2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim nerden aldin?bizde ergobaby alcaz ama fiyat indirimi bekliyorum ben.fotograflarini ve ilk izlenimlerini bekliyorum

Herşey de torpil mi gerekiyor ya o kadar okumuşsun emek vermişsin umarım yoluna girer canım sıkma canını K Kaan-merve
Kpds ingilizce 73 ales 95 mülakat ise 5 puan. Düşün torpilin kıymetini. Bu sadecce yüksek lisans başvurusu için örnek.

Vicdansızlık ya, kendileri gökten zembille mi inmiş. Ayrıca mühendisliğini düşürmek nedir. Bence kadınları iş hayatından uzaklaştırma çabaları bunlar. O kadar çok duymaya başladım ki.
Çok yorum yapmasam daha iYi gün geçerek insanlardan daha bi soğuyorum. Allahım büyük. Almayacaksan söz verme diyaset yapma koşturma beni ayağına sürekli. Bi mazeret uydur alamam de. Düz memur olarakta almayacaklar. Çünkü hamileyim. Mazeretleri bu. Rektörle görüştüm üniversitede. Adam dürüstçe söyledi. Alırım ama mühendis kadrosuyla alamam dedi. Üniversiteye geçeceğim ama oda aralığı bulacak. Allahım sağlık versin güç versin koşturabileyim

Ohhh süper, biz çok minnak kıyafetler almasak mı acaba :) gözün aydın canım, artık çok yorma kendini de benek de bir dinlensin.

Babamdan memurluğu bildiğimden hiç bana göre değil deyip düşünmedim bile. Ha özel sektör kolay mı, değil tabi ama kafan kızınca başka yere geçme şansın var em azından.

Allah güç kuvvet versin, sen yine de çok bozma moralini Allah büyük, belki olur bir şeyler.

Aman canım sorma hergün aynı soru acaba ne pişirsem demek. Allahtan bugün kayniş yemeğe çağırdı
Ohh ne güzel hazır sofra en sevdiğim :) gerci kaynana çağırınca pek sevmiyorum ama

Gerçekten bende evlenince düşündüm hem çalışıp hem de bizlere Babama nasıl hizmet etmiş diye benim babamda 3 çeşit ister aksam meyvesini çayin yanında da pasta böreğini isterdi
Annem okuldan gelir yemek yapar bir de pasta börek yapardı mutfaktan çıkamazdı valla iyi dayanmış diyorum düşündükçe

Sorma en buyuk dert o hele çocuk olunca birde onun yiyeceklerini düşünecegiz çok zor vallahi.Annem olsa kırk çeşit yaratir bende o yaraticilik nerdeee
Evet çocuk olunca daha da zor olacak gerci eşimde yemek seçerdi zorla alıştırdım sebzeye bebek olunca is ev yemek derdi ne olacak düşünce şimdiden bunalıyorum :)
Canım ben yârin olacağım bakarım sana haber veririm ama ne oldu da he dedi de enerjini düşürdü henüz geç değil değiştirmek icin ama belki hoca da o gün gününde değildi büyük anlamda memnun değilsen değiştir tabi insanın iletişiminin tutması cok önemli benim de yarın ayrıntılı var bende biraz sıkıntı yaşadım inadına 36 soru soracağım tavrına bakacağım yarın yoksa bende değiştireceğim doktorumu

Ohhh süper, biz çok minnak kıyafetler almasak mı acaba :) gözün aydın canım, artık çok yorma kendini de benek de bir dinlensin.
Valla yarin yatistayim. Sonraki gun ise döneceğim yarin dinlenirim insallah.

Kıs ben de gribim , hep beraber gülelim salya sümük..

Aynen valla ya beynim su ve kandan cok sumuk dolu suan
Bi firtcik burun spreyi sikayim dedim doktora olamaz dedi su ic yat dio vicdansiz

Güle güle kullanınnnn, ne özelliklerine dikkat ettin alırken, eşim de pek hevesli
Benim esimin kuzeni boba 4g almisti. Bel destekli vs. Gercektende cok rahat.Tabi cocukta sevdi onun icinde gezmeyi. Bende bi ondan alip denicem ona gore alirim bende . O baya kullandida buyuyene kadar. Belden destekli olup sirttanda kemeri olunca agirliginbaya azaltiyor.

katiliyorum

Tmm cnm bekliyorum bakalim senin grade kac. Iletisim iyi de beslenme konusunda cok ustume geldi stres oldum 1 haftadir. Suyum fazlaymis plasentada sanirim yaslanma var. Kan degerlerim düşük hepsini beslenmeme bagladi. Su bir ay bi gecseydi her dedigini yapiyorum valla yine de duzelme olmazsa asil stres o zaman baslar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…