2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biz de doktor gittik bugün
Kistim halen var ama doktor kendi kendine kaybolur diye umuyor inşallah dediği olur
Onun dışında işe yarar birşey söylemedi
Belli belirsiz bir foto
Biryerleri ölçtü ama bebeğin kafası neresi poposu neresi Allah bilir

Eklentiler

• IMG_6607.webp
    IMG_6607.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 73
Bana süpürge filan yasak canım, hiç bir şey yapmıyorum. Normalde yardımcı geliyordu o da köyüne gitti yaz boyu yok. Tam zamanını buldu yani. Eşim de süpürse olmuyor. Bu hafta annem yardıma geldi. Bakalım Yen'i birilerini arıyorum.
Bakalim ben simdiye kadar idare ettim ama hamileligin ilerleyen donemlerinde mecbur yardımcı bulacagim kendime. Doktorum evin işlerini yapabilirsin kendine hasta muamelesi yapma güçlü hisset yavas yavas yap işlerini dedi. Tamam ev ici kolay da camlarim da batti valla utanıyorum insanlar farkedecek diye

Kizlar evinizin temizligini nasıl hallediyorsunuz. Ben hamileligimi ögrendigimden beri ilk defa bugün evi süpürdum kocam supuruyordu ama istedigim gibi olmuyordu koltuklarin altını arkasını almayı unutuyordu. Bir de işten yorgun gelip ev işi yaptığı için ben de bunaltmak istemiyordum. Bugün salonu odalari falan süpürdm mutfakta detayli temizlik yaptim ama belim kopuyo şimdi gobegimin altina da hafif agri girdi.
çok fazla halsizlik var canım hiç bir şey yapmak istemiyor ama mecburi süpürüyorum canım şimdi yemek yaptım anam ağladı uzandım hemen :)

Kistim halen var ama doktor kendi kendine kaybolur diye umuyor inşallah dediği olur
Belli belirsiz bir foto
Hiç net göremediniz mi bebeği sağ da bi kıvrım var o olabilir.. net çıkmayan bi çıktı vermiş size saçma olmuş biraz

Aynı şeyleri yaşadığımızı duyunca rahatlıyor İnsan gerçekten, offf ya ben de en son 2,5 hafta önce gittim ama 2 ay geçmiş gibi uzun geldi. Haftaya randevum var ama cuma ya da Cumartesi'ye mi çeksem diyorum.
Ben kendimi artık şöyle rahatlatıyorum ben girip cıktıktan 1 dk sonra bile olacak olan olur. Ve artık baya büyüdüler kalp atıslarını iki kez duyduk. Yani erken gitsekte oda 2 3 gün idare edecek. Sen bilirsin ama bekle derim. Ben oğlumda çok tedirgindim ve sürekli aģlayan bir oğlum oldu hamilelik kesinlikle etkiledi bana göre.

Canım bu sigorta paketleri Acıbadem, memorial, florance gibi Doğumun çok daha pahalı hastanelerde mantıklı oluyor. Bir de her gidişte indirim yapıyor. Örneğin benim doktor 250-300 civarı muayene ücreti var sanırım, ben 170 ödüyorum.
Evet tam dediğin gibi bizim acıbadem sigortamız var. Memoriala gidiyorum ben. Muayenelere tetkiklere vs hiç ödemedim oğlumda ki bir muayene 250 lira tetkiklerde çok pahalı kan testlerinde 800 lira ücret cıkmiş mesela. Normal doğum 6000 liraydi biz onun icinde 3200 lira ödedik sadece.

Bakalim ben simdiye kadar idare ettim ama hamileligin ilerleyen donemlerinde mecbur yardımcı bulacagim kendime. Doktorum evin işlerini yapabilirsin kendine hasta muamelesi yapma güçlü hisset yavas yavas yap işlerini dedi. Tamam ev ici kolay da camlarim da batti valla utanıyorum insanlar farkedecek diye
Ev işlerinde haftada bir zaten biri geliyordu yardıma büyük temizlik o yapıyorudu cam kapı vakit kalirsa ütü gibi. şimdi hem oğlum kücük hem bebek gelecek diye daha sık çağiracağim. Ama onun dışında normal hayatıma devam ediyorum ben bir değisiklik yok. Oğlumda da böyleydim ve kolay bir normal doğumum oldu doktor ona bağlamişti.

Belli belirsiz bir foto
Gelisimiyle ilgili ne dedi? Hiç belli değil.fotoğrafta gerçektende. Bence imkanın varsa başka doktorla devam et ilerleyen haftalarda dahada önemli oluyor bu durum.

Bu konuda en rahaf benim heralde simdilik;) temmuz sonuna kadar annemdeyim sonra esim izne cikacak agustosta. Bayram sonrasi donecek gibiyiz evimize. Tabi berbat bi ev beni bekliyor olacak orasi ayri:) ama hic olmazsa riskli donemi atlatmis oluyorum o zamana kadar

Ev işlerinde haftada bir zaten biri geliyordu yardıma büyük temizlik o yapıyorudu cam kapı vakit kalirsa ütü gibi. şimdi hem oğlum kücük hem bebek gelecek diye daha sık çağiracağim. Ama onun dışında normal hayatıma devam ediyorum ben bir değisiklik yok. Oğlumda da böyleydim ve kolay bir normal doğumum oldu doktor ona bağlamişti.
Masallah ne guzel ışte. Ben zaten pencere haric diger islerimi kendim yapabiliyordum malum eşim ve ben bebek yoktu evde. Ama hamilelikte ve sonraki birkac ayda bana da mecburen lazım. Ben cok agir vajinismus gecirdigim halde normal dogum istiyorum. Bunun icin gerekirse hazirlik kursuna falan gidecegim yüzme de cok iyi diyorlar ama havuzda yüzmeyi pek hijyenik bulmuyorum. Bakalim ya insallah normal dogum yapabilirim

çok fazla halsizlik var canım hiç bir şey yapmak istemiyor ama mecburi süpürüyorum canım şimdi yemek yaptım anam ağladı uzandım hemen :)
Ben 10+1 oldum bugün yani 11 haftaligim. Sanırım ondan dolayi kendimi gittikce daha güçlü hissetmeye başladım insallah bugunluk birşey degildir de bundan sonra daha rahat geçer günlerim

Bu konuda en rahaf benim heralde simdilik:KK66: temmuz sonuna kadar annemdeyim sonra esim izne cikacak agustosta. Bayram sonrasi donecek gibiyiz evimize. Tabi berbat bi ev beni bekliyor olacak orasi ayri:) ama hic olmazsa riskli donemi atlatmis oluyorum o zamana kadar
Aynen riskli dönemi atlatmış olacaksin :) biz de karadeniz turuna çıkmayı düşünüyorduk bayramda ama 3 ayim bitmis olacak bir zarari olur mu bilmiyorum. Eşim de müdürü ile konuşmuş izin işini adam demiş sana hem bayramda yıllık izin hem doğumda:)) valla herkes bi yerlere kaçtı yine bir ben evde kaldim bu yaz

Evet tam dediğin gibi bizim acıbadem sigortamız var. Memoriala gidiyorum ben. Muayenelere tetkiklere vs hiç ödemedim oğlumda ki bir muayene 250 lira tetkiklerde çok pahalı kan testlerinde 800 lira ücret cıkmiş mesela. Normal doğum 6000 liraydi biz onun icinde 3200 lira ödedik sadece.
Ay ne kadar cokmus ücretler. Kucuk sehirde yasamanin dezavantajlari cok ama avantajlari da var sanirim:))) bi ozel hastanemiz bile yok. Kurus odemedik daha:)) Tabi Dogumu nerede yapsam diye kara kara düşünüyorum orasi ayri

Ben 10+1 oldum bugün yani 11 haftaligim. Sanırım ondan dolayi kendimi gittikce daha güçlü hissetmeye başladım insallah bugunluk birşey degildir de bundan sonra daha rahat geçer günlerim
Ben de 10+ 5 teyim geçen haftalara göre daha dinç gibiyim ama tam bitmiş sayılmaz yine de halsizliğim bence 12-13. Haftaları bulur tam olarak düzelmemiz

Ay ne kadar cokmus ücretler. Kucuk sehirde yasamanin dezavantajlari cok ama avantajlari da var sanirim:))) bi ozel hastanemiz bile yok. Kurus odemedik daha:)) Tabi Dogumu nerede yapsam diye kara kara düşünüyorum orasi ayri
Ankara zaten genel olarak pahalı doğumicin ama memorial a plus hastanr diye geçiyor ekstra pahalı tabi. Esim otel diye hep dalga geçiyor:D

Belli belirsiz bir foto
Gece flasi patlamamis makine gibi cekmis valla insan biraz detaylisini bulup ceker biz heyecanla bekliyoruz onlari görmeyi ama doktorlar bu heyecanimiza önemsemiyor demek ki.. Ben bütün fotolari biriktiriyorum doktor bana böyle verse az daha ayrintili çeker misiniz diye ikaz ederim heralde

Ankara zaten genel olarak pahalı doğumicin ama memorial a plus hastanr diye geçiyor ekstra pahalı tabi. Esim otel diye hep dalga geçiyor:D

Back
X