2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
oğlun kaç yaşında?

benimki 6 yaşında. pek ana kuzusudur hiç kucaktan inmez. işten gelince sarılır kucağıma oturur. artık bebeğimize bir şey olmasın diye yapmıyor. özlüyorum resmen.
Ikı buçuk ama biraz iri kuzum maaşallah küçük daha laf da anlamıyor bide çok tehlikesever ha bire bi yerlerden kurtarip cikariyorum

Ikı buçuk ama biraz iri kuzum maaşallah küçük daha laf da anlamıyor bide çok tehlikesever ha bire bi yerlerden kurtarip cikariyorum
küçük daha annesi ilgi çağında kuzucuk. benimki küçük adam artık, bir şekilde anlatınca anlıyor ve ona göre davranıyor. Allah kolaylık versin size de.

Tatlı hiçbişey yiyemiyorum canım hep tuzlu şeyler istiyor önceden hep tatlı yerdim şimdi yiyemediğim için pek çoğu çöpe gitti

Aman Allah korusun kuzum agir bir iş ya da hareket mi ettin neden olmus olabilir. Kac haftaliktin progestan iciyordun dimi
hem dün çok üzüldüğüm bişey yaşadım çok ağladım hemde is falan yaptım oğlumda hep oyun istiyo onunlada ilgilendim baya ondan olmuştur hepsi birleşince zaten düşük tehlikesi vardı ikiz olduğu için 9 haftalik ama ultrasonda 8 haftalık çıktılar progestana bugün başladım inşallah bişey olmaz

Kizlar progestan kullanmaya baslamissiniz galiba.mide bulantisi yapti mi peki.mide bulantisi yasayanlar ne yapoyosunuz ne kullaniyosunuz.ilaci varmis galiba ise yariyo mu peki.

Bebeğimi kaybettim arkadaşlar beta hcg düşmüş bugün 1000e.hap verdi tamamen düşmesi için.salı günü gidicem parça kalmış mı diye bakacak doktor:( rabbim inşallah sizlere sağsalim evlatlar verir.aslında istenmeyen bi gebelikti ama çok üzüldüm yinede.hakkımıza hayırlısı böyleymiş.

Bebeğimi kaybettim arkadaşlar beta hcg düşmüş bugün 1000e.hap verdi tamamen düşmesi için.salı günü gidicem parça kalmış mı diye bakacak doktor:KK43: rabbim inşallah sizlere sağsalim evlatlar verir.aslında istenmeyen bi gebelikti ama çok üzüldüm yinede.hakkımıza hayırlısı böyleymiş.
Cok üzüldüm canım rabbimin takdiri inş istediginiz zamanda tez vakitte rabbim verir

kızçeler napıyosunuzz ? nezmandır gıremıyodum bişey sorucam bu haftada test ıstedı mı drlar sızdende hamılelık paketı dedı herseye bakıyolarmıs ama ozele gıdıyorum 270 tl dedı. yaptıran var mı ne işe yarıyo acaba :110: bı de bende hala ne mıde bulantısı nede baska bısı yok yaww:anneadayı: keseyı gordum ıcım rahatladı ama kalp atışını duyamadık daha kısmetse haftaya gıdıcem:spor:
Seninle gunlerimiz ayni sanirim.bende onceki hafta keseyi gordum anxak kalp atisi icin erken dedi doktor 10temmuzda gidebilecegim tekrar insallah kalp atisini da duyariz saglikla. Her gebeye rutin yaptiklari kan tahlilleri var ayrintili onceki sayfalarda arkadaslar paylasmisti.Ozelde tabi fiyat fazla oluyo firsatin varsa saglik ocaginda yaptir bende oyle yapacagim

Merhaba kızlar Allah izin verirse bende şubat annesi olacağım. Çarşamba gün 5+6 haftalık diye doktora gittik 6+1 çıkardı kese 13 mm ama bebek gözükmüyor dedi. Bebeğinizin kaçıncı haftada gördünüz. Bos gebelik dedi bana doktorun çok uzgunum . ama yinede bi umudum var 1 hafta sonra tekrar gel yoksa kurtajla sonlandiracaz dedi.

Geç görünen bebekler ve kalp atışları olabiliyor. Bence başka bir doktora daha git bir kaç gün sonra. Kan testinde en son hangitarihte kaç değeri gördün?

Meraba anneler. Gece kanamam oldu acilde yattım sabah doktorum bakti. Kanama baslamis sonra pihtilasmis bebekte herşey iyi bak burda kocakafa dedi
Dün büyük oğlum tosun paşam çok yordu beni hiç kucagimdan inmedi bide bi kaza atlattim korktum hangisi neden oldu bilmem ama çok şükür atlattik 1 hafta istirahat edicem

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş, kazalara karşı çok dikkat etmemiz lazım. Tosun paşa için çok yapılacak bişi yok, sonuçta o da küçük ama yardıma gelebilecek bir yok mu?

oğlun kaç yaşında?

benimki 6 yaşında. pek ana kuzusudur hiç kucaktan inmez. işten gelince sarılır kucağıma oturur. artık bebeğimize bir şey olmasın diye yapmıyor. özlüyorum resmen.

Ayyyy kuzum yaa, kardeşi koruyor demek ki. İnan gözlerim doldu, zaten her şeye ağlama potansiyelim var bir kaç gündür :)

Bebeğimi kaybettim arkadaşlar beta hcg düşmüş bugün 1000e.hap verdi tamamen düşmesi için.salı günü gidicem parça kalmış mı diye bakacak doktor:KK43: rabbim inşallah sizlere sağsalim evlatlar verir.aslında istenmeyen bi gebelikti ama çok üzüldüm yinede.hakkımıza hayırlısı böyleymiş.

Hakkında hayırlısı olsun canım, ne zaman istersen o zaman bebeğin senle olsun inşallah.

Ayyyy kuzum yaa, kardeşi koruyor demek ki. İnan gözlerim doldu, zaten her şeye ağlama potansiyelim var bir kaç gündür :)

Ayni valla.
Dun kizimla cizgi film izliyoruz. ana karakter icin neden oyle yapti anne diye sordu. dedim cunku kardesini cok seviyormus. anne bende kardesimi cok seviyorum benim kardesim annen8in karninda dedi. sonrasi pecete aramaca :-)

Back
X