2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
merhaba hanımlar uzun zamandır giremiyorum bugun 40.mız cıktı ama oğlumla ayrıyız o yoğun bakımda :KK43: malesef zatürre oldu miniciğim salı günden beri yatıyo buyuk bebek olduğu için cok aglıyo aglamaktan göbek fıtığı atmış damar yolarını sokmus miğdesine giden sondayı sokmus , kahroluyorum :KK43: salgın varmış yenidoğan yoğunbakımı bronsit bebeklerle dolu sizler dikkat edin kuzularınıza , ziyaretci almayın toparlayana kadar böylesi cok zor cok cekiyor bebeciğim ne zaman cıkacagımız belli deil oksijene bağlı dua edin :KK43:
Cok geçmiş olsun kuzum acil şifalar diliyorum tez vakitte kucağında olur insallah kuzum
Slm kizlar bebegi anneme birakip disari cikmistim sut disaridaydi tam 3 saat olmus sagali.dolaba koydum simdi bozulmus mudur ? Nasil anlarim bozuldugunu
Tadına bak canım ekşimişse anlaşılıyor

3. Günümüz hala kaka yok bol cis kokulu gaza devam öyle bi kokuyor ki gazi yaptı sanıyorum koşarak eşimle altını acıyoruz sonuç sıfır :D
Elime sicitgi günleri özledim
Sic yeter ki elime sic modundayım artık :D

Kuzum bebeğinin göbek bağı düştü mü
Bizimki düşmek üzere ama göbeğin ortasında sarı sulu bi görüntü var enfeksiyondan korktum
stay strong26 stay strong26
Kuzum doktor bize ıslak bırakmayın o sarı sulu yerinde gazlı bez var ya onla silin gördükçe banyodan sonra da silin oraya koyun demişti bez değmesin demişti

Kizlar ya bebegimin yuzu vebiynunda isilikler oldu ve inanilmaz cogaldi. Sizdee varmi??
Bizde var bazen çoğalıyor bazen düzeliyor genelde yattığı tarafta oluyor terledikçe sanırım banyo yaptırın demişti doktor bize ama sürekli oluyor geçmiyor her bebekte oluyormus bir de sıcaktan diyorlar ama bence terden

Benim de aynı çıkıyor canım ve bi süreden sonra süt olduğu halde sagmiyor bende biraz bekleyip öyle devam ediyorum...
Sağma makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Ben aventin almıştım o sıra bebek kuvezdeydi. Sanırım bozuk hiç çekmiyor . Ama biz o psikolojik durumla fiş filan kaybettik değiştirmedim . Şimdi yenisini almak istiyorum bebek emmiyor çünkü .hangisinden memnunsunuz ? Inşallah sorum reklam filan icermiyorsur .soruyorum ama :-)

Kızlar bugün sabah bebeğimin kakası mukuslu sümüksü bir haldeydi ve bugün az emip çok uyuyor acaba üşüttü mü burnunda da biraz sümük vardı sıvı şeffaf çok endişeliyim

valla ben bile bunaldim senin annenden sasirmam o yuzden :)
Yok yav valla delircem ben kalbini kırmak hiç istemiyorum o yüzden içimde öyle bi birikti ki anlatamam az önce yine kavga ettik 29 yaşındayım izin almam mi gerekiyo dedim gidemezsin diyo kadın ya :KK34:zaten benden çok sende duruyo dedim evdeyken de o ne demek dedi bana ters ters sana alışkın ben yokken de bişey olmaz dedim..birakip gideceksin yani kızım dedi benim de bi hayatım var yani dedim onu hatirlatinca mi edepsiz oldum dedim yanlış yaptığın çıkamazsın dedi sonuç;gidemiyoruz bi laf daha edersem çekip gidecekmiş bidaha gelmeyecekmiş çok alıngan söylemeden biseyi bin kere düşünüyorum.. bakalım izleyecegi bir program yoksa evde film izleyeceğiz artık :silah:
Gitmezsem kafayı yiyeceğim çok bunaldım de en fazla iki saat zaten uyur de ikna olmuyorss çık git bacım gelince trip atar en fazla esinlende aranız duzelmis olur hem bunu ayarlaması bile bir adım Esin’in güzel bir şey öyle düşün
Valla güzellikle de dedim 2 saat sinema dedim o uyur zaten mama verirsin sütüm de var sagdim dedim uyanana kadar gider geliriz çok mu zor 2 saat dedim ben varken elinden düşürmeyen kadın ben yokken bakamazmış çok komik :KK48: Allahtan çok sabir istiyorum lohusa olan benim ameliyattan çıkan benim karnımın içinde 7-8 kat dikiş var dedim ne hamile iken naz kapris yapabildim ne de şimdi dedim beni kendisi ile kiyasliyor o bikmis esas:kızgın: gerçekten lohusa bunalımı berbat bişey ya anlayan da yok bu insanın sinirleri bozuk psikolojisi alt üst hayatı düzeni değişti diyen yok öyle deyince de çocugu sen istedin diyo bana daha içim ağzıma kadar dolu da sabrediyorum patlarsam duramaz çünkü burda

Sağma makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Ben aventin almıştım o sıra bebek kuvezdeydi. Sanırım bozuk hiç çekmiyor . Ama biz o psikolojik durumla fiş filan kaybettik değiştirmedim . Şimdi yenisini almak istiyorum bebek emmiyor çünkü .hangisinden memnunsunuz ? Inşallah sorum reklam filan icermiyorsur .soruyorum ama :-)
Canım avent olsun lansinoh olsun onlar bana çok pahalı geldi hastahanede bana bebek hemşiresi milkway mini elektrikli pompayi önermişti tekli yalnız ama güzel ben memnunum eşimin abisi aldı gg dan almış 190 tl ama sen yine de bi yorumlari oku geçen e bebekte kendi markası olan baby plus vardı 150 tl ama medelayi öneriyodu herkes o da baya pahalı 500 tl falan o da...

Ben almadim bi arkdasim kullanmamis verdi medelanin mini elektirikli pilli olani digerlerini kullanmadim kiyaslama yapamam ama cok pratik geldi ve iyi cekiyo

Kuzum bebeğinin göbek bağı düştü mü
Bizimki düşmek üzere ama göbeğin ortasında sarı sulu bi görüntü var enfeksiyondan korktum
stay strong26 stay strong26
9 günlükken düştü kuzum geçen gün kurudu bile çoktan o iyilesir bikac güne düzelene kadar yikama ben yıkamadım daha bir iki gün daha bekliycem..

Yok yav valla delircem ben kalbini kırmak hiç istemiyorum o yüzden içimde öyle bi birikti ki anlatamam az önce yine kavga ettik 29 yaşındayım izin almam mi gerekiyo dedim gidemezsin diyo kadın ya :KK34:zaten benden çok sende duruyo dedim evdeyken de o ne demek dedi bana ters ters sana alışkın ben yokken de bişey olmaz dedim..birakip gideceksin yani kızım dedi benim de bi hayatım var yani dedim onu hatirlatinca mi edepsiz oldum dedim yanlış yaptığın çıkamazsın dedi sonuç;gidemiyoruz bi laf daha edersem çekip gidecekmiş bidaha gelmeyecekmiş çok alıngan söylemeden biseyi bin kere düşünüyorum.. bakalım izleyecegi bir program yoksa evde film izleyeceğiz artık :silah:

Valla güzellikle de dedim 2 saat sinema dedim o uyur zaten mama verirsin sütüm de var sagdim dedim uyanana kadar gider geliriz çok mu zor 2 saat dedim ben varken elinden düşürmeyen kadın ben yokken bakamazmış çok komik :KK48: Allahtan çok sabir istiyorum lohusa olan benim ameliyattan çıkan benim karnımın içinde 7-8 kat dikiş var dedim ne hamile iken naz kapris yapabildim ne de şimdi dedim beni kendisi ile kiyasliyor o bikmis esas:kızgın: gerçekten lohusa bunalımı berbat bişey ya anlayan da yok bu insanın sinirleri bozuk psikolojisi alt üst hayatı düzeni değişti diyen yok öyle deyince de çocugu sen istedin diyo bana daha içim ağzıma kadar dolu da sabrediyorum patlarsam duramaz çünkü burda
Keske bi laf daha edeydin. Gidince rahat ederdin sanki :)

Okadar iyi gelecek ki aslında sütüm var sagilmis dolapta aslında gece de annem ilgileniyor zaten ama benimde kirkim çıkmamış kirki çıkmadık lohusa kadın dışarı çıkmazmis yalnız bırakılmazmis nekadar batıl inançlarımiz var ya..aynen sürüp süreceği zaten iki saat taş çatlasin 3 yani...sen 10 günlük bebeğin evdeyken rahat edebilcekmisin diyo tabi sinema olduğunu bilmiyo eşim yemek dedi olmaz dedi ama fark etmez yani 29 yaşıma girdim çocuk sahibi oldum ne var sanki dimi ama gidicem...

Yahu ben mecburen kırk kere çıktım, çok şükür de çarpılmadım :) annene beni örnek gösterebilirsin. Senin de bir hava almaya ihtiyacın var sonuçta.

Merhaba kızlar bebisiyle uçağa binen annelere bir sorum olacak bebekle binince nasıl oluyor kemeri vs nasıl bağlanıyor ana kucağı pusetiyle mi oturuluyor kucakla olsa annenin kemeriyle mi bağlanıyor bebekte
Cahilliğime verin merak ettim yaz icin planlar yapmaya başladık uçakla gitmek en iyisi dedik o yüzden merak ettim nasıl bi yol izleyeceğiz

Canım bilet alırken bir de bebeğe bilet alacaksınız. 0-2 yaş arası bebeklere sadece vergi ödeniyor, koltuk verilmediği için.

uçağın kapısına kadar bebek arabasıyla gidebiliyorsun, orada bebeği kucağına alıp arabayı havayolunun sana verdiği poşete koyuyorsun.

Ana kucağını içeri almıyorlarmış, thy bana öyle dedi.

Bebekli yolculara hostes bebek kemeri getiriyor, o kemer annenİn kemerine bağlanıyor.

Uçaklarda bebek için minik yatak-sepet gibi bir şey var, bunu talep edebiliyorsun. Ancak her uçakta bunu bağlayabileceğin sınırlı sayıda koltuk var. Hani önü duvar gibi olan koltuklar var ya, o duvara bağlanıyor işte. Ben dış hat uçacağım için böyle ama iç hatlarda da bu yatağı veriyorlar mı emin değilim. Zaten 1-2 saatlik yolculukta da çok gerekli olmaz.

Başka aklına takılan bişi varsa da sorabilirsin.

Onu en iiyi Homely_angel Homely_angel dan ogrenirsin 1 2 haftaya dunyanin obur ucundan gelecek buraya ucakla :)

Hahhaaa :) büyük bir macera bizi bekliyor, bir de bebekle rahat olsun diye business bilet aldım, yanımda oturacaklara sabır diliyorum :) rahat seyahat etmek için adam bilet almış, yanında avaz avaz bağıran bir bebek :)

merhaba hanımlar uzun zamandır giremiyorum bugun 40.mız cıktı ama oğlumla ayrıyız o yoğun bakımda :KK43: malesef zatürre oldu miniciğim salı günden beri yatıyo buyuk bebek olduğu için cok aglıyo aglamaktan göbek fıtığı atmış damar yolarını sokmus miğdesine giden sondayı sokmus , kahroluyorum :KK43: salgın varmış yenidoğan yoğunbakımı bronsit bebeklerle dolu sizler dikkat edin kuzularınıza , ziyaretci almayın toparlayana kadar böylesi cok zor cok cekiyor bebeciğim ne zaman cıkacagımız belli deil oksijene bağlı dua edin :KK43:

Ayyy kuzum yaa, nasıl üzüldüm içim gitti resmen. En kısa zamanda toparlanır inşallah.

Hahhaaa :) büyük bir macera bizi bekliyor, bir de bebekle rahat olsun diye business bilet aldım, yanımda oturacaklara sabır diliyorum :) rahat seyahat etmek için adam bilet almış, yanında avaz avaz bağıran bir bebek :)

empati yoksunu biri ise isin zor. ates normalde cok aglayan bir bebek mi? Efsunla.konustugun surece aglamiyor. Birde ben sevgilibebekten yenidogan kartları almistim.siyah beyaz.cok ilgisini cekiyor onlar. Her hir kart icin ayri ayri konusuyorum.hikaye uyduruyorum.bakiyor surekli arada guluyor.kendince cevap veriyor. Yada oylesine miyikliyo ben cevap saniyorum :D
kizlar Mart sonu nisan basi topigindeyim bende ama sizleride okuyorum disardan gordugum su ki lohusa olmaniza ragmen cok tatlisiniz ve pozitifsiniz inşallah bizde sizin gibi oluruz en kotu:)dertlerinizi dinleyebilirim rahatlicaksaniz:)
Eminmisin kiz :D burda dertler derya icin sismesin :D en basiti herkes zombie gibi uykusuz yorgun. Gozun korkmasin :))

Benim oğlan ne yapsam emmiyor kızlar ya. Başımda öyle bi kaynana var üç gün aç kalsın çeker diyor. Çocuk dünden beri aç bisey olmaz diyor . Tabi ben gizlice süt sağıp veriyorum mama veriyorum aç bırakmıyorum ama niye emmiyor bilmiyorum. Biri süt alerjisi olabilir dedi . Normalde bebekler hemen çeker bu ağzına gelince ucu kendini geri itiyor .

Canım avent olsun lansinoh olsun onlar bana çok pahalı geldi hastahanede bana bebek hemşiresi milkway mini elektrikli pompayi önermişti tekli yalnız ama güzel ben memnunum eşimin abisi aldı gg dan almış 190 tl ama sen yine de bi yorumlari oku geçen e bebekte kendi markası olan baby plus vardı 150 tl ama medelayi öneriyodu herkes o da baya pahalı 500 tl falan o da...
Eşimde aventin almış 350 falanmış ama çekmiyor işte dışarı cikabilsem kendim bakmak en iyisi galiba .

Back
X