- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #16.881
Tabi canım ben okuduğumu söyledim sadeceben emziriyorum hala bence o kesın bir durum değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım ben okuduğumu söyledim sadeceben emziriyorum hala bence o kesın bir durum değil.
Aaaaa elti deyince kanım çekiliyorbanada annem diyor :) saolsun kendisi 2 kaynana 4 görümce 5 elti gücünde.
Gözünaydın canım maşallah bebişe de :)Selam kizlar bugunki mesajlari henuz okumadım umarim herkes iyidir. Akintim oldugu icin gecenlerde tahlil verip sonuclarin almamistim bugün gidip aldım cok şükür sorun çıkmadı akıntı normalmis. Bebegimi de tekrar gördüm çok şükür iyi saglikli kilosu boyu da iyi. Kendime söz verdim artik ayrintili usg ye kadar sabredip beklicem nerdeyse her hafta bir bahaneyle usg ye yiriyorum:))
Gayet alindim :) hatta bunu annemin yapmasi daha cok koydu diyebilirim.Aaaaa elti deyince kanım çekiliyor
Anne iyidir iyii ana gibi yar olmaz onun dediğine alınmıyoruz en azından kaynana dese ooooo![]()
Anlayışsız yaklaşım gibi olmuş biraz ama o da heyecanlıdır tabi ondan demiştir belki de :)Gayet alindim :) hatta bunu annemin yapmasi daha cok koydu diyebilirim.
Bugün 19+0 olduk canim. Boyu 25 cm grami 315.. Kilosu en az 275 ve üzeriyse normaldir canim. Ayrica ben bu verileri pek kafama takmiyorum çünkü bebegin kilosu son aylarda atağa geçebiliyor ya da yavas ilerleyebiliyor. Senin bebegin kac hafta ve günlükken degerleri nasildi?Gözünaydın canım maşallah bebişe de :)
Kaç dedim canım boyu kilosuna bnm ki zayıf geldi bana normali ne acaba?
incir benim kabzligima iyi geldi cnm tavsiye ederimKabızlık çok kötü yaptı cnm ya
Gebelik takvimin farklı o zaman canım sankiBugün 19+0 olduk canim. Boyu 25 cm grami 315.. Kilosu en az 275 ve üzeriyse normaldir canim. Ayrica ben bu verileri pek kafama takmiyorum çünkü bebegin kilosu son aylarda atağa geçebiliyor ya da yavas ilerleyebiliyor. Senin bebegin kac hafta ve günlükken degerleri nasildi?
Nasil yani canim anlamadimGebelik takvimin farklı o zaman canım sanki
Bemve hic gakilacak degerler degil bunlar canim saglikli olsunlar yeter ki. Benim kocamin boyu 1.75 ama dedesinin boyu tam 2 metre. Esimin amcaları da 1.90 uzeri. Belki genetiktir ya da belki ilerleyen haftalarda gelisimi bu kadar hizli olmayabilirMaşallah canım size
19+0 da 18 cm 220 gr dı canım doktor iyi dedi ama çok küçük oğlum da böyleydi, benim bebişler niye böyle oluyor ki![]()
Olabilir canım eşimle ben de çok uzun sayılmayız ilerde hızlanıyormuş kilo alımı uzaması filan süt yoğurt bunlara tekrar başlayayım en iyisi :)Bemve hic gakilacak degerler degil bunlar canim saglikli olsunlar yeter ki. Benim kocamin boyu 1.75 ama dedesinin boyu tam 2 metre. Esimin amcaları da 1.90 uzeri. Belki genetiktir ya da belki ilerleyen haftalarda gelisimi bu kadar hizli olmayabilir
Canım bugün 19+0 mısın ? Gebelik takvimine göre 19+3 olman lazım ya ondan dedim :)Nasil yani canim anlamadim
Inanir misin ben en son süt iceli 5-6 sene olmustur bir tek geçen bir bardak içtim. Yogurt da haftada birkac kase yiyebiliyorum. Ama yanlış yapıyorum kemikleri uzamasi bir yana sağlıklı olmayabilir bu beslenmeyle. Ben de süt içmeye baslamaliyim.Olabilir canım eşimle ben de çok uzun sayılmayız ilerde hızlanıyormuş kilo alımı uzaması filan süt yoğurt bunlara tekrar başlayayım en iyisi :)
Çok etkili bunlar canım bebişin gelişimi hızlanıyor oğlumda çok faydasını görmüştüm :)Inanir misin ben en son süt iceli 5-6 sene olmustur bir tek geçen bir bardak içtim. Yogurt da haftada birkac kase yiyebiliyorum. Ama yanlış yapıyorum kemikleri uzamasi bir yana sağlıklı olmayabilir bu beslenmeyle. Ben de süt içmeye baslamaliyim.
Hayir canim benim son adet tarihim 5 mayıs. Ben her cuma günü yeni haftama giriyorum. Ama usg de de boyutlarına göre 19+5 çıktı. Sen nerden hesapladin ki benim günümü:))Canım bugün 19+0 mısın ? Gebelik takvimine göre 19+3 olman lazım ya ondan dedim :)
Herkes kızıyor bana ama ben çok çayciyim resmen çay aşeriyorumÇok etkili bunlar canım bebişin gelişimi hızlanıyor oğlumda çok faydasını görmüştüm :)