• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
:KK48:
IMG_7222.webp
:KK43:
IMG_7221.webp
Kızlar bugün kontrolümüz vardı 12+1
Şükürler olsun herşey normal
Çünkü oğlum hep geriden geliyordu
Bir de
Biz de doktor da erkek dedi
  • Yine kızı beceremedim :KK43::olamaz:
  • Siz ne dersiniz bebişimin durumu ve cinsiyeti için
  • Öpüldünüz hepiniz

Merhaba arkadaşlar kontrol güzel geçti ense kalınlığı iyi çıktı ikili için kan verdim cinsiyeti değişmedi kesin kız ikiside :) çok güzellerdi büyümüşler 6 cm olmuş ikiside ilk defa yan yana gördüm ikisini hep ayrı ayrı gösteriyordu dr duruslarindan dolayi bir ara bi tanesi eliyle diğer kardeşine dokundu allahım kucağımıza almayi nasip etsin inşallah onları görünce dr a soracağım soruları unuttum sonraki kontrole kaldı sorular :)

Daha önceden bebeğini kaybeden anneler beni daha iyi anlar sanırım.Tam gene o haftalardayım ve sürekli göğsüm geçti acaba bişeymi var,şu oldu diğerindede olmuştu demekten kendimi alamıyorum:KK17:sizde hala endişe yaşıyormusunuz benim gibi.

Ben de tam o haftalardayım, illaki endişe oluyor ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Üstelik ben 20.haftalara kadar devam edeceğim anlaşılan :)

:KK48:Eki Görüntüle 2029305 :KK43:Eki Görüntüle 2029304 Kızlar bugün kontrolümüz vardı 12+1
Bir de
  • Öpüldünüz hepiniz
Maşallah kuzuya canım Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin cinsiyet farklı olsun hevesi oluyo insanda bende ilk çocuğum erkek diye kız olsunlar çok istedim ama erkekte olsa kızda olsa evlat çok başka bişey çok seviliyor rabbim hayırlı evlat versin

Herkese meraba arkadaslar uzun zamandir girmiyorum bildirim gelmedi bana kimse yazmiyo sandim bi baktim ki neler kacirmisim neler guzel haber alan guzel annelere gozunuz aydin diyorum Allah saglikli hayirli kucagima almayi nasip etsin
Kizlar bn ikili test yaptiramadim iki haftadr bebisimi gormedim pzrtesi konturolum var insallah cinsiyet belli olur buarada 14 haftalik olduk cok şükür ama mide bulantilari iştehszlik tiksinme gecmedi ya szdede hala devam ediyormu

Cumartesi ikili test için gidecektim doktorumun işi çıkmış iptal oldu. Haftaya cumartesi de çalışmıyormuş. Eşim olmadan da gidip kan veremem.Hiç mi yaptırmasam şu ikili testi napsam kafam karıştı.

Eşin sabahtan iki saat işini ayarlayamazmı?

Lutfen lutfen lutfen bana bi bakarmisinizzzzzz kizlar ilk tekme ne zamn hissedilir bilginiz varmiiiiii????

Herkese meraba arkadaslar uzun zamandir girmiyorum bildirim gelmedi bana kimse yazmiyo sandim bi baktim ki neler kacirmisim neler guzel haber alan guzel annelere gozunuz aydin diyorum Allah saglikli hayirli kucagima almayi nasip etsin
Kizlar bn ikili test yaptiramadim iki haftadr bebisimi gormedim pzrtesi konturolum var insallah cinsiyet belli olur buarada 14 haftalik olduk cok şükür ama mide bulantilari iştehszlik tiksinme gecmedi ya szdede hala devam ediyormu
Maşallah büyümüştür şimdi kuzu artık belli olur heralde cinsiyeti bendede devam canım bulanti tiksinme

:KK48:Eki Görüntüle 2029305 :KK43:Eki Görüntüle 2029304 Kızlar bugün kontrolümüz vardı 12+1
Bir de
  • Öpüldünüz hepiniz

Gözün aydın, her şey yolundaymış. Doktor erkek diyor tabi bizden iyi biliyor ama nubu kıza benziyor :) demekki sen de nub tutmadı :)

Merhaba arkadaşlar kontrol güzel geçti ense kalınlığı iyi çıktı ikili için kan verdim cinsiyeti değişmedi kesin kız ikiside :) çok güzellerdi büyümüşler 6 cm olmuş ikiside ilk defa yan yana gördüm ikisini hep ayrı ayrı gösteriyordu dr duruslarindan dolayi bir ara bi tanesi eliyle diğer kardeşine dokundu allahım kucağımıza almayi nasip etsin inşallah onları görünce dr a soracağım soruları unuttum sonraki kontrole kaldı sorular :)

Ayyy tek yumurta ikizi mi bi de bu minnaklar :) nasıl şeker olacaklar kim bilir. Gözün aydın canım. Senin karnın hepimizden önce çıkacak.

Maşallah büyümüştür şimdi kuzu artık belli olur heralde cinsiyeti bendede devam canım bulanti tiksinme
Teşekkürler canm acaba bu bulantilar ne zaman gecicek benimki gun gectikce daha yoğunlaşıyor ya artk hic yemk yiyemiyorum senin bebis cinsiyet belli oldumu canm bn cok heycanliyim ya pzrtesiya kadar nasl sabredicem

Back
X