2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlaaar kalp atışını duyduk , doktor progestan iğnesi yaptırdı bir tane bir de hapını verdi bunları verince düşecek diye ağlayıverdim doktorun yanın da :KK70: Deki niye ağlıyorsun ben önceki düşüklerinden dolayı riskli diyorum şuan ağlaman değil kalp atışını duyduğun için sevinmen lazım dedi :) Çok şükür ya valla :)
Seyahat ilişki ağır iş yasak bayramda gezmek yok dedi :)
doğru demiş :) Sevin artık . gözün aydın. sağlıkla devam etsin inşallah :dua:

Kızlar kalp atışını duyduk biz de bugün çok heyecanlıyım:) darısı bekleyen herkese inşallah. Akıntılardan korkmayın kızlar benim lekelenmem çok. Progestan kullanıyorum 200 lük fitil olarak çok şükür herşey yolunda. Sağlıkla devam eder inşşallah.

Eklentiler

• 20170622_125231.webp
    20170622_125231.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar kalp atışını duyduk biz de bugün çok heyecanlıyım:) darısı bekleyen herkese inşallah. Akıntılardan korkmayın kızlar benim lekelenmem çok. Progestan kullanıyorum 200 lük fitil olarak çok şükür herşey yolunda. Sağlıkla devam eder inşşallah.
Ne çok güzel haber var bugün;)

Hadi darısı basima diyorum günlerimiz aynı bende yarın sabah gidecegim. Vajinal mi karından mı duydu?

Gözünaydın:KK66: çok şükür bende yarin bir olsada görsem diyorum. İnşallah duyabilirim. Bu arada emziriyor musun hala? Bununla ilgili birsey dedimi?

Emzirmeyi sormadim cunku ben ogrendigim gun memeden kestim oglumu :)

Zaten kesecektim 1 yasi bekliyordum. Cunku oglum memeyi emzik niyetine kullanmaya baslamisti keyfi istiyodu.artik agzinda.uyusun istiyodu.cikinca agliyodu. Bende korkuyodum bagimli oldu nasil biraktiricam diye.ogrenince bebegi buyuklerimiz kesinlikle kes memeden dedi. Bilirsin boyle bir inanis var eskilerde. Doktorlar izin veriyor genelde ama eskiler sut bozuluyor diyo bilemedim. Gerci soyle bir durum oldu oglum son iki gun ishal olmustu bende yeni dis cikaricak falan sandim sonra memeyi biraktim duzeldi.bilemiyorum sutten mi?
Bu karar bence tamamiyle dontor ile senin kararin bence annelik icgudusu herseyden once bence :)
Benim isime geldi biraktirmak.
oglumda korktugum gibi olmadi oyle memme diye feryat etmedi sandigimdan kolay atlattik. Inek sutune gectik simdi inek sutu veriyom

G gokce41 canım hadi gözün aydın bol bol dinlen biliyosun benimde başıma geldi cmrtsiden beri maşallah bişeyim yok bugunde tekrar kontrolüm vardı bidaha 1 ay sonra bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz.

Gözün aydın ;)

kızlar istanbul anadolu yakasında oturanlar kimler ben tuzlada oturuyorum hastane tavsiyesi istiyorumda tuzlada bitek gidebilecegim okan üniv.hastanesi var ama bilemedim ne kadar özel olursa olsun öğrencilerin eline kalırım diye korkuyorum:)hiç giden varmı merak ediyorum?

Kızlar bizde duyduk kalp atışını şükürler olsun 6+3 tüm ama doktor 7+1 dedi
Birde bana dinletmedi ama gösterdi kalp atımı başlamış bak annesi diye
Kızlaaar kalp atışını duyduk , doktor progestan iğnesi yaptırdı bir tane bir de hapını verdi bunları verince düşecek diye ağlayıverdim doktorun yanın da :KK70: Deki niye ağlıyorsun ben önceki düşüklerinden dolayı riskli diyorum şuan ağlaman değil kalp atışını duyduğun için sevinmen lazım dedi :) Çok şükür ya valla :)
Seyahat ilişki ağır iş yasak bayramda gezmek yok dedi :)
gözün aydın :)

bende aranıza katılmayı cok istiyorummm dün 6,18 çıktı betam yarın yine bakalım dedi doktorum inşş yükselir aranızda hiç bukadar düşük olup hamile kalan varmı

evet canım benimkide o kadar düşüktü geç döllenme çıktı olur inşallah

Back
X