- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.241
Insallah canim biraz korkmuyoda degilimHeyooo çok sevindim, ne çok ikizimiz oldu :) kalp atışının tam başladığı günler canım, bir kaç güne net duyulur. Gözün aydın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim biraz korkmuyoda degilimHeyooo çok sevindim, ne çok ikizimiz oldu :) kalp atışının tam başladığı günler canım, bir kaç güne net duyulur. Gözün aydın.
Kızlar şimdi doktordan cıktım keseyi gördü kesenin gelişimi normal dedi ama daha içinde bebeği göremedi sizce normalmi bu durum 5+2 yim moralim çok bozuldu
Bugün regl olacak gibi sancım oluyor arada sizde varmı rahim büyüyor diye mi acaba
Bende duydum bebisimin kalbini :) davulcu olacak haspam gum gumm atiyor :) biyumuzda 7.5 mm olmus :))
teşekkürler canım :) darısı bekleyenlerin başına :)Hadi gözün aydın canım :)
Kızlar dün 6+0 da sadece keseyi gördük moralim bozuldu korkuyorum çok inşallah kalp atışları oluşur
nasıl doktorlar var anlamıyorum. hamile bir kadına oluşmaz artık demek ne demek. üstelik bayram üstü.Canım kalp atışları 8.haftada bile oluşabilir. Hemen bozma moralini, haftaya duyacaksın inşallah.
Insallah canim biraz korkmuyoda degilim![]()
Hadi yaa..duymustum hizli olursa kiz yavassa erkek diye.ama drun yapmasi ilginc olmus :)O korkular hep varki. Bana da en ufak bir lekelenmem olursa hemen en yakın hastaneye git, kalp atışını dinle ve kan uyuşmazlığı iğnesi yaptır dedi. Benim negatif, eşimin pozitif kan grubu.
Bu arada kalp atışlarından cinsiyet tahmini yaptı, ben şok![]()
O korkular hep varki. Bana da en ufak bir lekelenmem olursa hemen en yakın hastaneye git, kalp atışını dinle ve kan uyuşmazlığı iğnesi yaptır dedi. Benim negatif, eşimin pozitif kan grubu.
Bu arada kalp atışlarından cinsiyet tahmini yaptı, ben şok![]()
Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsın iki kese mi tek kese mi seninBende sonunda ilk randevuma gittimbugun 6+1 alttan bakti ama kalp atisini gostermedim.10 gun sonra gel dedi.. icleri doluymus.. 2 bebegim varmis
insallah kalp atislarinida duyarim
Insallah canim.Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsın iki kese mi tek kese mi senin
Hadi yaa..duymustum hizli olursa kiz yavassa erkek diye.ama drun yapmasi ilginc olmus :)
Kan uyusmazligi bizdede var..benimde negatif.kurtaj sonrasi olmustum igne. Su an bir sey demedi
Sanırım cnm cunku geçti bugün yok :) cok şükürCanım 8.hafta aslında ikinci regl zamanın demek. O yüzden oluyor o sancılar sanırım.
kese seklinden cinsiyet tahmininden sonra kalp atisindan cinsiyet tahminine gecis yapmisiz kizlar :):):):):)
Sorarim tabi..ama benim duydugum daha ileriki haftalarda vurunmak gerekiyorBenziyor dedi sadece :) cinsiyet hiç önemli değil o yüzden tutarsa sadece 7.haftada tahmin etti derim :)
Benim de kürtajdan sonra iğne vuruldu canım. Dün söyledim bunu doktora ama bu Yen'i bir hamilelik, biz önlemimizi alalım dedi. Sen de gittiğinde sorar mısın doktoruna bakalım ne diyecek?
Sorarim tabi..ama benim duydugum daha ileriki haftalarda vurunmak gerekiyor
Seninde mi ikiz maşallah saglıkla gelsin bakalım kaç tane ikiz oldu sayfamızda merak ettim :)Insallah canim.2 kese var. Icleride dolu dedi ama gostermedi.