- 2 Mayıs 2017
- 508
- 438
- 18
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.041
3 aydan itibaren diye biliyorum. İnadına sağ rahatTecrübeli anneler, belli bir haftadan sonra sol tarafa dönüp yatmak daha sağlıklıymış ya, kaçıncı hafta bilen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aydan itibaren diye biliyorum. İnadına sağ rahatTecrübeli anneler, belli bir haftadan sonra sol tarafa dönüp yatmak daha sağlıklıymış ya, kaçıncı hafta bilen var mı?
Olurmu cnm kızı olanın 2.de kızSanki öğrenince bişey olacak ben de anlamıyorum hiç :))
Ben de öyle o yüzden hep solda yatıyorum :)) Arada sağa yatmanın da bir zararı yok ama sola yatmak faydalı ilerki aylar yatakta döne döne bir hal oluyorsun zaten :))
Bizde 12+3 olduk bu gün cinsiyet tahmini alabilir miyim arkadaşlar
3 aydan itibaren diye biliyorum. İnadına sağ rahat
Aynen boyle oluyo kardesimin ilk erkek ikincinin de erkek olacagini ogrendiler olsun yasin kucuk daha 3. De kiz olur diyorlar. Yani illa farkli cinsiyet olmasi gerekiyor boyle bi baski var üzerimizdeOlurmu cnm kızı olanın 2.de kız
Erkek olanın 2.de erkek olursa vah vah tuh tuh diyecekler
Aynen öyleOlurmu cnm kızı olanın 2.de kız
Benim sağ tarafımda çekilme gibi bi his oluyor genelde kendim yatakta dönerken falan
Benim de sol tarafım
Zaten hep sol kaşığım agrıyor
Şimdi ise karnımın sol tarafı yumru gibi şiş
Bizim bebişler yukarı çıktı mı artık kızlar
Dün karnımın yanına sert birşey değdi canım yandı içinden acıdı hissettim
Sonra yatarken dönerken falan ani çekilme kramp gibi birşeyler hissediyorum hareket etmeye korkar oldum![]()
Göbek deligine doğru gelmişler :) evet artık bende hareket ettikçe kasıklarımda çekilmeler hissetmeye başladım özellikle bu haftada arttı bendeBenim de sol tarafım
Zaten hep sol kaşığım agrıyor
Şimdi ise karnımın sol tarafı yumru gibi şiş
Bizim bebişler yukarı çıktı mı artık kızlar
Dün karnımın yanına sert birşey değdi canım yandı içinden acıdı hissettim
Sonra yatarken dönerken falan ani çekilme kramp gibi birşeyler hissediyorum hareket etmeye korkar oldum![]()
Al bendende o kadar. Tek bekleme amaçları o.Olurmu cnm kızı olanın 2.de kız
Olurmu cnm kızı olanın 2.de kız
Erkek gibi görünüyor![]()
Benim 2 oğlum var belki bu kız olur diye ümitlendim ama bu da erkek olacak anlaşılan . Sağlıcakla doğsunlardaErkek gibi görünüyor![]()
Tabi erkek olsa rahat eder huzur bulurlar. Hoş kiz olsada bana diyecekleri belli, keşke erkek olsaydı şimdi anlaşamazlar. Yaranamazsın vallaDoğru ya millet e malzeme lazım canım bnm de pusu da bekliyor dedikoducular ah bir öğrenseler de tüh tüh deyip bıyık altından gülseler![]()
Size ne diye insnaın çığlık atası geliyor. Manyak bu millet ya. Kimseye bunu yapmadım yapmıcam da. Bana ne kimin ne cinsiyette çocuğu olacağından. Sağlıklı, hayırlı diye dilemekten ötesi arkadaş olarak bana düşmez.Aynen boyle oluyo kardesimin ilk erkek ikincinin de erkek olacagini ogrendiler olsun yasin kucuk daha 3. De kiz olur diyorlar. Yani illa farkli cinsiyet olmasi gerekiyor boyle bi baski var üzerimizde
Tabi erkek olsa rahat eder huzur bulurlar. Hoş kiz olsada bana diyecekleri belli, keşke erkek olsaydı şimdi anlaşamazlar. Yaranamazsın valla
Ben oğlumda kötü yorum yapanlara kaç yasinda olursa olsun siz doğurun biz sevelim benim cinsiyet belirleme yeteneğim yok ama belli ki sizin var diyordum![]()
Emim olmamakla beraber erkek gibi geldi. Sanki dik nubu. Gönlündeki neyse o olsun diyorumEki Görüntüle 2028413 Eki Görüntüle 2028414 Eki Görüntüle 2028415
Hadi bu sefer nub yorumu bekliyorum senden
Emim olmamakla beraber erkek gibi geldi. Sanki dik nubu. Gönlündeki neyse o olsun diyorum![]()