2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın güzel anneler
Dün tansiyonum yada şekerim düştü gözümün önünde beyaz şimşekler çaktı kesme şeker alınca düzeldim
Ben şekerim düştü sanıyorum kızlar dikkat edelim sıcak havalarda kendimize

Günaydın güzel anne adayları, güzel bir haftasonu olsun inşallah.

Ya benim canım sürekli soğuk soğuk içecekler çekiyor. En doğalı bile olsa içinde bir miktar şeker oluyor. Ama bu sıcakta da yemek yemek yerine, hep soğuk şeyler içmek ya da yemek istiyorum.

Kizlar benim kasiklarimda cok batma oluyo sizde de var mi bu durum. Idrar yollarinda enfeksiyon cikmisti simdilik bi ilac vermiycem bol bol su ic demisti dr. Acaba onunla bi alakasi var midir diyorum.

Bi de ikinci gebeligi olanlar hep soylediniz mi ablalara abilere:) benim kizim 4 bucuk yasinda daha soylemedim. Soyleyebildigim kadar da gec soyliyim diye düşünüyorum. Cok sabirsiz gecmez aylar ona simdi:) Bi de ilk 3 ay riskli dönem hic olmazsa bu donemi atlatayim diye düşünüyorum
Benimki de 4 bucuk yasinda soylemedim sizin gibi dusunuyorum.pedagoglar da aynisini soyluyor

Benimki de 4 bucuk yasinda soylemedim sizin gibi dusunuyorum.pedagoglar da aynisini soyluyor

Benim kizim 3 yasinda ama biz soyledik :) Hatta benim bir dusugum var arada, onu soylemedik yani cocuga gore simdiye dogum yapmam lazimdi. ne zaman gorucem dedi, buyuyunce dedik, simdi herkese annenin karninda kardes var ama cok minik diyo :-)

Ya benim canım sürekli soğuk soğuk içecekler çekiyor. En doğalı bile olsa içinde bir miktar şeker oluyor. Ama bu sıcakta da yemek yemek yerine, hep soğuk şeyler içmek ya da yemek istiyorum.

Orda ki hava o kadar sicakmis cok cok normal. normalden fazla sy icnemiz lazim zaten sizin su an 3-4 kati ister herhalde vucut. biz sonuyoruz mis 15 derece :)

Seninle gunlerimiz ayni sanirim.bende onceki hafta keseyi gordum anxak kalp atisi icin erken dedi doktor 10temmuzda gidebilecegim tekrar insallah kalp atisini da duyariz saglikla. Her gebeye rutin yaptiklari kan tahlilleri var ayrintili onceki sayfalarda arkadaslar paylasmisti.Ozelde tabi fiyat fazla oluyo firsatin varsa saglik ocaginda yaptir bende oyle yapacagim
aynen canım bende saglık ocagında yaptırım dıyorum dr bıze tarıh vermedı ya kalp atışı için. sadece erken dedı. özele gıdıyorum ama cok ılgısız degıstırcem drmu ya

Vişne aldir eşine canim kaynat suyunu dolaba koy. Hazir icecekler almani tavsiye etmem ya da internette cok guzel soguk icecek tarifleri var onlardan yap mevsim meyvelerini karistirip kaynat tarcin falan koy cok güzel oluyor

Vişne aldir eşine canim kaynat suyunu dolaba koy. Hazir icecekler almani tavsiye etmem ya da internette cok guzel soguk icecek tarifleri var onlardan yap mevsim meyvelerini karistirip kaynat tarcin falan koy cok güzel oluyor
Aman diyim tarcin koymayin icine :) o da rahimde kasilmaya sbeepp oluyormus doktorumun ender yasaklarindan biride o bana :)

Kızlar bu başlığa ilk defa yazıyorum,
Ben 6+6 haftalık hamileyim, 2 defa kan testi yaptırdım, bhcg olması gerektiği gibi yükseldi. Ama doktora gidemedim çünkü doktorum bayram nedeniyle izinde ve bana en erken haftaya salı gününe randevu verdiler. Özel sağlık sigortam bu hastaneyi tam olarak karşıladığından da acele etmemek ve doktorumu beklemek istedim.
3 gündür bulantım vardı, nerdeyse bi şey yiyip içemeyecek duruma gelmiştim.
Bu sabah uyandığımdan beri kendimi çok garip hissediyorum, midem bulanmıyor ve sanki hamile değilim, çok zayıf olduğum için karnım bile biraz çıkar gibi olmuştu bugün o şişlikte geçti sanki..
Böyle hislere kapılan var mı aranızda..
Yalnızca geçtiğimiz çarşamba günü hafif kahverengi lekelenme oldu ama çok çok az hemen geçti ve o günden sonra bulantılarım devam etti..

Kızlar bu başlığa ilk defa yazıyorum,
Ben 6+6 haftalık hamileyim, 2 defa kan testi yaptırdım, bhcg olması gerektiği gibi yükseldi. Ama doktora gidemedim çünkü doktorum bayram nedeniyle izinde ve bana en erken haftaya salı gününe randevu verdiler. Özel sağlık sigortam bu hastaneyi tam olarak karşıladığından da acele etmemek ve doktorumu beklemek istedim.
3 gündür bulantım vardı, nerdeyse bi şey yiyip içemeyecek duruma gelmiştim.
Bu sabah uyandığımdan beri kendimi çok garip hissediyorum, midem bulanmıyor ve sanki hamile değilim, çok zayıf olduğum için karnım bile biraz çıkar gibi olmuştu bugün o şişlikte geçti sanki..
Böyle hislere kapılan var mı aranızda..
Yalnızca geçtiğimiz çarşamba günü hafif kahverengi lekelenme oldu ama çok çok az hemen geçti ve o günden sonra bulantılarım devam etti..
merak etme canım benım 7. haftam hıc mıdem bulanmadı bıle. hamıle degılmısım gıbı gecıyor. dr sanslısın sevınmelısınn boyle oldugun ıcın dedı. endıse etme allah korur onları

Back
X