- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #16.821
Bayramdan önceki cumartesi gittik aşagıda dedi ne zamandır asagıda bilmiyorum ama bayramdan sonra gittik yukarda dedi 17+5di sanırımSenin kacinci haftada yukari cikti canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayramdan önceki cumartesi gittik aşagıda dedi ne zamandır asagıda bilmiyorum ama bayramdan sonra gittik yukarda dedi 17+5di sanırımSenin kacinci haftada yukari cikti canim?
Aaaa afedersin canm ellettirirsek ne oluyormus ben kacirdim yaaaaa![]()
Canm ayni ilaci bnde ictim 3 gunu hastanelik oldum doktorum hmn yan etki yapmış dediEvet sormalıyım bir süre midem düzelsin diye içmedim şimdi iyiyim içeyim dedim 4 5 gündür. Ondada bugün nasıl bir isal ve karın ağrısı .. teşekkürler
bende yaş geçmedem kardeşi olsun derdindeyimdaha birinciyi doğuramadan 2. nin derdine düştük az ruh hastası değiliz![]()
aynen öyle bizim bebişte pplanda yoktu kısmet işte bakalım 2. olur mu olmaz mı göreceğizhahahaaa, birinciyi doğurduk bitirdik :)
hayat biz planlar yaparken, başımıza gelenler bütünüymüş![]()
Afedersin canm bn göğüsümün ellenmesi cok hosuma gidiyordu iyi ki öğrenmiş oldumGebelikte sıkıntı yoksa Cinsel ilişki olabilir yazıyor ya okuduğum sayfada ama göğüslere dikkat Doğum ü tetikliyor onlarla oynanması yazıyordu
![]()
Cnm tatildeyim telim bozuldu esiminkiyle girdim iyiyim sizlerde iyisinizdir umarim p.tesi donuyoruz 10 gundur tatildeyim :)POWERHACK nerelerdesin? Kayboldun kan gündür.
Yan etkisindede yazıyor sana değiştirdi mı dr.Canm ayni ilaci bnde ictim 3 gunu hastanelik oldum doktorum hmn yan etki yapmış dedi
herkese merhaba öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin..
rabbim izin verirse benim prensesimde şubatta doğacak...
gebelikte göğüs ellenmesi olayı iddia sadece. aynı şeyi emzirmeyin göğüs uyarılırsa düşük olur da diyorlar ama bir sürü kişi tandem emzirme yapıyor. yani hamile iken bebeğini emzirmeye devam ediyor.
amin hepimizin ki inşallah .. ben baya zorluk çektim daha önce ikiz kaybım var rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder..Hoşgeldin, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin :)
hamilelik öncesi yoktu canım. bak şuan masabaşında oturuyorum. sol ayağımı oynatıyorum kuyruk sokumuma ağrı veriyor. acayip bişey bu. ben lisdeyken 15 yaşında sanırım merdivenlerden düşmüştüm popo üstü o zaman kalçamın bir tarafı kapkara morarmıştı. hastaneye gitmiştim kırık çıkık vs çıkmadı ezik demişti dr. şimdi bel bölgeme içerden baskı başlayınca acaba o zamanki düşmemle bi alakası olabilir mi diye düşünüyorum bazen![]()
Kabızlık çok kötü yaptı cnm yaben de sordum maalesef kullanmamız gerekiyor. ama bir kaç hafta sonra alışıyor sanki düzenli içince.
Çok şaşırdım ya o kadar belli ki dikey dikey dalga dalga olmuşum yıkıldımamanın başladı mı? ben her banyoda inceliyorum şimdlik bir şey yok. ama her gün kremleniyorum.
İnşallah olmaz canım ya valla bir olmuş ki dikey dikey dalga dalgayaa. benim karın bölgemde biraz yağlanma vardı. o yüzden henüz çatlama yada belirtileri yok. sadece alt bikini bölgesinden göbeğe kadar kahveli bir çizgi var
teşekkürler
Güneşte çok kalmazsan olmaz inşallah canımever ergen gibi sivilceliyim cildim bozulmaz inş diyordum başladı sivilcelenmeler umarım lekelenmem gerçi güneş kremi yaz kış kullanıyorum ama bilemedim olmaz inş.
Olabilir canım kv dem de küçükken düşmüş şimdi ağrısını çekiyor ..
Hamilelikte de her hastalık çıkılıyor sağ bacağım uyuşuyor ağrıdan bnm
İnşallah olmaz canım ya valla bir olmuş ki dikey dikey dalga dalga![]()
Oğlum bugün 2 yaşına girdi canım ideal bence :))bende çok açmadan 2 yaşına gelince hamile kalmayı düşünüyorum ama doğuran herkes hamileyken 2. hemen yaparım diyorsun ama büyütürken 2. mi aslaa ya da cok sonra diyorsun diyo
bakalım ne olacak