2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım kötü düşünme bende daha cuma hissetim 3 pıt oda dün hissetmedim mesela belki sende hissediyorsun ama gaz sanıyorsundur 1 2 haftaya hıssetmeye baslarsın içini ferah tut
Aynen mutlu dusunelim mutlu olalim dimi :)

Soru sormak isteyen arkadaslar varsa yazsin sorayim aksama :)

lütfetmişler düz memurluk mu o kadar okumuşsun calısıp düz olsan düz olursun yani ne alaka cidden sacmalamıslar bu işler hep torpille yok mu büyük yerlerden bi dayı öyle hallolur belki
o olmadığı için 1 yıldır bekliyorum. ya düz memur alsınlar gocunmuyorum. ama yaptıkları muameleye kızıyorum. ne demek ya hamile zaten süt izni ücretsiz izini vs devlet kurumu sayılır ayıp yani

o olmadığı için 1 yıldır bekliyorum. ya düz memur alsınlar gocunmuyorum. ama yaptıkları muameleye kızıyorum. ne demek ya hamile zaten süt izni ücretsiz izini vs devlet kurumu sayılır ayıp yani
Aynen sen olmasan suan baska bırıde hamıle kalabılır orda özel sırket olsa bu baskılar sacmalıklar bı nebze alısık olunur da devlet ısı sonucta ve bu senın en dogal hakkın resmen psıkoljık baskı uyguluyorlar ınsanın uzerınde
ıns ıstedıgın olur cnm bebek kısmetıyle gelir umarım bı bakmıssın her sey tık tık yerıne oturmus olur

ayrıntılıya mı gireceksin cnm bugün sen

Su 4 gunde acayip yoruldum. Tasinma stresside cabasi. Ustune birde grip. Aksam kontrolum var ilknkez bir kontrolde heycandan cok korku yasiyorum. Birde hissetmedigim icin daha cok korkuyorum acaba terslik mi var diye
Sende mi cnm rahat ol sen bizim idolumuzsun

Nasıl hissetmezsiniz ben 9 haftadan beri hissediyorum diyim de daha panik olun 17.haftamda hissetmiştim oğlumun tekmelerini,kızımda da aynı 17de hissettim,şu an 19 ve okuldayken otururken bile tekmeler geliyor:) annenin kilosuna göre değişiyor olabilir mi acaba bu süreç?

Selam kızlar ben daha hic hisseemiyorum kızımı ya kipirdamiyor 19.haftadayim 2.gebeliğim hala bekliyorum

Bende bu konuda çok kararsızım

Doğuma kabaca 15 hafta var kızlaarr Oğlumu 37 haftalık doğurdum bu daha erken olacak gibi zaten azcık heyecan yükleyeyim çabuk bitirin hazırlıkları sonra doğum çantası var daha

Öyle söyleyince hakkaten kısa geldi ama benimki şubat sonuna doğacak sizlerden gerideyim

Of ne pişirsem derdi is coming

Bazen annemi düşünüyorum 35senedir ne yapıyor diye bir de babam 3çeşit yer her gün

Valla kiprasmiyo ya. Yada kiprasiyoda ben gaz saniyorum hep. Arada tam gobek deligimin 3 4 parmak altinda bi sertlik oluyo sonra kayboluyo çocuktur heralde diye.umuyorum
Yada ben bayilamiyorum diye o bayildi yorgunluktan
Yat sırtüstü elini göbeğine koy bekle, bi anda pıt die bi şi vuruyo, elini koymadan gaz gibi geliyo ama elini koyunca göbeğe o yükselişi hissediyosun

Canim cok uzuldum durumuna insallah çozulur hersey birlesirsiniz.Ben artik devlet kurumlarinada guvenmiyorum ogretmenim idareciler kendilerinden olanlari kayiriyir surekli bize cektiriyor cileyi ama yinede elimizden geleni yapalim gun gelir devran döner onlarinda eşleri kızlari vardir hic bunu düşünmüyorlar.Hamile olmak suçmuymuş yani çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…