- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.441
valla kızlar bu yaşıma kadar gazın nasıl oldugunu hıssedıldıgını bılıyorum ama bunun tarıfı yok desem yeridir. cok degısıktı ne bılım ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun aynı sıkıntıyı ben de Pazartesi yaşadım hastanede yattım Allah bizi ve bebeklerimizi korusunValla kahverengi filan değildi bayağı şiddetliydi direk gittik ama bebekte sıkıntı yokmuş başka bişey tetiklemiş olabilir nedenini bilemiyoruz dedi ilaç verdi gönderdi zaten bu haftada düşük olsa çok çok aşırı kanama olur halsiz düşersin yürüyemezsin bile dedi
Ayyy miniklerimiz o kada büyüdü mü yaaa bana mucize gibi geliyor çok heyecanlaniyorum:))) benim de bugün 10+3 haftaya gidecegim doktora 11+2 olunca insallah bana da bir tahmin söyler zor turuyorum kendimi cilginlar gibi alışveriş yapmak istiyorum bebisime:)))Merhabalar bugün kanama şikayetiyle doktoruma gittim çok şükür bebeğim iyiymiş 11+2 deyiz doktor hiç sormadan erkeğe benziyor dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi sonradan değişir mi acaba cinsiyet![]()
Bu haftalar da bi tahminde bulunsa bile doktorlar ben hemen bişeyler almayı düşünmüyorum olur da sonradan denilenden farklı çıkar cinsiyeti :))) 20. Haftaları bekleyeyim diyorum alışveriş içinAyyy miniklerimiz o kada büyüdü mü yaaa bana mucize gibi geliyor çok heyecanlaniyorum:))) benim de bugün 10+3 haftaya gidecegim doktora 11+2 olunca insallah bana da bir tahmin söyler zor turuyorum kendimi cilginlar gibi alışveriş yapmak istiyorum bebisime:)))
çok geçmiş olsun, benim bir arkadaşım da dediğiniz gibi kanamayla geçirmişti hep bu dönemleri ama bebeğini sağlıkla kucağına aldıValla kahverengi filan değildi bayağı şiddetliydi direk gittik ama bebekte sıkıntı yokmuş başka bişey tetiklemiş olabilir nedenini bilemiyoruz dedi ilaç verdi gönderdi zaten bu haftada düşük olsa çok çok aşırı kanama olur halsiz düşersin yürüyemezsin bile dedi
Ooo maşallah annene :) Çekmişsindir bence sen de :) ben de anneme çekmişim göbek ve çatlak konusunda:))
Aynen canım pek saglikli degil simdiki ihtimaller ama ben genel olarak hep alışveriş merakim var bebegim için markete gitsem bebek bezlerine bakiyorum eczaneye gitsem emzikelre biberonlara bakiyorum :)) zaman çabuk geçse kavussak sag salim yavrularimiza odasini süslemek mobilyasini almak istiyorumBu haftalar da bi tahminde bulunsa bile doktorlar ben hemen bişeyler almayı düşünmüyorum olur da sonradan denilenden farklı çıkar cinsiyeti :))) 20. Haftaları bekleyeyim diyorum alışveriş için
Onlar için ben de hevesleniyorum tabi bi an önce karnım büyüse de başlasam alışverişlere :))Aynen canım pek saglikli degil simdiki ihtimaller ama ben genel olarak hep alışveriş merakim var bebegim için markete gitsem bebek bezlerine bakiyorum eczaneye gitsem emzikelre biberonlara bakiyorum :)) zaman çabuk geçse kavussak sag salim yavrularimiza odasini süslemek mobilyasini almak istiyorum
Aynen canım pek saglikli degil simdiki ihtimaller ama ben genel olarak hep alışveriş merakim var bebegim için markete gitsem bebek bezlerine bakiyorum eczaneye gitsem emzikelre biberonlara bakiyorum :)) zaman çabuk geçse kavussak sag salim yavrularimiza odasini süslemek mobilyasini almak istiyorum
Ay birtanem biraz daha bekleseydiniz diycem de kaç haftalık bilmiyorumKızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Bugün doktora geldik kalp atışı hala yok doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için hastanede yatıyorum. Hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim için hayırlısı böyleymiş demekki dualarınız için teşekkür ederim..(
O evhami bir de bana sor, hep en kotusu geliyor aklima elimde degil. Bu yuzden esimle de geriliyoruz.çok geçmiş olsun, benim bir arkadaşım da dediğiniz gibi kanamayla geçirmişti hep bu dönemleri ama bebeğini sağlıkla kucağına aldı
ben en ufak bir şeyde evham yapıyorum ama işte sükunet içinde beklemek en iyisi :)
Ben de bu sabah yatakta sırt üstü yatarken garip bi kasılma gibi hissettim sağ kasığımda sonra bi dokundum o bölge şişselam kızlar bayadır giremedim . bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrardan nasıp eder inşallahkızlar ben az once çok degısık bısey hıssettım bebegımın haraketi gıbıydı yani cok erkenn bılıyorum ama forumlarda bı cok kısıde bu sekılde olanlar varmış. hısseden oldu mu ? o kadar tuhaf ve guzeldı kı anlatamam yaa
![]()
benim daha ilk gebeliğim canım ama nasıl desem sol tarafıma bısey vurdu sankı işyerındeyım kafamı masaya koymustum bıraz uyuyim dıye sonra soldan bışey hıssettım hemen ırkıldım kalktım ne bılım cok tuhaftı yaa erkek bebek erken hıssedılıyomus dıyolar ama bılemedım bakalımBen de bu sabah yatakta sırt üstü yatarken garip bi kasılma gibi hissettim sağ kasığımda sonra bi dokundum o bölge şişsonra elimle masaj yapar gibi yaptım düzeldi,sonra bi daha aynı his aynı şişlik,ileriki dönemlerde bu hissi biliyorum,Bebek bi tarafta toplanır hatta dışardan bile görülür ama şu an çok erken çok şaşırdım gerçekten
senin kaçıncı gebeliğin canım?
Hmm ben de acaba 2. Olunca mı erken hissediliyor diye düşünmüştümbenim daha ilk gebeliğim canım ama nasıl desem sol tarafıma bısey vurdu sankı işyerındeyım kafamı masaya koymustum bıraz uyuyim dıye sonra soldan bışey hıssettım hemen ırkıldım kalktım ne bılım cok tuhaftı yaa erkek bebek erken hıssedılıyomus dıyolar ama bılemedım bakalım![]()
aynı şekilde biz de geriliyoruz, ben evhamdan randevu tarihini öne almak istiyorum, eşim öne almamı kabul etmiyor, çocuğu neden rahatsız ediyorsun günü gelince gidip göreceğiz işte diye geçiştiriyor.O evhami bir de bana sor, hep en kotusu geliyor aklima elimde degil. Bu yuzden esimle de geriliyoruz.
Aynen ben de yasiyorum bunu ama yok artik diyorum:)Ben de bu sabah yatakta sırt üstü yatarken garip bi kasılma gibi hissettim sağ kasığımda sonra bi dokundum o bölge şişsonra elimle masaj yapar gibi yaptım düzeldi,sonra bi daha aynı his aynı şişlik,ileriki dönemlerde bu hissi biliyorum,Bebek bi tarafta toplanır hatta dışardan bile görülür ama şu an çok erken çok şaşırdım gerçekten
senin kaçıncı gebeliğin canım?
valla istemsiz olarak gobişimi severken canım kızım dıyorumHmm ben de acaba 2. Olunca mı erken hissediliyor diye düşünmüştümerkek bebeğin erken hissedildiğini ben de duymuştum hatta benim hislerim de o yönde
![]()
Hanimlar radyasyondan bahsedilmis de ben de bi sey ekleyim. Bulasik makinesi de calismaya ilk basladigi zaman cok yuksek radyasyon yayiyormus. Telefon bilgisayara dikkat edilir elbet ama bu genelde gozden kaciyor. Mumkun oldugu kadar mutfaktan cikacaginiz zaman calistirin makineyi.
Bende çok sivilcelendim heryerimde varvalla istemsiz olarak gobişimi severken canım kızım dıyorumama sankı erkek olcak gıbı gelıo banada
hayırlısı allahtan ya
bide bişey sorucam yaa benım yüzüm kollarım cok şiş nasıl geçecek bu durum acaba? bide sivilcelerim cok cıkmaya basladı maske yapsam zararı falan olurmu acaba dıyorum
![]()