- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.941
Ne guzel isimleri konusmaya basladik bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok utandim suan :)
Oglumu da alip tıpış tıpıs gideyim bari :)
Çilek kız diyip duruyo bi görsün :)
Ilk cocugum erkek suan 4 yasinda.Benim Halen içimde ne kız ne erkek olur gibi bi hissiyat hiç Yok o yüzden bi isim fikrim bile yok henüz .. sizler de var mı bişey hisseden :)
Evet onceki hamileligimde bana ondan yaptilar. Sadece 1 tup kan ve 11. Haftada yapildi. Hatta kesin cinsiyeti de veriyor. Biz kiz oldugunu 11. Hafta ogrendik.NIFT diye geciyordu sanirim.
Bebek görmeye gitmiştik arkadas cilek kostümu giydirmis unutmuyo cok tatli :)Yok canım niye utanıyorsun, yurtdışında 12 den önce ultrasona almayan yerler varmış.
Çilek kız çok güzelmiş bu arada :) çok sevimli geliyor kulağa
Benimde eşimin küçük yiğeni erkek olacak deyip duruyor çevrede de erkek olur diyenler var ben hiç bişey hissedemiyorum :))Ilk oglum oglan suan 4 yasinda.
O ilk duydugundan beri kız demi anne cilek kiz demi diyo ona guvenerek kiz diyorum hic erkek gibi dusunmuyorum :)
Hatta eşin yavuz sultan selim diyoda yok artik dedim![]()
Saglikli olsunlardaBenimde eşimin küçük yiğeni erkek olacak deyip duruyor çevrede de erkek olur diyenler var ben hiç bişey hissedemiyorum :))

Benim Halen içimde ne kız ne erkek olur gibi bi hissiyat hiç Yok o yüzden bi isim fikrim bile yok henüz .. sizler de var mı bişey hisseden :)
Çok türk hissediyo![]()
![]()
ay valla bilmiyom napcamı kafam allak bullak bu tarama testleri beni benden aldı yaptırma 3 lü yaptırırsın dedi dr perşembe baska dr gitcem bakalım ne dicek ense kalınlıgını ben gidince sorucam bu seferİkili test zamanı bakıyorlar ense kalınlığına normal kontrolde demezler bence.. ayrıca 2li testle 3lü test dedikleri birbirinden farklı şeylermiş canım.. ben de daha tecrübe etmedim ama YouTube'da izledim detaylı videosunu
Ya eğer yaptırmaktan yanaysan 14. Haftaya gelmeden yapılıyormuş bu ikili test ve ense kalınlığı vs.. ben de 25ine aldım randevuyu sen de vakit geçmeden başka doktora sor ozaman canımay valla bilmiyom napcamı kafam allak bullak bu tarama testleri beni benden aldı yaptırma 3 lü yaptırırsın dedi dr perşembe baska dr gitcem bakalım ne dicek ense kalınlıgını ben gidince sorucam bu sefer
Canım resim baya dalgalı ama şu an kıza benzettim. İki hafta içinde gideceksen daha net bir fotoğraf alırsın, bir daha bakarız.
Bana erkek gibi geldi otuz derecelik bi açi var sanki:) ama cok net degil resim
Dikkat ettim de Sizinle hep ayni şeyleri yasiyoruz bulantı bunun sonucu ilaçları unutma alamama
Esimin adı oğuzhan :)
Hatta alparslan koycaklarmis son anda vazgecmisler :)
Simdi oglum olursa yavuz selim koyucaz kizada Allh kerim :)
Yok ya :) bende ilk 9. haftada gittim :) hatta kanamam olmasaydi gitmeyecektim 12. haftaya kadar :) ama bi gidince arkasi geliyoCok utandim suan :)
Oglumu da alip tıpış tıpıs gideyim bari :)
Çilek kız diyip duruyo bi görsün :)