2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar bugün tetanoz aşımı yaptırdım tansiyonum 12 ye 8 çıktı çok değil mi hep 11 7 falan çıkıyodu ebe normal dedi

Canim 5 dk da bir düzenli gelen sanci kasilma vs olabilir burdan yorum yapmak yanlis.olur doktoruna sor bence. Hatta direk doktoruna git bence.

Kendi doktoruma ulaşamadım devlet hastanesine uğradım valla iki dakika acilden, ultrasonda baktı bişey yok dedi kanama fikan olursa gel dedi. Öyle bişeyde yok çok şükür

Sağol canım, Allah razı olsun

Bende oğlumda hangisini aldım bilmiyorum ama hiç kullanamamıştım. Oğlumda beğenmiyordu istemedi. Bu dediğini alayım belki işe yarar. Şimdiden acıma kaşıntı kuruma var göğüs uçlarımda
Bu söylediğim emzirme sırasında kullanılmıyor. Emzirme sonrası için. Yani emzirip yara temas etmesin hiçbir yere boşlukta kalsın diye.

Gumus gogus kapaklari benim de listemdeydi, cok iyiymis herkes cok memnun ama cok pahali degermi bilmiyorum, fiyati 265 lira. Cok cok zor durumda kalmazsam almam ben.Zaten Avent var bende de ilk onla baslarim.
Ben fiyatlarına bakmamiştım o kadar pahalıysa almam bende. Aventin kalkanı 60 lira civarı ve cok güzel is görüyor.

G gokce41 hayırlı haberlerle gel insaallah.

Homely_angel çok sevindim herseyin yolunda olmasına

Bende düşünüp düşünüp karar verdim cumartesi 4e aldım randevu. 250 lira 45 dk inceleme cd ve resim veriyormus. Aslında benim kendi doktorum ayrıntıli gibi bakıyor ama gitmeden edemedim nedense.

Maşallah subhanallah kuzuya bi benimkimi tombis biraz onden gittigim icinmi bilemedim herşeyun yolunda olmasina çook sevindim adaşlar saģlıkla buyusunlerde
Günaydın canlar ayrıntılım var buuugüünn 13:30 da

İnşallah güzel şeyler duyarım
Hadi inşallah sende güzel haberlerle gel canim

Benimde belim çok ağrıyor özellikle sabahları sizde durumlar nasıl
Benimde gece karın agrım ćok oluyo çise uyaniyorum sanki bir yıgin gazı karnima koymuşlar gibi neden anlamıyorum sabah kalkınca bisey yok bu gecede olursa dr sorucam sende sor istersen canım

merhaba kızlar ben geldim sabah devlet hastanesine gittim bebiş gayet iyi sadece ayaklarını oynatmadı diye baya bi salladık uyuyor olabilir dedi orda bi işkillendim ama ayak oynattığını görmüştüm önceden kanlaırmı istedim feal ecoya gerek görmedikçe yönelndirme yapılmıyormuş ve benim eşimin ailesinde değilde bende veya eşimde ya da ilk çocucum da kalp varsa bakılıyormus sonucuna gore yönlendiririz dedi gitmişken ayrıntılıya da girdim 2. ayrıntılım oldu baska bı gözle bakıldı yine çok şükür iyi çıktı radyoloji uzmanı baktı tonton bi yaslı doktordu beynine çağına her şeyine baktı kendi doktorumdan daha ayrıntılı gibi geldi sanki için 1 kez daha rahat etti bizde durumlar böyle çok şükür
sizler nasılsınız?

Ay super olmus maşallah bebitoya kısa ultrasonlarda bebek uykuda yada dinlenmedeyse hareketleri ćok yakalanmıyo hareket icin sekerli biseler tuket o zaman kolu bacagi ayaği her yeri oynuyo meyve suyu cikolata vb aklinda bulunsun gobegini sallamazlar en azindan o zaman canim

benimde alt kısımlarda iki küçük çizik oluşmuş :) krem aldım hemen başlıcam oğlumda olmamıştı krem kullanmıştım son ay nasıl olcaz bakalım hele bide benim iki tane
evet ikizler son anda baya büyüyebilir hangi kremi kullanmıştım cnm

çok şükür maşşallah çok sevindim canım gözün aydın

oii yerim ben o minnoşu ben sigara kullanıyorudm önceden ama öyle günde 1 paket içenlerden değildim 2 günde 1 paketim bıteri ona ragmen evde kokudan rahatsız olurdum şimdi daha da rahatsız oluyorum dediğin gibi içip gelince o kokuyu sabaha kadar soluyorum sakalını dişini yıkıyor ama ustune siniyor koku ona da ayar oluyorum
o gün dövdüm yaa evde 1 tane sigara ya içiyor ya içmiyor dün 1 içti önceki gün hiç içmedi
kötek yaradı bizimkine dün baktım tişörtleri ve corpaları da toplamıs sepete götürüyor inatla almadım 1 haftayı geçti darısı salonda ki çoraplara

sabah kalkar kalkmaz aç gittim bir de kan vereceğim diye ondan belkide hareketsizdi ya da uyuyordu çünkü kanı verdikten sonra tost yedim ondan sonra seyrimeleri hissettim
artık ekim sonuna şeker yüklemesine gireceğim hakkımızda hayırlısı

Hayirlısi olsun canim benim seker yuklemeside 16 ekimde allahın izniyle az kaldı ondanda sağlıkla çıkariz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…