2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Evet 15 deyince bir az geliyor insana

Ya işte buna koptum, merak etme tatlım erkek üyeler hemen anlaşılıp uzaklaştırılıyor :)

Merhaba arkadaşlar. Uzunca bi aradan sonra geldim. Evde bir çocuk daha olunca fırsat olmuyor pek.
Benim bebeğimin cinsiyeti de belli oldu artık ikinci oğlum geliyor nasipse.
Evdeki oğlan çok mutlu erkek kardeşi olacağından. Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.
Bizden durumlar böyle.

Bende anne yanı istiyorum cnm bulunca banada haber ver çocuk odasına mobilya aldık yanımada kücük birşey almak istiyorum
Aldıklarımı yazmaya da korkar oldum

Tatlım istediğini yaz, hatta özellikle tipik açtık ciciler diye oraya da yaz. Bi cicileri merak ediyoruz

Valla canım bende pişman oldum yazdığıma ama ne güzel içime su serpmiştiniz neyse artık Uzamaz daha fazla umarım. Kızlar ben acı yemek istiyorum süreli acı ekşi tuzlu ne olacak bu halim :)

Canım acıya dikkat, sonra çıkışta fena sonuçlar olabilir

Anlatabilmişimdir sanırım.

Vicdansızlık ya, kendileri gökten zembille mi inmiş. Ayrıca mühendisliğini düşürmek nedir. Bence kadınları iş hayatından uzaklaştırma çabaları bunlar. O kadar çok duymaya başladım ki.

Hayirli olsun canim saglikla gelsin. Seninle de ayni gunuz :) benim daha cinsiyet netlesmedi 11 ekimde randevum bu sefer kesin soylesin artik yav :)

Hayirli olsun canim saglikla gelsin.Seninle de ayni gunuz :) benim daha cinsiyet netlesmedi 11 ekimde randevum bu sefer kesin soylesin artik yav :)

Kizlar bisey sorcam 1 haftadir takmamaya calistim ama takiliyo iste ister istemez

Ayrintili ultrason yaptirip elinde raporlari olanlar bakabilir mi grade 1 grade 2 gibi bisey yaziyor mu plasentayla ilgili

En son kontrolden beri hic keyfim yok ya. Yediklerime dikkat edjyim derken Acliktan olcem sanki tatlılar ucusuyo gozumun önünde. Hayattan zevk alamiyorum sanki esime dr degistirelim diyorum bu sefer bana hic pozitif enerji vermedi. Adam dogru söylüyor ne yapsin diyo

Kizlar bebek kartlariyla ilgili konusulmus. Piapolya nin kartlari cok hosuma gidiyor. Kızıma kendim cikti alip hazirlamistim ama bu sefer o kartlardan almayi düşünüyorum sitesinden bakabilirsiniz. Imagnetfun.com

Son düzenleme:
Ben doktordan ciktim :) herbisey yolunda 400 gr olmus bebegim. 1 hafta onden gidiyor gelisimi dedi. Neden onden gidiyor dedim. Ee sende uzun boylusun esinde normal onden gitmesi dedi.

Bu arada bu haftalarda bi hissedip bir hissetmemek normalmis. Cogunlukla uyuyormus bebek. Yerlesimide degistigi icin bazen hisseder bazen hissetmezmisiz. 28 haftadan sonra full hissetmeye basliycakmisiz o zaman hssetmezsek 12 saat yada daha fazla sikinti varmis. :)

kanguru rahat oluyormu ya ben evde sling kullansammı diyorum gaz için falan çocuğa faydası olabilirmiş sanırım
Bilmiyorum ki canım benim ilk çocuk olacak Allah kısmet ederse , kanguru bana çok kullanışlı geldi arabaya kıyasla. Hemen at kanguruya bebeği çık gez. Bilmiyorum kullanınca görücem inş kullanışlı olup olmadığını.

Gözün aydın cnm, ben de demiştim 28. Hafta diye ama kimse dinlemedi , halbuki sakalım olmasa da bıyık var

Maşallah canım bebişe

Güle güle kullanınnnn, ne özelliklerine dikkat ettin alırken, eşim de pek hevesli

Güle güle kullanınnnn, ne özelliklerine dikkat ettin alırken, eşim de pek hevesli
Yorumlara baktım canım öncelikle , yenidoğan döneminden itibaren kullanılan ergobaby varmış. Arkadaşım chicco almış ama ergonomik olmadığı için hiç kullanamadım dedi. Direk ergobaby aldım ben de. Bakalım gelince detaylı inceler resim de atarım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…