2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayy cok ozeniyorum öyle kendince uyuyan bebeklere :)) sallanan besik yatak almak istemiyorum ama genelde senin gibi konuşuyor herkes. Ya bebek isterse ?
Kendi kendine uyuyan bebek pek yoktur heralde:) kizim once emerek uyurdu sonra emmeyi birakinca yanina yatip kolumu tutarak uyudu. Hala da oyle uyuyor. Ne zaman kendi basina uyuyacak bilmem:) ben biraz rahat bi anneyim ya su soyle olacak buna alistirmiycam gibi dusuncelerim yok. Ne rahatsa benim icin cocuk icin onu tercih ediyorum

Ben ilkinde mevlüt yapmadim ama hediyelik dağıtmıştım. Seviyorum ufak tefek. Çikolata yaptırmistim kücük şiseleri süsleyop kolonya ve yine kücuk siselerde çakil tası çikolata vermiştim herkese. Isteyen atsın sonra icindeki bitince onu düsünerek hazırladim.

Ama doğum gününe baya baya özenmiştim mevlüd yapmayınca:KK45:
Ben de seviyorum biri bana verince de hoşuma gidiyor o yüzden düşünüyorum bişeyler yaptırmak içinde kalıyor bu tarz şeyler insanın o kadar tatlı şeyler var ki bakmaktan kendimi alamıyorum :KK30: Oo ilk doğum günü özellikle çok özenli oluyor :KK28:

Ben de seviyorum biri bana verince de hoşuma gidiyor o yüzden düşünüyorum bişeyler yaptırmak içinde kalıyor bu tarz şeyler insanın o kadar tatlı şeyler var ki bakmaktan kendimi alamıyorum :KK30: Oo ilk doğum günü özellikle çok özenli oluyor :KK28:
Tercih meselesi. Bende saklamam verilenleri ama seviyorum. Ufak bir hatira.

evet cok sik fikirler var maliyeti uygun bisiler istiyorum eminonu tarafina gidicem bakicam
Ben de çok pahalı düşünmüyorum zaten o kadar çok yok dağıtacağım kişi de 50 yi zor bulur yani uzak yakın karışık o da hepsi bir araya gelemez zaten şehir farkı filan :)

Saatte geç olmuş canlar zaten uykuya doyamıyorum biraz yürüdüm de bugün hemen kasığım ağrıdı uyuyayım dinleneyim iyi geceler :KK19::KK54::KK200:

Kizimda bende mevlut yapmadim. bende mevlutten hoslanmayanlardanim. Sadece kendi aramizda Kuran okuduk, bebegimizin duasini yaptik. Dogum icin kucuk kavanozlarda seker dagitmistik, ama oyle resimli felan seyler yapmadim. banada gereksiz geliyor. sadece aile icin dagitirsam kucuk yasin dagitirim, kv heves eder biliyorum. yoksa bencede bagis en mantiklisi. yine mevlut yapmak niyetinde degilim, kendimiz dualariz bebisi insallah.

gokce bebegini hissediyormusun ben fazla hissedemiyorumya buda endise veriyor bana oglumda hissetmistim acaba bizim kixlar mi tembel endisem yersiz mi

gokce bebegini hissediyormusun ben fazla hissedemiyorumya buda endise veriyor bana oglumda hissetmistim acaba bizim kixlar mi tembel endisem yersiz mi
Canım ben de bu hafta başı hissetmeye başladım düzenli değil tabi ama özellikle akşam yatınca filan içerden bişeyler kıpırdıyor hissediyorum :) Yerleri geniş ya daha pek denk gelmiyor olabilir şuan aynı yerde düzenli atıyor hıçkırık olabilir hıçkırmaya başlamışlar çünkü :))

Canım ben de bu hafta başı hissetmeye başladım düzenli değil tabi ama özellikle akşam yatınca filan içerden bişeyler kıpırdıyor hissediyorum :) Yerleri geniş ya daha pek denk gelmiyor olabilir şuan aynı yerde düzenli atıyor hıçkırık olabilir hıçkırmaya başlamışlar çünkü :))
hayirlisi artik cnm haftaya de gidecem ins iyidir kuzum bende az hissediyorum emin olamiuorum ya sikinti orda

hayirlisi artik cnm haftaya de gidecem ins iyidir kuzum bende az hissediyorum emin olamiuorum ya sikinti orda
Hissetsek bile düzenli hissedemezmiş daha canım küçük oldukları için bence iyidir bebiş 20. Hafta da başlar ufak ufak 220 gr kadar şeyler canları ne ki :))

Gunaydin kizlar. Ben de pek mevlut olaylarini falan sevmiyorum ama aileler mecburiyetiyle olacak. Kv nerde yapariz diye dusunmeye basladi bile:) ben de bi ablamda gormustum eyup sabri tuncerden kucuk boy plastik sise gul suyu dagitti ama fiyatini arastirmak lazim. Onlari paketletmis guzelce bebegin adini paketin ustune yazdirmis.Bi de kutuda tesbih oluyor o benim aklimda. Yaninda klasik cikolata ya da seker.

günaydın kızlar bende yedikule hayvan barınağını aramıştım onlara yaptırıyorsun geliri onlara kalıyor şuan için yapacak kişi yurt dışında sipariş alamıyoruz demişlerdi
mevlüt evlenince yapmadım ama kaynanam konustu büyük ihtimal bebek içinde konuşulacak
ben mevlüt yapmadım yapanlara da gitmiyorum hediyemi alıp baska zaman gidiyorum
kayınvalide baskısıyla yapılır mı mevlüt bilmiyorum süs konusunda kararsızım benim ev bebek süsü dolu

ben yedikule yapamıyoruz diyince yatırmaktan vazgectim sonra en yakın arkadaşım yaptırdı düğün süsümü sağolsun benim hayvanları sevdiğimi bildiğinden çok güzel bir lavanta kesesi seçmişti

Son düzenleme:
kına içinde iş arkadaşlarım yaptırmıştı :) süsler konusunda baya bi şanslıydım belki bebek içinde süpriz biri çıkar :KK70:
bi arkadaşımında nişan süsünü kendimiz yaptık 4 kız
kavanoz aldık minik etiket bastırdık içine renkli lokumlar koyduk üstüne silikonla çiçekler eklemiştik mevlüt diye tuttururlarsa ki evlendim kayınvalide daha düğün öncesi tutturdu yeni evliye mevlüt yapılır diye ben yaptırmayınca iyice dinsiz ilan etti beni bu sefer o dertle uğraşamam :KK70:
oldu ki yapıldı lokum dağıtacaksamda öyle bsyler düşünebilirim
ben hastaneye sadece kapı süsü düşünüyorum onuda kendi odasının kapısına da asarım diye

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende yedikule hayvan barınağını aramıştım onlara yaptırıyorsun geliri onlara kalıyor şuan için yapacak kişi yurt dışında sipariş alamıyoruz demişlerdi
mevlüt evlenince yapmadım ama kaynanam konustu büyük ihtimal bebek içinde konuşulacak
ben mevlüt yapmadım yapanlara da gitmiyorum hediyemi alıp baska zaman gidiyorum
kayınvalide baskısıyla yapılır mı mevlüt bilmiyorum süs konusunda kararsızım benim ev bebek süsü dolu

ben yedikule yapamıyoruz diyince yatırmaktan vazgectim sonra en yakın arkadaşım yaptırdı düğün süsümü sağolsun benim hayvanları sevdiğimi bildiğinden çok güzel bir lavanta kesesi seçmişti
Losevide dusunebilirsin canim. Ben nikah sekerimi oraya yaptirdim. Kucuk lavanta keseleri cok guzel oluyor.
Bu arada gunaydun herkese :)

Back
X