2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhabalar hanımlar
Maşallah herkes kalp atışı duymuş çok sevindim☺️☺️
İnşallah ben de duyarım bugün randevum var korkuyorum dış gebelik mi yoksa diye çünkü sol kasıgımda hala hafif agrı var neredeyse kesin gözüyle bakıyorum ama işte bir umut

Merhabalar hanımlar
İnşallah ben de duyarım bugün randevum var korkuyorum dış gebelik mi yoksa diye çünkü sol kasıgımda hala hafif agrı var neredeyse kesin gözüyle bakıyorum ama işte bir umut
İnşallah ikimiz de bugün keseyi görürüz:)

Merhabalar hanımlar
Benimde çok kasık ağrılarım oldu cnm kafanı takma

Kızlaaar kalp atışını duyduk , doktor progestan iğnesi yaptırdı bir tane bir de hapını verdi bunları verince düşecek diye ağlayıverdim doktorun yanın da :KK70: Deki niye ağlıyorsun ben önceki düşüklerinden dolayı riskli diyorum şuan ağlaman değil kalp atışını duyduğun için sevinmen lazım dedi :) Çok şükür ya valla :)
Seyahat ilişki ağır iş yasak bayramda gezmek yok dedi :)

Gözün aydın, ayyy iyice heyecan bastı bana da. Yarın sabah olsun artık :)

Ağlama tatlım, bebeklerimiz Allah' ın bize emaneti, kucağımıza gelmeyi yazdıysa gelecekler her türlü. Önlemlerini de aldın şimdi, kalbini ferah tut olur mu?

Biz de 6+4 tuk bugun vajinal bakti duyduk cok sukur kalp atisini :) darisi bekleyenlere ins :KK68:
Yanliz lekem vs olmamasina ragmen kese etrafinda kanama olmus ama durmus suan aktif degil dedi. Tedirgin oldum ins tekrar olmaz

Ne güzel ne güzel bir sürü pıt pıt haberi :) gözün aydın canım.

Kızlar kalp atışını duyduk biz de bugün çok heyecanlıyım:) darısı bekleyen herkese inşallah. Akıntılardan korkmayın kızlar benim lekelenmem çok. Progestan kullanıyorum 200 lük fitil olarak çok şükür herşey yolunda. Sağlıkla devam eder inşşallah.

Gözün aydın, güzel haberler bayram etkisi yaratıyor. Yarın biz de yazalım inşallah.

kızlar istanbul anadolu yakasında oturanlar kimler ben tuzlada oturuyorum hastane tavsiyesi istiyorumda tuzlada bitek gidebilecegim okan üniv.hastanesi var ama bilemedim ne kadar özel olursa olsun öğrencilerin eline kalırım diye korkuyorum:)hiç giden varmı merak ediyorum?
Merhaba ben de tuzlada oturuyorum.kizimida pendik bölgeye gittim oya hanima. Yine ona gitmeyi düşünüyorum.gisbir de ferda hanim var oldukca iyi bir dr dur.okan universotesi hastanedi yeni acildi hicbir yorum yapamayacağım.

Gözün aydın, ayyy iyice heyecan bastı bana da. Yarın sabah olsun artık :)

Ağlama tatlım, bebeklerimiz Allah' ın bize emaneti, kucağımıza gelmeyi yazdıysa gelecekler her türlü. Önlemlerini de aldın şimdi, kalbini ferah tut olur mu?

Rahatladım canım doktorda bayağı düzeltti moralimi kayınvalidelere vericem müjdeyi birazdan ama bayramda gelemicem dicem maalesef :)

Yaa bugün ne güzel haberler var sayfada kalp atışları keseler :KK70: cinsiyet için heycanlanmaya ne kaldı şurada ama ben ısrarla alışverişlerin başlaması için heycanlanıyorum :anneadayı::KK200:
Ben de birşeyler almamak için zor tutuyorum kendimi:) Cinsiyeti bekleyebileceğimi sanmıyorum, unisex alırım muhakkak:)

Back
X