2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yapısal olsa ilk çocuğumda da olurdu diye düşünüyorum,sanırım bende şeker var birazdan gidip baktırıcam kan değerlerime

Aynen,bir de eşim panik yapıyor,o da geriyor beni,çok kilo almışsın dedi doktorum bir de,sanırım benim de beslenmeye dikkat etmem gerekiyor,meyve,ekmek,hamur işi,pirinç...her şeyde şeker var ne yicez biz

Canım ayda kaç kilo almıştın dr çok dedi?

Yapısal olsa ilk çocuğumda da olurdu diye düşünüyorum,sanırım bende şeker var birazdan gidip baktırıcam kan değerlerime
o arkadaşımın ilk çocuğu belki de ondan bencede baktır ama ilk cocukta yoksa ikinci de cıkar mı şeker onu da bilmiyorum canım kaç kilo aldın yürüyüş yap çok şekerli olan değilde lifli meyveler ye olmadı devlet dogum hastanelerinde diyetisyen bölümü var ordan destek alabilirsin

Aynen,bir de eşim panik yapıyor,o da geriyor beni,çok kilo almışsın dedi doktorum bir de,sanırım benim de beslenmeye dikkat etmem gerekiyor,meyve,ekmek,hamur işi,pirinç...her şeyde şeker var ne yicez biz
Ben hiç birini yemiyorum, ekmekte tam tahıla geçtim, bazen 1 dilimle bile doyuyorum, tavsiye derim.. akşam yemeğinden sonra sodayla geçiriyorum, acıkmadan yoğurt , ya da süt içiyorum.. ya da akşam Türk kahvesi yanında kayısı gibi , zaten suyum hep yanımda...(bazı akşamlar hepsi) tabi bu dediklerime doktorun fazla kilo artışı var dediğinde yaptım ben de...

İnşallah canım gece ağlamaktan içim dışıma çıktı sabahı nasıl ettim bilmiyorum inleye inleye kulak ağrısı yutkunamamak çok zor

İnşallah canım gece ağlamaktan içim dışıma çıktı sabahı nasıl ettim bilmiyorum inleye inleye kulak ağrısı yutkunamamak çok zor
Canım etrafında emziren anne varsa sütünden bir damla kulağına damlat benimde cok agrıdı 2 3 gun 1 ay önce arkadasın sütünü damlat dediler iş yerinde ertesi günü geçti ama bogaza vurursa kesin kulak burun bogaza görün derim cnm

Ben şaşırdım ne yiyecegimi valla. Bi de yasak olan sey daha cazip geliyo gunlerdir asure krizindeyim resmen nereye baksam asure. O kadar da cok severimki ne kadar kilo aldin

Canim o kadar siddetliyse agri enfeksiyon olabilir. Kulak enfeksiyonunun ilerlemesi tehlikeli bence bi dr a gitmelisin mutlaka. Cok gecmis olsun bu arada

müberra namlı kalem
diğeri de başak güler
liv ankara da kadın dogum uzmanları ikiside bu hocalar hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar

oii maşallah demek o kadar net gördünüz ha ne güze
bizimkinin sanki normal ultrasondan farkı yoktu renkli de degıldı esımın ıcınde kaldı baska yere renklıye mı gıtsek dııyp duruyor:)

oii maşallah demek o kadar net gördünüz ha ne güze
bizimkinin sanki normal ultrasondan farkı yoktu renkli de degıldı esımın ıcınde kaldı baska yere renklıye mı gıtsek dııyp duruyor:)
Valla heyecandan kalbimiz çıktı sanki renkliyo görünce:))) cok farkli siyah beyazla alakasi yok. Iyice yüzüne yaklastirdi poz verdi oglum. Elini hafif yumruk yapip çenesinin altina koydu yuzunu hafif yana eğdi ve güldü böyle bir pozu istesen yapamazsin normal foto baskisi yaptilar. Size tavsiyem bu heyecani yaşayın resmen renkli insan yaaa cok şükür Rabbim kimseye aratmasin..

Kuzum inan bu gece toplasan 1 saat uyumadim stres heyecan korkular.. Ama cok şükür takır takır her şeyini saydi rahatlatti bizi doktor çok zevkle izledik :)) tavsiyem mutlaka renkli görüntüsünü iste cok farkli bişey anneye mi babaya mi benziyor belli ediyor simdiden :))

Kızlar iyi akşamlar , ya yemek konusunu ne yapıyorsunuz ben çok sıkılıyorum ne yiyeceğim konusunda pek bir şey istemiyor canım. Her gün ne yesem diye düşünüyorum :-(
Canim ben haftalik bir liste yaptim onu takip ediyorum. Iste hafta 5 yumurta, her gun sut, 2 kere balik, 2 defa kirmizi et falan gibi. Yani Bebise erekli olanlari aksatmiyoruM kesinlikle ama benim sorunum bunlarin yaninda gereksizleri de cok yiyorum. Kilo durumum cok kotu gidiyor. Tatli cikolata cerez bunlari birakmam lazim ama gozum donuyor resmen, kosarak markete godiyorum

Insallah benim de iyi gecer canim. Tamam kesin renkli goruntu isticem aklimda. Bi de bizim cinsiyet de net degil, ayrintilida kesinlesecek dedi. O da ayri heyecan bizde :)

ya bende dıkkat edıyorum ama yanında da abur cubur basladı su aylara kadar abur cubur tatlı canım cekmezdı kı cok severım sımdı acayıp cıps nutella hamburger boyle fast food cıkolata tatlı cekıyor elımdne gelse gece bıle yıyecegım ıstah artması olacak dıyorlardı dogruymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…