2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de özele gidiyorum canım. Doktoruna dersen çıkarır 3 aylık değil de 1 aylık veriyorlamış canım yanlış söylemişim :) Sonuçta 10 günde bir yazdırmaktan iyidir :) İğne için rapor çıkarabilir miyiz dersin :)

Sorarım canım ama memorial ın SGK ile anlaşması olmadığı için çıkmayabilir. Çok teşekkür ederim.

Bende normalde pek birsey yok da hapsirmaya öksurmeye korkuyorum kasiklarim patmayacak gibi oluyor. Yavas yavas karnımızin büyüyeceğine alışacağız inşallah.. Birkac arkadaşımız şimdiden kaybetti evlatlarini onlar adına üzülüyor geriden sağlıklı devam edenler için endişeleniyorum. Insallah hiç birimiz uzulmeyiz artık.. Geçse çabucak şu haftalar..
Bendede hapsırınca oluyor ve alerjigim sürekli hapşırık
Evet tatlım baya baya agladım bugün üzüldüm kaybeden arkadaşlara allahım korkumuz hepimizde var ins saglıkla doldururuz haftalarımızı onlarada inş tez vakitte saglıkla gebelik nasip eder allahım
Tek gebe kalmakla olmuyor ki saglıklı mı degilmi düşün düşün :(

Hayırlı geceler kızlar. Bebeklerini kaybedenler olmuş tek tek cevap yazmadım bildirim gidip yeniden üzülmesinler diye. Allah yardımcıları olsun.

Benimde aşırı bel ağrım var ama sebebi oğlum almak istemesemde her an kucağımda ve hala yürümüyor o yüzden çok zorlanıyorum.

Bide tatilde cok fazla yorulduk ama hamile olduğumu bile unuttum iyi oldu düşünmedim. Doktor dönüşte gel tahlilleri yapalım dedi ama 2 hafta bekleyip gideceğim biraz büyüsün istiyorum. Zaten kübada tatilde;)

Insaallah bir an önce cinsiyet alısveriş isim telaşlarına kavusuruz. O zamanlarda çabuk geçiyor vakit. Hepinize iyi geceler dilerim.

Hayırlı geceler kızlar. Bebeklerini kaybedenler olmuş tek tek cevap yazmadım bildirim gidip yeniden üzülmesinler diye. Allah yardımcıları olsun.

Benimde aşırı bel ağrım var ama sebebi oğlum almak istemesemde her an kucağımda ve hala yürümüyor o yüzden çok zorlanıyorum.

Bide tatilde cok fazla yorulduk ama hamile olduğumu bile unuttum iyi oldu düşünmedim. Doktor dönüşte gel tahlilleri yapalım dedi ama 2 hafta bekleyip gideceğim biraz büyüsün istiyorum. Zaten kübada tatilde:KK66:

Insaallah bir an önce cinsiyet alısveriş isim telaşlarına kavusuruz. O zamanlarda çabuk geçiyor vakit. Hepinize iyi geceler dilerim.
Küba mıııı yoksa doktorumuz aynı mıı:KK49::KK49: Ankara?

Merhaba canlar :)

Ya biz galiba büyük ihtimalle başka şehire taşıncaz eşimle memleketimiz aynı oradan iş görüşmesine çağırdılar arada torpilde var o yüzden olma ihtimali yüksek annemlerden ayrılacağım için üzülüyorum ama kv lerde başka şehirde Allahtan 2 saatlik mesafede olsa uzak olacağız o açıdan iyi ama ailemden ayrılmak çok zor olacak oğlumda çok seviyor onları görmeden nasıl olcak bilmiyorum :KK61:
Hayirlisi olsun insallah ekmek nerdeyse hayat orada
Merhaba kızlar Allah izin verirse bende şubat annesi olacağım. Çarşamba gün 5+6 haftalık diye doktora gittik 6+1 çıkardı kese 13 mm ama bebek gözükmüyor dedi. Bebeğinizin kaçıncı haftada gördünüz. Bos gebelik dedi bana doktorun çok uzgunum . ama yinede bi umudum var 1 hafta sonra tekrar gel yoksa kurtajla sonlandiracaz dedi.
canim hayırlı haberler ver insallah
Kızlar 10+ olduğumda kırmızı lahana testi deniycem sizde denicekmisiniz cinsiyet için
ya ben de koca gün youtube da o tarz videolar izledim birde intelligender diye bir test var cinsiyet belirleme testi 10. Haftadan itibaren yapiliyormus onun yorumlarini falan okudum
Cem yılmazın sözü geldi aklıma bir cemyılmazcı mı var yoksa aramızda :KK70:
hangi sözü bilemedim ben onu
Meraba anneler. Gece kanamam oldu acilde yattım sabah doktorum bakti. Kanama baslamis sonra pihtilasmis bebekte herşey iyi bak burda kocakafa dedi
Dün büyük oğlum tosun paşam çok yordu beni hiç kucagimdan inmedi bide bi kaza atlattim korktum hangisi neden oldu bilmem ama çok şükür atlattik 1 hafta istirahat edicem
geçmiş olsun canim istirahat etmek gerrk ama ne mumkun bebelerden
Merhaba, ben de 7 haftalık hamileyim, inşallah şubat 2018 annesi olacağım :anneadayı: Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin, amin
hayirli olsun hoşgeldiniz
Kizlar progestan kullanmaya baslamissiniz galiba.mide bulantisi yapti mi peki.mide bulantisi yasayanlar ne yapoyosunuz ne kullaniyosunuz.ilaci varmis galiba ise yariyo mu peki.
ah canim bugun başladım başım nasıl dondu anlatamam
Bebeğimi kaybettim arkadaşlar beta hcg düşmüş bugün 1000e.hap verdi tamamen düşmesi için.salı günü gidicem parça kalmış mı diye bakacak doktor:KK43: rabbim inşallah sizlere sağsalim evlatlar verir.aslında istenmeyen bi gebelikti ama çok üzüldüm yinede.hakkımıza hayırlısı böyleymiş.
rabbim hayirlisini versin insallah. Vardir bir hayır.üzüldüm
Hakkınızı helal edin kızlar diğer doktorda boş dedi karnımda kalırsa zehirlenirmişim yarın kürtaj olacam bir an önce kurtulayım
canim cok uzuldum allah kucagini doldursun bu aciyi unuttursun
Ayni valla.
Dun kizimla cizgi film izliyoruz. ana karakter icin neden oyle yapti anne diye sordu. dedim cunku kardesini cok seviyormus. anne bende kardesimi cok seviyorum benim kardesim annen8in karninda dedi. sonrasi pecete aramaca :-)
ah kiyamam nasil minik ama kocaman yurekleri var
Arkadaşlar ben de kontrolden geldim. Kesemizi gördük. İçi de dolu dedi doktorumuz ama kalp atısı için haftaya gel dedi. Geç döllenme olabilir dedi. Tabi beni aldı bi telaş bu 1 hafta nasıl geçecek şimdi???
gözünüz aydin darisi ben gibilerin badina
Selam kizlar Bnim Son adet tarihim 02 Haziran Insallab bnde Subat annesi olurm...Dua edin :dua::dua:
gonlunuze gore versin rabbim
diğer
Benim bebiş 20 aylık olmak üzere :) sizinki ? Bu arada kan değeriniz gayet iyiymiş ya neden görünmedi acaba kese
Masallah bidiga benim kizim da 3 yasinda ve cok hareketli uykusunda bile..valla ben de anlamadim neden gorunmedi bence cok bastirmadi ve tuvalete sıkışık degildim

Demiştim ki bu grupta ne güzel kayıplar yok. Üzüldüm şimdi ne yalan söyleyeyim. Allah kayıpların yerine en sağlıklı şekilde tez zamanda yeniden nasip etsin

Kizlar benim kasiklarimda cok batma oluyo sizde de var mi bu durum. Idrar yollarinda enfeksiyon cikmisti simdilik bi ilac vermiycem bol bol su ic demisti dr. Acaba onunla bi alakasi var midir diyorum.

Bi de ikinci gebeligi olanlar hep soylediniz mi ablalara abilere:) benim kizim 4 bucuk yasinda daha soylemedim. Soyleyebildigim kadar da gec soyliyim diye düşünüyorum. Cok sabirsiz gecmez aylar ona simdi:) Bi de ilk 3 ay riskli dönem hic olmazsa bu donemi atlatayim diye düşünüyorum

Kizlar benim kasiklarimda cok batma oluyo sizde de var mi bu durum. Idrar yollarinda enfeksiyon cikmisti simdilik bi ilac vermiycem bol bol su ic demisti dr. Acaba onunla bi alakasi var midir diyorum.

Bi de ikinci gebeligi olanlar hep soylediniz mi ablalara abilere:) benim kizim 4 bucuk yasinda daha soylemedim. Soyleyebildigim kadar da gec soyliyim diye düşünüyorum. Cok sabirsiz gecmez aylar ona simdi:) Bi de ilk 3 ay riskli dönem hic olmazsa bu donemi atlatayim diye düşünüyorum
benimde ara ara iğne gibi batmalar oluyor canım dün gecede belim çok ağrıdı regl sancısı çektim şimdi biraz daha iyiyim ama oluyor ara ara başka olan var mı acaba bende çok korkuyorum

herkese merhabalar.
bugün itibariyle 6+0 haftalık hamileyim. bugün kontrole gidicem. belki kalp atışını duyabiliriz diye çok heyecanlıyım.
benim pıhtılaşma genlerimde mutasyon var. 2 senedir coumadin kullanıyordum, 4 gündür clexane kullanmaya başladım. yanlış hatırlamıyorsam benim gibiler için bir başlık vardı buralarda. pıhtılaşma bozukluğu olan hamileler gibi. arattım ama bulamadım :( hatırlayan varsa söyleyebilir mi?

Kasik agrim oluyo.sol yumurtalik tarafinda nerdeyse devamli ince bir sizi var.ama benim hafif kahv.akintim var diye agriyodur diye dusunuyorum.
Benin oglum 6yasinda ultrosana beraber gitmek zorunda kaldik.ultrasondan bakildiginda hasta oldugumu sandi telaslandi.o yuzden soylemek zorunda kaldim.hatta keseyi gordu o ne diyo annemin karninda mikrop mu var

Bide tatilde cok fazla yorulduk ama hamile olduğumu bile unuttum iyi oldu düşünmedim. Doktor dönüşte gel tahlilleri yapalım dedi ama 2 hafta bekleyip gideceğim biraz büyüsün istiyorum. Zaten kübada tatilde:KK66:

Küba mıııı yoksa doktorumuz aynı mıı:KK49::KK49: Ankara?

Nesrin Hanimin hastasi olarak bayagi kalabaliklaştik desenize ben kendim gibi gezgin bir doktor buldugum icin mutluyum

Back
X