2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hersey yolundaymis sevindim canim. Cinsiyet tahmini yapti mi:) benimki yaptıama bakalim tutar mi

Sağol tatlım, darısı herkesin başına inşallah. Bizimki kalp atışında da yapmıştı, yine yaptı ve erkeğe benziyor dedi bakalım :) sağlıklı olsun da benim için ikisi de çok güzel.

En erken 15 de hissederiz heralde cnm sende kaldımı belirti

Ne yazik ki. 10. haftaya kadar bekledi belirtiler ama 2 haftadir canima okudu. mide bulantisi had safhada ve progestan alsam beyaz, almayi unuttugumda da boyle degisik sari bi akinti. bakalim. sende hic olmamisti dime bulanti

Ne yazik ki. 10. haftaya kadar bekledi belirtiler ama 2 haftadir canima okudu. mide bulantisi had safhada ve progestan alsam beyaz, almayi unuttugumda da boyle degisik sari bi akinti. bakalim. sende hic olmamisti dime bulanti
Yok cnm bende hiç yok bulantı dikkat ettimde bendede progestan aldığımda çok akıntı oluyor 1 gün durup 1 gün içiyorum son 2 kaldı ilaçtan
Bol bol iştah artışı var 1.5 kilo aldım yiyorum tekrar acıkıyorum

Sağol tatlım, darısı herkesin başına inşallah. Bizimki kalp atışında da yapmıştı, yine yaptı ve erkeğe benziyor dedi bakalım :) sağlıklı olsun da benim için ikisi de çok güzel.

ilkmiydi canim?
Aynen hic farki yok tabii ama esiminde benimde hep kiz bebeklere gozumuz gidiyor yine :) Ama hamileligim ilkinden farkli oldugu gectigi icin erkekmi acaba diyorum :)

Yok cnm bende hiç yok bulantı dikkat ettimde bendede progestan aldığımda çok akıntı oluyor 1 gün durup 1 gün içiyorum son 2 kaldı ilaçtan
Bol bol iştah artışı var 1.5 kilo aldım yiyorum tekrar acıkıyorum

Bende bulantidan hep unuttum ilaclari almayi valla. benimde senin gibi 1 gun aralikli oldu hep. kilo aldim diyordum ama doktorda ayni ciktim :)

Görmek çok keyifli ya, dört boyutluda da gösterdi. Uyuyordu, sesten dolayı uyandı kıpırdandı, sonra yine uyudu.
Artık belirtiler olmaması normalmiş, hamileliğin keyifli dedikleri 2.trimestere yaklaşıyoruz çok şükür.
Hareketleri ben de çok istiyorum ya, ama daha çok var sanırım.

Ben ilkinde tam 20. haftada hissetmistim. aslinda yariladik yolu :)

ilkmiydi canim?
Aynen hic farki yok tabii ama esiminde benimde hep kiz bebeklere gozumuz gidiyor yine :) Ama hamileligim ilkinden farkli oldugu gectigi icin erkekmi acaba diyorum :)

İlk canım, daha önceki hamileliğim sonlanmıştı maalesef. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun da kız erkek ikisi de harika:)

Oyle tabi canim saglik en önemlisi. Ben hic bisey hissetmiyordum aslinda ama erkek diyince erkek gibi dusunmeye basladim:) Hatta soylemese daha iyiydi diyorum şimdi
Ben baştan beri erkek hissediyorum kız derse şaşırırım heralde allahım hayırlısını versin

Back
X