- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.161
Banada arkamdan yine kızı olacak diyorlarmış olsa nolcak oda benim evladım cnmKızlar bir de benim bir komşum var. Birkaç ay önce dogum yaptı hep erkek istiyordu dua ediyordu. Kocasi kız istiyordu o hep erkek erkek diye yatip kalkiyordu. Kızı olacağını öğrendiğinde hiç sevinmedi diyebilirim. Ben hep ona teselli verdim. Dinimizde bile ilk evladın kız olmasi daha hayirlidir. Sağlıklı olsun ohh ne güzel kiyafetler aliriz ona şimdi falan diyordum moral olsun diye.. Ama içinde kaldi erkek olmamasi resmen. Şimdi benim hamile oldugumu öğrendiği andan beri toplum icinde her yerde innnnşallaaaahh kızın olur diyo bana. Ben de ağzının cevabını veremiyorum. Hayırlısı olsun cinsiyeti sonra diyip konuyu kapatıyorum. Hayır kızım olsa sana ne oğlum olsa sana ne. Bari bana yapma yani ben senin ne kadar erkek delisi olduğunu biliyorum. Sanki içinde bir kıskançlıkla bekliyor bebegimin cinsiyetini. Kız olsun ne var yani cinsiyetlerin birnirinden üstünlüğü yok benim için. Ama var ya sırf o kız yüzünden dün içimden dua ettim. Allah ım böyle fesat insanları kendi küçük beyinleri dünyaları içinde sevindirme dedim. Sanki benim bebegimin cinsiyetinden ona neyse...![]()