- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.161
Canım kayinpederim bir konuda benim ailemi cahil olmakla suçladı ve siz her istediginizde kızınıza gonderemem benim hayat tarzima uygun degil dedi. Ne yapsaydi abim düğün arefesi aile resmen ezmeye başladı eşyaları kendileri secmek istedi sanki onlar yaşayacaktı her bir b..ka burunlarini soktular. O zaman da abim benim kardeşim üniversite okumus egitimli terbiyeli biri senin kurallarina gelemez sen begenmiyorsan git dagdan bir inek bul evine getir dedi sonra olaylar olaylar.. Benim bile sonradan haberim oldu bunlardan. Düğün yaptık biz birbirimizi seviyoruz eşimle ama ailesiyle aram yok. Her şeye burunlarını soktular ya şimdi burda da her şeyi anlatmak istemiyorum ama kayinpederim ve erkek kardeşi eşya alırken bizimle iç çamaşır dükkanına bile girdi oturdular tezgahin önüne. Daha ben ne yapayim benim ailem ne yapsın.. Ayy sinirlerim bozuldu yine hatirlamak bile istemiyorum bunun gibi birçok örnek var daha..Yani seninle bu kadar ara bozmaya degecek birsey degil haklisin, hatta senin sucun bile yok. tutup abinle gorusmeseler neyse ama abinde esini kucuk gormus gibi olmus. e bi ailenin hosuna gitmemesi cok normal. yani bana demis olsalar bende bozulurdum simdi