2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
BEN KULLAN

ben kullandım canım bı kutu. dun gıttım dr bıttıgını soledım kanaman oldu tekrar dedı yok dıyınce ozman devam etmıyoruz dedı bıraktırdı canım. devam et bıtene kadar ıç bence nolur nolmaz allah koruusn. bu arada bende dun keseyı gordum :KK73: 5+5dim. rabbımm hayırlısıyla kucagımıza almayı da nasıp etsın ınsallahhhh:KK66:

BEN KULLAN

ben kullandım canım bı kutu. dun gıttım dr bıttıgını soledım kanaman oldu tekrar dedı yok dıyınce ozman devam etmıyoruz dedı bıraktırdı canım. devam et bıtene kadar ıç bence nolur nolmaz allah koruusn. bu arada bende dun keseyı gordum :KK73: 5+5dim. rabbımm hayırlısıyla kucagımıza almayı da nasıp etsın ınsallahhhh:KK66:
Amin canım inşallah, gün De kaç mg alıyorsun? Doktor kontrolde iç kanaman Yok sesi. Kontrol amaçlı verdi. Sabah akşam içiyorum. Toplam 400 mg. Başım falan dönüyor. Çok etkileniyorum.

M miriab canım gözün aydın kaç haftalık çıktı ultrasonda.Vajınal mi baktı?Memnun kaldın mı doktorundan?Yarında ben gideceğim inşallah kalp atışını duyabilirim:KK200::KK200::KK17::KK17:

Yaa bugün ne güzel haberler var sayfada kalp atışları keseler :KK70: cinsiyet için heycanlanmaya ne kaldı şurada ama ben ısrarla alışverişlerin başlaması için heycanlanıyorum :anneadayı::KK200:
kızzz kendime alısveriş bile yapmıyorum bebişe bakmaktan ama bişide alamıyorum korkuyorum bişi olur diye ilk gebeliğimde almıstım düşük oldu ama bakıyorum bol bol kız kıyafetlerine ay çok şekerler ya :)

Merhaba ben de tuzlada oturuyorum.kizimida pendik bölgeye gittim oya hanima. Yine ona gitmeyi düşünüyorum.gisbir de ferda hanim var oldukca iyi bir dr dur.okan universotesi hastanedi yeni acildi hicbir yorum yapamayacağım.
aslında içimi okudun şuan çünkü ya bölge yada gisbir arasında gidip geliyorum ay napcam bilmiyorum acaba hangisi daha iyidir ki:)oya hn nasıl biri yaklaşımı filan canım

kızzz kendime alısveriş bile yapmıyorum bebişe bakmaktan ama bişide alamıyorum korkuyorum bişi olur diye ilk gebeliğimde almıstım düşük oldu ama bakıyorum bol bol kız kıyafetlerine ay çok şekerler ya :)
:) aynen bende öyle bakıyorum ama almıyorum içim gidiyor ya eriyorum mağazalarda :halay:

Çok şükür kızlar kalp atışını bende duydum 6+3 karından baktı :) videoya aldık aynen POWERHACK POWERHACK bende açıp duruyorum şu an işteyim çalışasım falan kalmadı
Darısı diğer duymayanlara olsun inşallah
maşallah saglıkla gelsin kuzucuklarımız cok iyi yaptın dünden beri eşimde bende izleyip duruyoruz kızımkide var ;)

:) aynen bende öyle bakıyorum ama almıyorum içim gidiyor ya eriyorum mağazalarda :halay:
valla emin ol cinsiyeti öğrendiğimde heralde evi tıka basa doldururum gibime geliyor netten de çok bakıyorum a dan z ye bide netten banyo kuveti aldım ördekli beyaz kızada olur erkegede tutamadım kendimi onu saymıyorum:)

Kızlar bebişleri görenler crl niz kaç yazıyor benim usg de 1 hafta geriden görünüyor ve 0,56 cm ama doktor normal dediği için hiiiç takmıyorum zaten oğlumda geriden geliyordu şimdi aslan gibi :KK55:

Kızlar bebişleri görenler crl niz kaç yazıyor benim usg de 1 hafta geriden görünüyor ve 0,56 cm ama doktor normal dediği için hiiiç takmıyorum zaten oğlumda geriden geliyordu şimdi aslan gibi :KK55:
bende bu sabah gittim canım şuan 8 haftalığım 3 gün geriden geliyor dedi herşey yolunda dedi maşallah ama biz adet oldugumuz günden hesapladıgımız için öyle yani bence 2 haftaya kadar gayet normal canım geriden gelmesi sonucta yumurtlamayla alakalı diye düşünüyorum beslenmene de dikkat et

Back
X