- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.761
Selam kizlar.bende subat annesydim dun bebeklerin ikiz oldugunu ogrendik.dr artik subata kalmaz 35 hafta bile tavan bizim icin dedi.varmi aranzda ikizi olan zamaninda dogan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Can'ım,Benim değerlerim fazla artmıştı acaba çoklu gebelik mi diye düşündüm,dr.a da sordum şimdilik tek görünüyor ama belli olmaz sonradan çıkabilir dedi,8. Haftaya kadar belli olmayanlar oluyormuş sanırım,ama olsa kalp atışı sırasında görünürdü heralde :)Selam kizlar.bende subat annesydim dun bebeklerin ikiz oldugunu ogrendik.dr artik subata kalmaz 35 hafta bile tavan bizim icin dedi.varmi aranzda ikizi olan zamaninda dogan
Saolasin canim.bizde 5 +4 te ikisini goremedik.7+0 da gorduk kalp atisina gitmistim dun orada ogrendik.biri 3 gun sorna tekrar yumurtlamisim ozaman dollenmis.3 gun kucuk yani.omdan heralde 5. Haftada goremedi dr. Degerlerimde ilk 179 du 4 Gun sonra 1970 lerde biseydi benim.Hayırlı olsun Can'ım,Benim değerlerim fazla artmıştı acaba çoklu gebelik mi diye düşündüm,dr.a da sordum şimdilik tek görünüyor ama belli olmaz sonradan çıkabilir dedi,8. Haftaya kadar belli olmayanlar oluyormuş sanırım,ama olsa kalp atışı sırasında görünürdü heralde :)
Bende İkizlere hamileyim canım benim dr da 36 haftaya kadar bekletiriz sonra alırız dedi inşallah zamanında sağlıkla gelir miniklerSelam kizlar.bende subat annesydim dun bebeklerin ikiz oldugunu ogrendik.dr artik subata kalmaz 35 hafta bile tavan bizim icin dedi.varmi aranzda ikizi olan zamaninda dogan
Insallah canim ya.sizde ikiz varmiydi bizde hic yoktu.ustelik ben 17 ay hamile kalamadim.ramazani bekliyordum laprkopi ardindan tup bebek yapcaktik.ramazanin son hftasi hamile oldugumu ogrendim.dunde ikiz oldugunu.şok ustune sok oldu :)Bende İkizlere hamileyim canım benim dr da 36 haftaya kadar bekletiriz sonra alırız dedi inşallah zamanında sağlıkla gelir minikler
cok cok gecmis olsun hersey allahtan elden bisi gelmiyor tez zamanda ins yine olur cnm benimHerkese saglikli dogumlar dilerim.
Ben dun gece dusuk yaptim..canli olan bebegimde digeriyle birlikte dustu..kurtajimda acil yapildi. Cok kanamam oldugu icin.
Zaten zor elde ettigim bir gebelikti..2 kez ayni seyi yasiyorum.uzgunum ama elden bir sey gelmiyor.
Cok cok üzüldüm canimHerkese saglikli dogumlar dilerim.
Ben dun gece dusuk yaptim..canli olan bebegimde digeriyle birlikte dustu..kurtajimda acil yapildi. Cok kanamam oldugu icin.
Zaten zor elde ettigim bir gebelikti..2 kez ayni seyi yasiyorum.uzgunum ama elden bir sey gelmiyor.
Selam kizlar.bende subat annesydim dun bebeklerin ikiz oldugunu ogrendik.dr artik subata kalmaz 35 hafta bile tavan bizim icin dedi.varmi aranzda ikizi olan zamaninda dogan
Evet canım bir ara almıştım ama sürekli elime geçmiyor aslında sürekli almak lazımTam buğday ekmeği tarzı tahıllı ekmekler tüketebilirsiniz beyaz ekmeğe göre daha az zararlı
Çok üzüldüm canım allah yardimci n olsun tabi ki uzuleceksin ama elden bir şey gelmiyor dediğin gibi inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin tekrar kendine iyi bak olumlu olmaya çalış inşallah bu sefer kolay kavuşur sun bebegineHerkese saglikli dogumlar dilerim.
Saolasin canim.Benimde ilk gebeligim.masallah 40 hafta cok cok iyiymis darisi basima :)Hayirli olsun oncelikle :) benim arkadasim ikizlere hamileydi ama doktoru 40i bekledi ama onun ilk dogumuydu. cocuklarda masallah 40i beklediler oyle dogdular![]()
Fakültede riskli gebeliğe git bence.Merhaba arkadaslar.kotu haber veren arkadaslara cok gecmis olsun diyorum.iki defa kayip yasadim ne gissettiginizi cok iyi anliyorum cok uzuldum.ama her serde bi hayir vardir diyoruz rabbimize siginiyoruz.Allah en kisa zamanda hayirlisiyla yerini doldursun insallah saglikla kucaginiza alacaginiz gebelikler nasip etsin.
Edesko cok sevindim iyi olmana daha iyi ol insallah.benimde bugun lekelenmem basladi 6+3 teyim pazartesi yeni bi dr.a gidicem.riskli durumumu anlayan bi dr.bulamadim.cevremdeki dr.larin hepsi zaten normal giden gebelikleri takip edip hersey yolunda demekten baska bise yapmiyo.bi fikri olmadigini acik acik soyledi dr.um kan pihtilasmasi konusunda.clexan hangi gende verirlir hangi gen ne kadar pihtilasma yapar hic bi fikrim yok bekleyip gorucez diyo.ben tek bebegi besleyemedim birinin kalbi durdu birinin yasmala bagdasmayan gelisim kusuru olustu alindi heyet karariyla.ben simdi ikiz bebegi nasil besliyim.insallah rabbim bana bi tokat atar sen bilmezsin ben bilirim der.ben ol dedigimde hersey oluru bana tekrar hatirlatir ama hic umudum yok.cok bitkinim 24 saat yatakta melankolik bi sekilde yatiyorum.rabbim bu dusuncelerimden utandirsin evlatlarimi saglikla zamaninda bana bagislasin.kusura bakmayin progestan aldim resmen sarhos yazdim:)
Hemen bozma moralini daha erken kötü şeyler aklına getirmeKızlar moralim çok bozuk. Perşembe günü bhcg 6974 çıkmıştı. Bugün 8100. Katlamamış. Daha kalp atışını duymaya gitmedik. Bhcg 2 katına katlamazsa sağlıklı bir gebelik olarak kabul edilmiyor değil mi?
Canim gec dollenme olamaz mi benim mesela adet tarihine göre 9 gun geriden gidiyor. Kese büyüklüğüne gore mi dedi 6+ 5 diye yoksa adet tarihine gore miKızlar merhaba bugün ilk kez doktora gittim 6+5 oldum artık duyarım kalp atışını dedim ama malesef kese var ama kalp atışı görülmedi doktor da bu haftada normalde duyulması lazım dedi, test yapalım bi bakalım pazartesine kadar dedi 3 tüp kan aldı bi de idrar ama sonuçlar pazartesi belli olacak şimdi benim içim içimi yiyor böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu?