2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhabalar öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Nöbetten kaçıncı haftada muaf olunuyor? 6 ayını dolduran nöbet tutmaz diyor yönetmelikte. 24.hafta diye biliyordum bugün 27.hafta olduğunu söyledi bir arkadaş. Net bilen var mi?

24. Hafta canım,ben oğlumda 24.haftayı doldurduktan sonra bırakmıştım.

Bende 16günde 2kilo

Daha yeni kilo almaya başladım ama çok hızlı olunca da kafayı taktım. Yürüyüş yapıyorum ama düzen oturtamadım henüz buna da dikkat etmek lazım
Evet ben de yeni almaya başladım,toplamda 4 kilo aldım 3 kilosu son 3 hafta

24. Hafta diye biliyorum ben de .

canım seninde yüksekmi çıkıyor?diyetmi verdiler?
Benim hamileliğimin başında yüksek çıkmıştı Dr önemsemedi fazla,şimdi de amniyotik sıvı fazla çıkıyor o da şekerden olurmuş,bugün kan verdim bakalım 5 gibi çıkar sonuç,ama ben suyun fazla olduğunu duyduktan sonra ve Dr çok kilo almışsın deyince zaten diyete başladım

Çok yüksek değil şuan. Sadece diyet yapacaksın. Karbonhidrat yok mesela. Tatlı yok. Meyve tadımlık bol yeşillikli salata yap kendine domatesli biberli soğanlı.

Sanır
ım 24 ten sonra diye biliyorum cnm öğretmen değilim ama

Kilo alışlar hızlanıyor kızlar artık maalesef ben de hızlı almaya başladım sanki bir de yatınca sürekli doğal olarak :))

Aynı durumda bi arkadaşım vardı, doktoru normal doğumu istemedi sadece, onun dışında her şey normal devam etti.

Gözün aydın :) darısı sıradakilere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…