- 17 Temmuz 2012
- 444
- 253
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #7.901
Hayırlı sonuclar insallah.Kızlar yarın ikili test sonucumu alacağım dua edin bana çok heyecanlıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sonuclar insallah.Kızlar yarın ikili test sonucumu alacağım dua edin bana çok heyecanlıyım
Kardeş candır e sen mecbur yapacaksın senin ilkti sanırım![]()
Kizlar ikizlerimin kalpleri durmus carsamba kurtaj olcam.dunyam basima yikildi zaten zar zor olmustu![]()
Canim her ay 4 haftadan olusmaz sadece birkac gün de sapma olur. Çünkü 4×7=28... Ama bir ayda 30 gün vardir. Yani tam 4 haftalik oldugumuzda 1 aylik olmuyoruz 4 hafta 2 gün olumca bir aylik oluyoruz. İkinci ayda uzerine +4 gün koyuyoruz. Ve her ay +6..+8.... Şeklinde ikişer gün artiyor.Bu tablonun iki farklı halı var. Biri diyor ki ger ay dört haftadan oluşur. Diğeri de bu işte. Hangisi doğru bilemedim.
Canim ben erkege benzettim hayirlisi olsun :))Kızlar kızlar yakından cektim bir daha bi baksanız benim minnak kuzuya :))
Kızlar ilk göbüş fotosu benden gelsin o zaman :)
Sizinkiler ne alemde![]()
Takmayın kafaya ben 35 yaşındayım.. ilkindede 30 dum.. geç kalanlardanım
Canım 12 haftalık attığım resim daha yakından mı çekip atıyım
Bende 34 yaşındayım 3. Gebelik bakalım üçüncü oğlum olursa 4. yü denemeyi düşünüyorum
Kızlar benim sağ kulağımda devamli basınçlı bir ses var kalp atışlarımı duyuyorum aranızda böyle bişey yaşayan var mı? Kan basıncı arttığından oluyor diye düşünüyorum. Tedirginim birazcık.
Hadi ya tühhCanim ben nubu tam goremedim. Nubun oldugu yere arti isareti gelmis o yuzden bi yorum yapamıyorum
İnşallah canım sağlıklı olsunlarda bizimki sadece merak işteCanim ben erkege benzettim hayirlisi olsun :))
Kızlar kızlar yakından cektim bir daha bi baksanız benim minnak kuzuya :))
Kızlar yarın ikili test sonucumu alacağım dua edin bana çok heyecanlıyım
Attım canım benim baksana bi msjlaraEvet sadece bebeğin olduğu kısmı atarsan bakalım hemencik
Nub nedir ki kuzu nasıl görünmesi gerek onunNub görünmüyor canım sanki ama içime doğan kız :)
benum arkadasimin ikizleri beren ve durueda akrabalarda var yoksa olabilirdi bende onun yerine ada olarak değiştirdim :)
Tabi ki canim evlat sevgisi cinsiyete göre olmaz cok sevecegimiz ve sevinecegimiz kesin :)İnşallah canım sağlıklı olsunlarda bizimki sadece merak işte
Ben de meyveye çok düştüm buaralar karpuz kavun şeftali siyah erik üzüm her gün yemem lazım çok canım istiyor tabi aşırı tüketmuyum ama illa yicem kendime inanamıyorum ya normalde aklıma bile gelme z bu bebi beni çok değiştirdiSelam kızlar
Canım sürekli elma armut erik çekiyor
Sizde de var mı bu durum
Ama herhangi değil
Köy armudu elması
Böyle ısırınca sert olanlardan ama bulamıyorum
Gözüm sürekli manavlarda