canım.
Çok yorum yapmasam daha iYi gün geçerek insanlardan daha bi soğuyorum. Allahım büyük. Almayacaksan söz verme diyaset yapma koşturma beni ayağına sürekli. Bi mazeret uydur alamam de. Düz memur olarakta almayacaklar. Çünkü hamileyim. Mazeretleri bu. Rektörle görüştüm üniversitede. Adam dürüstçe söyledi. Alırım ama mühendis kadrosuyla alamam dedi. Üniversiteye geçeceğim ama oda aralığı bulacak. Allahım sağlık versin güç versin koşturabileyim
Kıs ben de gribim , hep beraber gülelim salya sümük..Su gripli yorgun halimle guldurdun beniumarim sende benim gibi gulersin :)
Ohh ne güzel hazır sofra en sevdiğim :) gerci kaynana çağırınca pek sevmiyorum amaAman canım sorma hergün aynı soru acaba ne pişirsem demek. Allahtan bugün kayniş yemeğe çağırdı
Gerçekten bende evlenince düşündüm hem çalışıp hem de bizlere Babama nasıl hizmet etmiş diye benim babamda 3 çeşit ister aksam meyvesini çayin yanında da pasta böreğini isterdiBende bu konuda çok kararsızım
Öyle söyleyince hakkaten kısa geldiama benimki şubat sonuna doğacak sizlerden gerideyim
Bazen annemi düşünüyorum 35senedir ne yapıyor diyebir de babam 3çeşit yer her gün
Evet çocuk olunca daha da zor olacak gerci eşimde yemek seçerdi zorla alıştırdım sebzeye bebek olunca is ev yemek derdi ne olacak düşünce şimdiden bunalıyorum :)Sorma en buyuk dert o hele çocuk olunca birde onun yiyeceklerini düşünecegiz çok zor vallahi.Annem olsa kırk çeşit yaratir bende o yaraticilik nerdeee
Canım ben yârin olacağım bakarım sana haber veririm ama ne oldu da he dedi de enerjini düşürdü henüz geç değil değiştirmek icin ama belki hoca da o gün gününde değildi büyük anlamda memnun değilsen değiştir tabi insanın iletişiminin tutması cok önemli benim de yarın ayrıntılı var bende biraz sıkıntı yaşadım inadına 36 soru soracağım tavrına bakacağım yarın yoksa bende değiştireceğim doktorumuKizlar bisey sorcam 1 haftadir takmamaya calistim ama takiliyo iste ister istemez
Ayrintili ultrason yaptirip elinde raporlari olanlar bakabilir mi grade 1 grade 2 gibi bisey yaziyor mu plasentayla ilgili
En son kontrolden beri hic keyfim yok ya. Yediklerime dikkat edjyim derken Acliktan olcem sanki tatlılar ucusuyo gozumun önünde. Hayattan zevk alamiyorum sankiesime dr degistirelim diyorum bu sefer bana hic pozitif enerji vermedi. Adam dogru söylüyor ne yapsin diyo
Valla yarin yatistayim. Sonraki gun ise döneceğim yarin dinlenirim insallah.Ohhh süper, biz çok minnak kıyafetler almasak mı acaba :) gözün aydın canım, artık çok yorma kendini de benek de bir dinlensin.
Kıs ben de gribim , hep beraber gülelim salya sümük..
Benim esimin kuzeni boba 4g almisti. Bel destekli vs. Gercektende cok rahat.Tabi cocukta sevdi onun icinde gezmeyi. Bende bi ondan alip denicem ona gore alirim bende . O baya kullandida buyuyene kadar. Belden destekli olup sirttanda kemeri olunca agirliginbaya azaltiyor.Güle güle kullanınnnn, ne özelliklerine dikkat ettin alırken, eşim de pek hevesli
Canim nerden aldin?bizde ergobaby alcaz ama fiyat indirimi bekliyorum ben.fotograflarini ve ilk izlenimlerini bekliyorum
katiliyorumCanim rahatsiz olan okumadan geçebilir. Ben de her yazilani okumadan geçebiliyorum. Gebelik fizyolojik bir olay yaninda ciddi bir psikolojik olaydır. Yani burada anlatilan dertler de aslında gebelik psikolojisine dahil.. Bence anlat rahatla isteyen okur isteyen cevap verir isteyen ilgilenmez. Özellikle sen her zaman söylüyorsun burada derdimi siz dinleyip fikir veriyorsunuz rahatliyorum diye... Bence en önemlisi bu.. Birbirimize destek olabilmek..
Tmm cnm bekliyorum bakalim senin grade kac. Iletisim iyi de beslenme konusunda cok ustume geldi stres oldum 1 haftadir. Suyum fazlaymis plasentada sanirim yaslanma var. Kan degerlerim düşük hepsini beslenmeme bagladi. Su bir ay bi gecseydi her dedigini yapiyorum valla yine de duzelme olmazsa asil stres o zaman baslar banaOhh ne güzel hazır sofra en sevdiğim :) gerci kaynana çağırınca pek sevmiyorum ama
Gerçekten bende evlenince düşündüm hem çalışıp hem de bizlere Babama nasıl hizmet etmiş diye benim babamda 3 çeşit ister aksam meyvesini çayin yanında da pasta böreğini isterdi
Annem okuldan gelir yemek yapar bir de pasta börek yapardı mutfaktan çıkamazdı valla iyi dayanmış diyorum düşündükçe
Evet çocuk olunca daha da zor olacak gerci eşimde yemek seçerdi zorla alıştırdım sebzeye bebek olunca is ev yemek derdi ne olacak düşünce şimdiden bunalıyorum :)
Canım ben yârin olacağım bakarım sana haber veririm ama ne oldu da he dedi de enerjini düşürdü henüz geç değil değiştirmek icin ama belki hoca da o gün gününde değildi büyük anlamda memnun değilsen değiştir tabi insanın iletişiminin tutması cok önemli benim de yarın ayrıntılı var bende biraz sıkıntı yaşadım inadına 36 soru soracağım tavrına bakacağım yarın yoksa bende değiştireceğim doktorumu
Saol teşekkür ederim kan pıhtılaşma testiymiş canmgünaydın. o neymiş ki hiç duymadım. hadi güzel haberlerin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?