- 6 Haziran 2015
- 1.889
- 2.385
- 83
- 43
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.281
SAğol canım yatıyorum hastanede,bebekler iyi şükür ama risk devam ediyor maalesefAvrenim cnm nasıl oldun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SAğol canım yatıyorum hastanede,bebekler iyi şükür ama risk devam ediyor maalesefAvrenim cnm nasıl oldun ?
SAğol canım yatıyorum hastanede,bebekler iyi şükür ama risk devam ediyor maalesefsen nasılsın herşey yolundadır inşallah
SAğol canım yatıyorum hastanede,bebekler iyi şükür ama risk devam ediyor maalesefsen nasılsın herşey yolundadır inşallah
Allah yardimcin olsun canim ins bugünlerde gecer bende senin durumundayim kanama devam ediyor riks devam ediyor Allaha emanet kuzularimiz Allah en hayirlisini versin korku icnde beklemek zor
Anladım cnm ben bugün normalde 10+5 im ama 11+1 oldum bu sefer gittiğimde kesinleşir heralde kaç haftalık olduğuPazar 11+1 dim cnm erken döllenmeyim önde gidiyorum ben
Ben ayaklarimi uzatarak sirt ustu yattigimda sag kasikta cok rahatsiz edici gerilme ve batma oluyor.Günaydın kızlar yattığım zaman falan hapşururken kasıklarım kopacak gibi geriliyor sizdede oluyormu
Birde dünden beri sırtım ve belim ağrıyor sizde durumlar nasıl
Bende hapşurunca cnm sanki ordan birşeyler kopuyorBen ayaklarimi uzatarak sirt ustu yattigimda sag kasikta cok rahatsiz edici gerilme ve batma oluyor.
Ablamda normalde tüy bile olmaz canim hamilelikte badem yağı kullandı karninda tüylenme olmaya başlayınca bıraktı. Aslinda en guzelo dogal yağ almak aktardan. O zaman ben bir ara gidip aktarlara danisayimValla canım önemli olan düzenli nemlendirmek şu aktarlardan badem yağı kakao yağı alıp karışımını sürebilirsin bio oil olabilir Hindistan cevizi yağı olabilir ya çatlak önleyici bi krem olabilir orası senin tercihine kalmış
Allah şifa versin inşallah kuzum ya çok az kaldı sabret biraz dahaSAğol canım yatıyorum hastanede,bebekler iyi şükür ama risk devam ediyor maalesefsen nasılsın herşey yolundadır inşallah
Allah yardimcin olsun canim ins bugünlerde gecer bende senin durumundayim kanama devam ediyor riks devam ediyor Allaha emanet kuzularimiz Allah en hayirlisini versin korku icnde beklemek zor
Günaydın kızlar yattığım zaman falan hapşururken kasıklarım kopacak gibi geriliyor sizdede oluyormu
Birde dünden beri sırtım ve belim ağrıyor sizde durumlar nasıl
Ben ayaklarimi uzatarak sirt ustu yattigimda sag kasikta cok rahatsiz edici gerilme ve batma oluyor.
Kendime nazar ettim cnm birşey hissetmiyorum diye belim ayakta durunca kopacak gibi oluyor vajinanın üstünde iğne batması gibi birşeyler oluyorBende de benzer şeyler oluyor. Sabah uyandığımda sırt üstü yatarsam kasıklarım gergin oluyor, hatta uyanınca gerinmek istersin ya onu yapmaya cesaret edemiyorum.
Gerçi kitapta bu haftalarda bu tür ağrılar olabilir yazıyordu.
Merhaba güzel anne adayları..
Ben de Şubat annesi olmaya adayım.. Hepimize bu dönemi sağlıkla geçirmeyi nasip etsin Rabbim.
Kendime nazar ettim cnm birşey hissetmiyorum diye belim ayakta durunca kopacak gibi oluyor vajinanın üstünde iğne batması gibi birşeyler oluyor
Canim insallah iyi olcak bebıslerin cnm allah koruyacak onları ben evde yatıyorum hic bir is yapmiyorum kesede farklı yerlerinde kanama oluyo ilaclara devam cnm hafta cuma gidicem cnm insallah gecmistir aklım sende seni cok iyi anliyorum korku icinde yasamak cok kötü insallah atlatcaz cnm guzel günleri görücez insallah allah herkese diledigi saglıklı hayırlı evlatlar versin haraketlerine kadar dikkat et cnmSAğol canım yatıyorum hastanede,bebekler iyi şükür ama risk devam ediyor maalesefsen nasılsın herşey yolundadır inşallah