Yok yav valla delircem ben kalbini kırmak hiç istemiyorum o yüzden içimde öyle bi birikti ki anlatamam az önce yine kavga ettik 29 yaşındayım izin almam mi gerekiyo dedim gidemezsin diyo kadın ya

zaten benden çok sende duruyo dedim evdeyken de o ne demek dedi bana ters ters sana alışkın ben yokken de bişey olmaz dedim..birakip gideceksin yani kızım dedi benim de bi hayatım var yani dedim onu hatirlatinca mi edepsiz oldum dedim yanlış yaptığın çıkamazsın dedi sonuç;gidemiyoruz bi laf daha edersem çekip gidecekmiş bidaha gelmeyecekmiş çok alıngan söylemeden biseyi bin kere düşünüyorum.. bakalım izleyecegi bir program yoksa evde film izleyeceğiz artık
Valla güzellikle de dedim 2 saat sinema dedim o uyur zaten mama verirsin sütüm de var sagdim dedim uyanana kadar gider geliriz çok mu zor 2 saat dedim ben varken elinden düşürmeyen kadın ben yokken bakamazmış çok komik

Allahtan çok sabir istiyorum lohusa olan benim ameliyattan çıkan benim karnımın içinde 7-8 kat dikiş var dedim ne hamile iken naz kapris yapabildim ne de şimdi dedim beni kendisi ile kiyasliyor o bikmis esas

gerçekten lohusa bunalımı berbat bişey ya anlayan da yok bu insanın sinirleri bozuk psikolojisi alt üst hayatı düzeni değişti diyen yok öyle deyince de çocugu sen istedin diyo bana daha içim ağzıma kadar dolu da sabrediyorum patlarsam duramaz çünkü burda