• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende eşime ara ara diyordum bugün yine biri bebeğini kaybetmiş ne çok kaybeden var falan diye etkileniyor insan tabi. Eşimde girme okuma senin moralini bozuyor diyordu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet aynen, benim esimde oyle diyor. yazik onlarda bizi dusunuyor iste :)

Geçen yıl da aynı şekilde yakın arkadaşımın oğlu el ayak ağız hastaligina yakalandı. Antibiyotik dahi fayda etmedi.

Ben bu sene denizi es geçiyorum. Kalabalık olmayan yerlerde sıkıntı yok falan dendi ama... zaten riskim de var yolculuk yasak. Seneye iki çocukluk deniz tatili planı yaptım. Allah gerçekleştirsin inşallah

Virüs kaynaklı olunca antibiyotik işe yaramıyormuş sanırım.

Amin inşallah, ben de ilk bebekli tatili yapmayı çok istiyorum. İnşallah inşallah.

Kizlar cok2 atresli bir donem gecirdim ama şu am cok mutluyum bebegimizi gördük kıpır kıpırdi masallah :)) agzini acip duruyor aynı babasi gibi aç boğaz olacak dedim güldük:) çok rahatladim valla darisi merak edenlerin başına

Maşallah ona :) bebeğini düşün gerisini boşver tatlım, zaten gereksiz teferrüat :)

Mrb arkadaşlar oncelikle Allah hepimizin yavrumuzu hayirli sagliklisiyla kucağımıza almayi nesip etsin
Bnde 12 haftalik hamileyim doktorum ikili test uçlu test falan buseyler dedi pek anlamadim ikili test ne zaman yapilir nedir kan alicaklar dmi

Kızlar catlak kremi kullanmaya ne zaman baslayacagiz aslinda sanki şimdi baslasak anca yumusamaya esnemeye baslar cildimiz. Bilgisi olan var mi bu konuda

Mrb arkadaşlar oncelikle Allah hepimizin yavrumuzu hayirli sagliklisiyla kucağımıza almayi nesip etsin
Bnde 12 haftalik hamileyim doktorum ikili test uçlu test falan buseyler dedi pek anlamadim ikili test ne zaman yapilir nedir kan alicaklar dmi

İkili testi 11-14.haftalar arasında yapıyorlar sanırım. Ultrason kontrolü ve alınan kanda bakılan iki değerle yorumlanan bir test.

Merhabalar buraya yeni katildim herkes bebisini saglikla kucagina alsin insallah Doktorum gebelik rutin tahlilleri istedi haftaya kontrole goturucem sonuclari 9. Haftama giricem o zaman. B12 degerim 96 cikti , boyle degeri dusuk cikan var mi acaba ve onerilen sey nedir biliyor musunuz?

Selam kızlar yarın ikili test için gidicem cinsiyet tahmini yapar mı acaba 11+6 olucam :) kızımda ikili testte belli olmuştu 12 haftada

Back
X