2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Fitili koyduktan sonra mumkunse biraz yatiyorum ama isteyken tabi olmuyor bu. Bende de aksama kadar akintiyla yavas yavas atiyor. Bana doktor butun vaziyette cikmadigi surece sorun yok dedi. Eger top vaziyette ciktigini gorursen tekrardan uygula demisti . 1 tane ciktiysa yerine 1 tane seklinde. Birde ittirebildigin kadar derine ittirmeye calis. Fitile alismak biraz zor ama sonra alisiyorsun. Her sey bebis icin :))

ittirebildigin kadar ittirmi (korkan surat ifadesi) :-) valla ben sokup birakiyorum hemen. doktor oyle bise dememisti bana. eaf biraz daha saapim o zaman

Fitili koyduktan sonra mumkunse biraz yatiyorum ama isteyken tabi olmuyor bu. Bende de aksama kadar akintiyla yavas yavas atiyor. Bana doktor butun vaziyette cikmadigi surece sorun yok dedi. Eger top vaziyette ciktigini gorursen tekrardan uygula demisti . 1 tane ciktiysa yerine 1 tane seklinde. Birde ittirebildigin kadar derine ittirmeye calis. Fitile alismak biraz zor ama sonra alisiyorsun. Her sey bebis icin :))
aynen valla bir de ben evleneli daha 3 sene olmadi 2 seneden fazla vajinismus yaşadım yani asagisiyla pek aram yok :) fitil olarak alırken çok zorlaniyorum ama yaptigim iş tam olsun diye sonuna kadar ittiriyorum. Tabi bu arada dakikalar geçiyor kan ter içinde:)))

Bende 8+3 üm. Boyum 169 kilom 55. Aslında kiloluda değilim ama niye böyle şişim bilmiyorum
Hamileligin ilk döneminde şişkinlik oluyormus hepimiz bunu kilo zannediyoruz ama doktor bunun kilo olmadigini soyledi bana canim karnimi gorunce sende şişkinlik var dedi. Yürüyüş ve hareket yap dedi. Bu aylarda karin büyümesi kesinlikle bebekten kaynaklanmiyor yani gevici bir durum

Hamileligin ilk döneminde şişkinlik oluyormus hepimiz bunu kilo zannediyoruz ama doktor bunun kilo olmadigini soyledi bana canim karnimi gorunce sende şişkinlik var dedi. Yürüyüş ve hareket yap dedi. Bu aylarda karin büyümesi kesinlikle bebekten kaynaklanmiyor yani gevici bir durum
Bu habere çok sevindim tartiya göre +2 kg ama bende daha fazla şişlik durumu

kızlar ben de ne kasık ağrısı ne bulantı hiç bişey kalmadı bi tek gögüslerim hassas .. o kadar ki hamile olup olmadığıma emin değilim. Sanki yarın gideceğim ve doktor bişey yok burda diyecek. O kadar ki korkuyorum :KK43:
hiç korkma bende oyleyım ama bebşim içimde cok sukur:anneadayı: kotuyu duusnme canım

Canlaar günaydın :KK3:

Ben şey alayım diyorum şimdi ağda filan yapamıyoruz ya jiletle de uğraşmak bir taraflarımı kesmek istemiyorum :oops: bikini bölgesi için hassa bölge cihazı almak istiyorum veet sensitive touch alsam olur mu ki ya :KK51:

Canlaar günaydın :KK3:

Ben şey alayım diyorum şimdi ağda filan yapamıyoruz ya jiletle de uğraşmak bir taraflarımı kesmek istemiyorum :oops: bikini bölgesi için hassa bölge cihazı almak istiyorum veet sensitive touch alsam olur mu ki ya :KK51:

Agda neden yapamiyoruz canim? ben ilkinde de yaptim son ana kadar simdide yapiyorum :oops:

canım haşimato bende de var. tiroit değerin yüksek değilse farkedilmeyebiliyor. gebelikten öncede olmuş olabilir. artık nerdeyse herkezde çıkıyor. benim çok şükür tsh yükselmemiş ilaca şimdilik gerek yok yani.

sağ da yada solda olunca cinsiyet belli mi oluyormuş :oha: peki nerden anladınız sağda solda olduğunu ??

kızlar valla bende de maşallah deyim miğde bulantısı yok annemde ve ablamdada olmamış normal gibi geldi. progestan kullanıyorum muhtemelen ondan dolayı kasık ağrısı da yok. göğüslerim ilk biraz ağrıdı sonra geçti ama ağırlar yani büyüdüler farkediliyor. benimde kafamda şu an 8. haftadan ya birşey olursa korkusu başladı. Bu korkular hiç hiç bitmiyor ya :KK43:(
En iyisi allaha emanet etmek cnm tabi aklımızdan atabilirsek

Herkese selam,
Perşembe günü ben de kürtaj oldum. Boş gebelikmiş, embriyo gelişmemiş. Beni de listeden çıkarabilirsiniz. Daha sonraki aylara kısmet olur inşallah. Herkese sağlıklı gebelikler dilerim.
COK üzüldüm canım inşallah dualarım sizinle egerki gebelik olursa gelip sayfaya söyle bize merak ederiz

Sabahları tost iyi oluyor beyaz peynirli domatesli filan mideyi bastiriyor ama ekmek yemiş oluyorum tabi bol bol. Ekmek yemezsem cikariyorum zaten. Kızlar kusmayalim diye bu seferde kilo alacağız galiba

Agda neden yapamiyoruz canim? ben ilkinde de yaptim son ana kadar simdide yapiyorum :oops:

Bazı arkadaşlara dr ları önermemiş canım ben de zaten pinpirikliyim bilmiyorum ne yapsam alıcam sanırım bu makineyi sezaryen tarihi belli olunca da ağda yaptırırım doğuma hazır olurum oğlumda öyle yaptırmıştım :/

Bazı arkadaşlara dr ları önermemiş canım ben de zaten pinpirikliyim bilmiyorum ne yapsam alıcam sanırım bu makineyi sezaryen tarihi belli olunca da ağda yaptırırım doğuma hazır olurum oğlumda öyle yaptırmıştım :/
Jiletten farkı olur mu bilemedim.denerseniz yorumunuzu bekliyorum :)

Back
X