2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Valla abartmayayım her gün içiyordum canlar :/ hergün olmasa gün aşırı:/ siz iyi içmiyonuz ne güzel ben fena alışmışım:eek: :110:

Hamile olmasan bile bırak canım ne yararı var ki sana. Biz bırakalı yıllar oldu belki. Tabii arada sırada canım çekmiyor değil bi iki tadıyorum ama yılda 2 belki :)

merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah bende 2018 şubat annesi olacağım ve çok mutluyum

Hayırlı olsun : ) Hoş geldin :) kaçıncı haftandasın?

Hamile olmasan bile bırak canım ne yararı var ki sana. Biz bırakalı yıllar oldu belki. Tabii arada sırada canım çekmiyor değil bi iki tadıyorum ama yılda 2 belki :)

tesekkür ederim 6+6 haftalık hamileyim sizin ne kadar

Ay valla maşallah canım çok iyi yapıyorsunuz ben inşallah sürmicem ağzıma herkes uyarıyordu ama dinlemiyordum artık kola yok hayatımda :KK19:

bir sorum olacak ben normalde 6 hafta 6 günlük hamileyim fakat ultrasonda bir hafta geri benim gibi olan var mı

Benim öyle canım 1 hafta geriyiz ama önemli değil ilerki haftalarda yakalayabiliriz :) Oğlumda da geriydik vitamin hapları , günde en az 1 bardak süt 1 kase yoğurt 1 haşlanmış yumurta tüketerek haftamızı yakalamıştık bunda da başladım şimdi böyle beslenmeye bakalım fark edicek mi tavsiye ederim sana da :)

Benim öyle canım 1 hafta geriyiz ama önemli değil ilerki haftalarda yakalayabiliriz :) Oğlumda da geriydik vitamin hapları , günde en az 1 bardak süt 1 kase yoğurt 1 haşlanmış yumurta tüketerek haftamızı yakalamıştık bunda da başladım şimdi böyle beslenmeye bakalım fark edicek mi tavsiye ederim sana da :)
yani geç döllenmeyle alakası yoktur değil mi

bende sutumu öğrendiğim günden beri hergün içiyorum canım

Merhaba kızlar , 7+2 haftalık hamileyim. Düşük tehlikesi var ayrıca geçen hafta kan tahlili yaptırdım hasimato hastalığı çıktı . Tiroid beziyle alakaliymis. Ilaç kullanıyorum. Hiç böyle bi hastalık duydunuz mu gebelikte ?

canım haşimato bende de var. tiroit değerin yüksek değilse farkedilmeyebiliyor. gebelikten öncede olmuş olabilir. artık nerdeyse herkezde çıkıyor. benim çok şükür tsh yükselmemiş ilaca şimdilik gerek yok yani.

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum,ve yine sağ tarafta,büyük olasılıkla bu da erkek olacak

sağ da yada solda olunca cinsiyet belli mi oluyormuş :oha: peki nerden anladınız sağda solda olduğunu ??

Günaydın güzel anneler sanırım çoğumuzda aynı korkular var ilk kese dedik keseyi gördük kalp atışı dedik duyduk şimdide kalbi atıyomu durdu mu diye düşünüyoruz annelik böyle birşey işte.
Bendede o belirtisizlik mevcut ne mide bulantısı ne kasık ağrısı ne gögüs ağrısı hiç birşey yok sevinsem mi üzülsemmi bilemedim

kızlar valla bende de maşallah deyim miğde bulantısı yok annemde ve ablamdada olmamış normal gibi geldi. progestan kullanıyorum muhtemelen ondan dolayı kasık ağrısı da yok. göğüslerim ilk biraz ağrıdı sonra geçti ama ağırlar yani büyüdüler farkediliyor. benimde kafamda şu an 8. haftadan ya birşey olursa korkusu başladı. Bu korkular hiç hiç bitmiyor ya :((

Birdenbire sabah bulantılarım kesildi’
Banyonuzdaki klozetle o kadar haşır neşir olduktan sonra aniden sabah bulantılarınız kesiliverdi, mideniz artık eskisi gibi çalkalanmıyor.

NELER OLUYOR? ‘Hamileliğin erken dönemlerinde anne adayları bulantı ile bebeğin sağlığı arasında bir bağlantı kurma eğilimindedir. Genelde anne adayları bulantılar bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir gibi bir inanışa sahiptir ve bulantıları kesilince endişelenirler.’

NE YAPABİLİRSİNİZ? ‘Gerçekte bulantı ve kusma anne adaylarının bazılarında olur ve çoğu durumda da 10. haftanın sonunda birden kesilir, endişelenmeyin.’

‘Hala mide bulantılarım yok’
Etrafınızdaki herkes hamileliklerinde mide bulantılarından muzdarip olmuşken siz henüz mide bulantısı ne demek tecrübe etmediniz mi?

NELER OLUYOR? ‘Mide bulantıları anne adaylarının yalnızca yarısında olur.’

NE YAPABİLİRSİNİZ? ‘Bebeğin doktor tarafından değerlendirilmesi olumlu olduğu sürece bulantı olmaması herhangi bir olumsuzluk ifade etmez. Kafanıza takılacak bir durum yok.’

bende sutumu öğrendiğim günden beri hergün içiyorum canım

Midem isyan çıkarana kadar devam ettim ama iki haftadır kuru ekmek ve belki biraz peynirle idare ettim ama düzelir düzelmez başlayacağım tabii ki :)
Ben kızımda çok abartmıştım, yani abartmıştım derken, sağlıksız herşeyi hayatımdan çıkartmıştım, spor ve sağlıklı beslenme ile bir 9 ay geçirmiştim. Bunda da niyetim o şekilde. İnsallah midem bi düzelsin de :)

Midem isyan çıkarana kadar devam ettim ama iki haftadır kuru ekmek ve belki biraz peynirle idare ettim ama düzelir düzelmez başlayacağım tabii ki :)
Ben kızımda çok abartmıştım, yani abartmıştım derken, sağlıksız herşeyi hayatımdan çıkartmıştım, spor ve sağlıklı beslenme ile bir 9 ay geçirmiştim. Bunda da niyetim o şekilde. İnsallah midem bi düzelsin de :)
Benim hiç mide bulan tim yok Allaha şükür

Benim bulantim da kesilsin birden ne olur:dua: cok kötüyüm hele o kokular ahh hic bi koku duymak istemiyorum Buzdolabi acmak istemiyorum. Kizimda yasadiklarimi Unuttum mu yoksa bu sefer daha mi agir geciyor bilmiyorum:(

canım haşimato bende de var. tiroit değerin yüksek değilse farkedilmeyebiliyor. gebelikten öncede olmuş olabilir. artık nerdeyse herkezde çıkıyor. benim çok şükür tsh yükselmemiş ilaca şimdilik gerek yok yani.

sağ da yada solda olunca cinsiyet belli mi oluyormuş :oha: peki nerden anladınız sağda solda olduğunu ??

kızlar valla bende de maşallah deyim miğde bulantısı yok annemde ve ablamdada olmamış normal gibi geldi. progestan kullanıyorum muhtemelen ondan dolayı kasık ağrısı da yok. göğüslerim ilk biraz ağrıdı sonra geçti ama ağırlar yani büyüdüler farkediliyor. benimde kafamda şu an 8. haftadan ya birşey olursa korkusu başladı. Bu korkular hiç hiç bitmiyor ya :KK43:(
Sağ kasığım ağrıyordu başlarda canım,annem oğlumda "eskiler sağda erkek olur der"demişti o zaman çok ciddiye almadım gerçekten de oğlum oldu.şimdi yine aynı ama kısmet tabi bi bilimselliği yok,ne olursa baş tacı:KK36:

Benim bulantim da kesilsin birden ne olur:dua: cok kötüyüm hele o kokular ahh hic bi koku duymak istemiyorum Buzdolabi acmak istemiyorum. Kizimda yasadiklarimi Unuttum mu yoksa bu sefer daha mi agir geciyor bilmiyorum:KK43:
Eksik dua etme Canım aman:KK43:sağlıkla büyüsün yavru annesini üzmeden inşallah

Back
X