2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ya evet bende geçen gün kaçırdım ara ara oluyor bende

Ben şaşırdım ne yiyecegimi valla. Bi de yasak olan sey daha cazip geliyo gunlerdir asure krizindeyim resmen nereye baksam asure. O kadar da cok severimki ne kadar kilo aldin
Ay o bende de var. Kac zamandir asure allah asure bir iki yerden aldim im ih guzel degildi. Sonunda ananem yaptida nefsimi korelttim :)

bizim ki 380 gr 25 cm di acaba az mı ya kilosu takvimde 470 yazıyor masallah sızınkılerde baya iyi benimki küçük mü kaldı acep kiloda

bizim ki 380 gr 25 cm di acaba az mı ya kilosu takvimde 470 yazıyor masallah sızınkılerde baya iyi benimki küçük mü kaldı acep kiloda
canım o hiç farketmiyor sona doğru bakıcaksın.benimkide en son gittiğimde 8 günde 20 gr almıştı.Sonra iki gün sonra bidaha gitmek zorunda kaldım.40 gr almıştı 2 günde.Doktor sana sorun yok dediyse yoktur.

Saniri burada en sagliksiz beslenen benim. Sebze hic yemiyorum desem yeridir. Cogunlukla et ve tavuk agirlikli besleniyorum. Balikta daha hic yemedim.

Beslenme konusu da zormuş ama. Sağlıklı yemek için iki kat çaba harcamak abur cubur yemeyi en aza indirmek gerek . Bebisler beslensin istiyoruz, kilo almak istemiyoruz ki zaten doğum zorlasiyormus. Bakalım düzene girer inşallah.

Ayrıntılı Çok çok güzel gecti cok ilgilendi sağolsun. Her şey yolundaymış.

510 gramdı 28 cm cıktı. 21+2 bugün. Kafası gene büyük 23 haftalık cıktı

Ama bu haftalar yanıltıcı geliyor bana sonlara doğru aşagı yukarı belli olur.
Herşeyin iyi olması ne guzel allahim sonuna kadar daim etsin cook sevindim canim herseyin iyi oldugunu duymanın verdigi rahatlık ayrı bi enerji veriyo maşallah kuzuya

Kızlar az önce bebiş bişey yaptı çığlık attım resmen karnımı yırttı o nasıl tekmeydi bilmiyorum
Artık güçleniyorum anne ben her şeye hazirlıklı ol

Maşallah sübhanallah herseyin güzel olmasina saglıkla bunuda tamamlamıssiniz mutlu oldum fotoları çerçeveket anne

Bizim ayrıntılı da iyi çıktı çok şükür 440 gram olmuş
Kilosu baya iyi masallah saglıkla büyüsün

Hayir canim az değil.. O degerler üst sinirlar zaten. Bir de yengem bana ilginc bisey anlatti.. Yengem doguma son bir ay kala doktora gitmis. Doktoru cok kızmış hic mi bakmadin bu bebege 1015 gram prematüre dogacak resmen demiş yengem baya korkmus. Sonra son bir ay tüm vitaminleri cok duzenli kullandım beslenmeme cok dikkat ettim bebek 3.800 gram dogdu dedi.. Yani simdiki degerler aslinda cok önemsiz bebekler son haftalarda hızla kilo alıyor emin ol o zaman herkesin dengesi değişecek..

Sagolasin canim benim. Darısı bekleyenlerin başına:)) zaten bütün usg kagitlarini sakliyorum guzel bir albüm yapacagim bebegime. Bezelye kadar bir kesecikten dogum ve sonrasina kadar insallah :))

ay kızlar benim doktor habire mantar olmamdan dolayı şekerimin yüksek olduğunu düşündü ve bana bir ölçüm aleti aldırdı.Aslında 3 gündür fena cıkmıyordu açlık ve tokluk.ama bu sabah işe gelirken eşimle baya tartıştım ve açlığım 101 tokluğum 154 çıktı baya yüksek yani.
Bu durumu tabi mecbur bir hafta ölçüp haber vereceğim için ekliycem.Ne oluyor şeker yüksekliğinde nasıl bir tedavi uygularlar?korktum çok sıkıntı olurmu diye

Amin canim amin.. Gercekten bu heyecanlari şimdi yaşamak kadar ileride hatirlamak da çok önemli ve güzel bence

Artık ben de öyle yapıcam,sebze ağırlıklı beslenicem bir de protein..dünden bugüne bile farketmiş kilom 1 gün şekeri azaltıp sebze tüketmekle

Korkma Canım o risk bende de var beslenmene dikkat edersen sıkıntı olmaz inşallah,hatta gereksiz tükettiğin besinleri hayatından çıkarıyorsun,vardır her şeyde Bi hayır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…