- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #44.721
Aynı canım bizim de tıkanıyor bende damlatiyorum emzirmeden önce. .Kızlar sizinde bebeğinizin burnu sık sık tıkanıyormu?habire serum fizyolojik döküyorum
Canım önce elinle saymayı dene ucunu sonra ağzına ver sütü çekmiyorsa ondan ağlar..benimde çok büyük değil uçları hatta sol göğüs ucum çok küçük ama emince çıkıyo silikon ucu hemen almayabilir bende bir iki gün uğraştım sonra baktı süt geliyor içinde birikiyor emmeye başladı uçla süt sağıyorum bende benim de okadar fazla gelmiyor benim kız 10 günlük oldu daha yeni yeni artmaya başladi senin daha artacaktır..mamayi kesme canım bence doymuyorlar çünkü sen söyleyenlere bakma ver 30ml mama ben öyle yapıyorum beni de emiyo mama da veriyorum yoksa deli gibi kendini sıkarak ağlıyo kıpkırmızı oluyoKızlar ne yapacağımı şaşırdım bebeğim 3 günlük daha hiç emmedi. Ucunu küçük buluyo aslında çok küçükte değil ama ağzına sokunca kriz gecirir gibi ağlıyo. Pompayla sağmaya çalışıyorum daha okadar süt gelmiyo. Silikon uç aldım onlada süt çıkmıyo. Sürekli su ve süt çayı içiyorum ama daha hiç emziremedim. Sarılık olacak diye korkup mama veriyorum ama acaba kessem mi mamayı