- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #7.041
Meraba kizlar bende 9+2 haftalik hamileyim. Nasipse subat annesiyim. Ilk gebeligim ve bazi seyler beni tedirgin ediyor. 3 gundur sag yumurtaligim arada batiyor. Endiseleniyorum. Normal mi durekli doktora gidip bebegim iyi mi diye bakmak istiyorum. Simdi 12. Haftada gideccez ikili test icin cok uzun geliyor zqman 3 hafta var daha.
canım bende tam 1 ay sonra gittim doktora. bu arada aboo neler neler geçti. yok niye şöyle olmuyor yok niye böyle olmuyor diye. sık gitmek te iyi değil de bana doktorum kasık ağrısı olur, batma olur, bir sorun yok demişti. ama kanama gibi şeyler olursa gel demişti. bence takip etde inşallah bir sey olacağını sanmıyorumda geçmezse sorarsın doktoruna hem arada görmüş te olursun bebeğini
Bende bulantı hiç olmadı ama karnımda acayip bir şişlik var sanki 6 aylık hamile gibiyim.
ya beni gören hamilemisin diye soruyor zaten. hamilelik göbeği değil bildiğin karın bu :) ama ne yesem şişkinlik halinde oluyor hemen. ablamda olmuştu da onunla çok dalga geçmiştik hatırlıyorum.

sadece peynir ve süt ile bir hamilelik geçirmiştim, oğlum 4 kilo doğdu :) bol bol tüketin kızlar hazır canınız çekerken peynir iyidir iyidir