- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #17.241
günaydın kızlar ben geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnn, kabuslar hepimizin derdi sanirim, insallah yer bulursun canim. Insan gorunce cok rahatliyor. Mutlaka gir bi gor bence.ben bugün yine kabus gördüm beyaz saçlı çirkin bi yaşlı adam ipek yok ipek yok diye bağırıyordu gözlerini açarak bana korktum sabah eşime kontrol hakkımız varken 20. haftayı beklemeyelim gidelim dedim randevu alacağım bugün en azından bi göreyim kalbinin sesini duyayım
eşimde bugün kabus görmüş hapse düşüyormuş falan ikimizde bi acayip uyandık bebeği görmeden rahat edemeyeceğiz eşim hemen bugün gidelim dedi umarım boş yer bulurum
:)Gunaydinnn, kabuslar hepimizin derdi sanirim, insallah yer bulursun canim. Insan gorunce cok rahatliyor. Mutlaka gir bi gor bence.
Benim kabusum da bebegim dogmus parka gitmisiz. Bi tane deli bize sardi etrafimizda donuyor falan sonra bicagi cikardi. Ben bebegi koruyayim derken ellerimi bicakladi
Bu arada ben hamile oldugumu ogrenene kadar gunde 1 pakete yakin sigara iciyordum, su an haftada birkac gece ruyamda sigara ictigimi goruyorum![]()
Merhaba :)Kızlar merhaba :)) aslında mart annesiyim ama sezeryan ikinci dogumum olacagı için subat 25gibi dogum yapacagım :)) bu gruptada olmak istedim :) birsey sorucam siz daha tecrübelisiniz 14. Haftada doktorum cinsiyetimize %100 erkek dedi ama yanılma olabilirmi diye düşündüm cok şükür bir kızım var oğlumda olsun cok istiyordum ama içime kuşku düştü bu kadar erken tarihte öğrenen ve kesin olan varmı? Sanki bu sene erkek senesi gibi cok var etrafta:))
Canım bilmiyorum ki bana da 12de doktor çok büyük ihtimal erkek dedi şimdi iki farklı doktor kesin kız diyor o yüzden ben Aradayımckız da olabilir erkek teKızlar merhaba :)) aslında mart annesiyim ama sezeryan ikinci dogumum olacagı için subat 25gibi dogum yapacagım :)) bu gruptada olmak istedim :) birsey sorucam siz daha tecrübelisiniz 14. Haftada doktorum cinsiyetimize %100 erkek dedi ama yanılma olabilirmi diye düşündüm cok şükür bir kızım var oğlumda olsun cok istiyordum ama içime kuşku düştü bu kadar erken tarihte öğrenen ve kesin olan varmı? Sanki bu sene erkek senesi gibi cok var etrafta:))
ben bugün yine kabus gördüm beyaz saçlı çirkin bi yaşlı adam ipek yok ipek yok diye bağırıyordu gözlerini açarak bana korktum sabah eşime kontrol hakkımız varken 20. haftayı beklemeyelim gidelim dedim randevu alacağım bugün en azından bi göreyim kalbinin sesini duyayım
eşimde bugün kabus görmüş hapse düşüyormuş falan ikimizde bi acayip uyandık bebeği görmeden rahat edemeyeceğiz eşim hemen bugün gidelim dedi umarım boş yer bulurum
Gunaydinnn, kabuslar hepimizin derdi sanirim, insallah yer bulursun canim. Insan gorunce cok rahatliyor. Mutlaka gir bi gor bence.
Benim kabusum da bebegim dogmus parka gitmisiz. Bi tane deli bize sardi etrafimizda donuyor falan sonra bicagi cikardi. Ben bebegi koruyayim derken ellerimi bicakladi
Bu arada ben hamile oldugumu ogrenene kadar gunde 1 pakete yakin sigara iciyordum, su an haftada birkac gece ruyamda sigara ictigimi goruyorum![]()
kızlar her gün bir yasinGünaydın kızlar :)
Ben kabus görmüyorum da bana da bir korku geldi karanlıkta bişeyleri bişeylere benzetiyorum hepimiz stresten kafayı yiyoruz benceAma direnin az kaldı
![]()
Bnde canm yasin haric yazdiklarini her gun yatmadan once okuyorum üflüyorum oyle uyuyorum hic kabus gormuyorum cok Şükürkızlar her gün bir yasin
3 fatiha
3 ayetel kürsi
3 felak
3 nas
3 ihlas okuyun
mutlaka bebişe okuyup üfleyin
ben sübyan duası yazdırmadan önce böyle idim
12dekiler doğru olmuyor cnm senin artık netleşmiştir kız benceCanım bilmiyorum ki bana da 12de doktor çok büyük ihtimal erkek dedi şimdi iki farklı doktor kesin kız diyor o yüzden ben Aradayımckız da olabilir erkek te![]()
bende görmüyorum çok şükür. birazda pisikolojik amaBnde canm yasin haric yazdiklarini her gun yatmadan once okuyorum üflüyorum oyle uyuyorum hic kabus gormuyorum cok Şükür
Hayırlı olsun canım Allah utandırmasınGünaydın kızlar bugün ilk okul günümüz prensesim 2. Sınıfa başlayacak![]()
İnşallah iyi geçer canım içini ferah tutKızlar bir önceki yazdıklarınız için teşekkürler:))
Dua edin bana doktora gidiyorum servikal serklaj ameliyatı olabilirim :// geçen gebeliğim de oldum inş güzel geçer ://
Aynen canm bnde ilk baslarda bebegimi goruyordum suan kavgali olan yakinlarimi görüyorum kafaya takimda ruyalara giriyobende görmüyorum çok şükür. birazda pisikolojik ama
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah rahat ol :)Kizlarrr bnde konturola gidiyorum banada dua edin dualariniza ihtiyaçim varrrr